Килограми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Килограми
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2443 пъти
Вчера отидох на гости при онова момче, за което ви писах в историята ми "СМС". И още от вратата майка му вика "надебеляла си". Аз само стоя и гледам и ми стана много гадно. Лятото или там когато се срещнах с едно бившо гадже, той също ми каза, че съм надебеляла, после ми вика "не с много, с 2 килограма. Баба, която е майка на баща ми също ми каза, че съм надебеляла. Когато някоя от лелите ми ме види, пак първите и думи винаги са "надебеляла си и по-рядко отслабнала си".

Това обаче е много странно, защото според кантара дори съм отслабнала. Както и да е, обиждали се много пъти и съм свикнала, но все пак ми е гадно и тъжно. Значи на закуска ям 2 филии хляб, изпечени на тостера, на обяд и вечеря една кофичко кисело мляко. Това го правя точно заради тия думи "надебеляла си". На няколко пъти, за малко да припадна от това неядене, причернява ми пред очите, вие ми свят и така. И пак значи съм дебела. Вече не знам какво да правя. По-малко от това не мога и няма да ям, защото ще си разкажа играта на организма.

Тия жени пък какво очкват, че много ме интересува тяхното мнение и заради тях ще почна да припадам? Няма да стане. От сега нататък ще прекъсна това да ям само кисело мляко и ще се храня нормално. Вече ми писна. просто техните думи обезсмислят мъченията ми. Някой път си мисля, че жените са много завистливи същества и нарочно казват нещо, само и само, за да наранят другия. Мразя ги и отсега нататък за мен ще съществуват само мъжете.

Как пък някой от момчетата ми колеги не ми каза, че съм дебела? Може да е, защото ми взимат тетрадките, да да учат за изпитите и знаят, че ако ми кажат такова нещо, няма повече да им ги давам. Даже няма да им проговоря. Аз съм човек, който се обижда от най-малкото. Изобщо кой наложи модата на кукла Барби 40 килограма? Това не е никаак здравословно, да не говорим колко момичета си отидоха от анорексия. После говорете, анорексиците това, анорексиците онова. може би и вие сте виновни за тяхната анорексия. Защото ако нямаше коментари, като тези, които на мен ми правят, момичетата нямаше да гладуват.

Ако сте гледали "Отечествен фронт" с Мия анорексичката, щяхте да знаете за какво ви говоря. Впрочем, можете да го пуснете през интернет. Достатъчно е само да напишете анорексия в гугъла или там в който търсачка ползвате.

Така, че драги ми женски, много моля, не правете коментари на друга жена, че е дебела. Не знаете до какво може да доведе това. Пък и самите вие едва ли сте идеалнита. Ако сте такива радвайте се, но недейте да напомня на другите за недостатъците им. Това може да ги доведе до анорексия и оттам - в гроба, заради вашата простотия.

А и в миналото са харесвали дебели жени. Такива слабички Барбита хич не са ги уважавали. А и друго нещо, защо само същества от женски пол се правят такива намеци? Защо мъжете не спазват диети? Защо на никой не му пука ако някой мъж е напълнял и не му прави злобни коментари? Още една причина да искам да съм мъж - защото на никой не му пука дали надебелява или отслабва. Наистина, най-голямата проклетия е да се родиш в тялото на жена. Не знам коя е авторката, но си спомням, че имаше такава тема. Авторката беше изброила много причини, но точно тази не я беше изброила. И НАЙ - ВАЖНОТО, КОЕТО ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА И ЧЕ, НЕ СЪМ ДЕБЕЛА, А МОМИЧЕ С НОРМАЛНА ТЕЛЕСНА МАСА.
~~~Приказната кралица~~`

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: a087149fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз казах ли ти, че НЕ СИ длъжна да ходиш там, след като е ясно, че след онази излагация в скайпа е ясно, че вече те гледат с други очи? /моля те, не ми се сърди.... /
Казах ти и, че комфортът, ТВОЯТ комфорт е на първо място. На какво разчиташе - да те посрещнат с хляб и сол, че закачаш малолетното им момче, или пък то да е размислило и да те погледне любовно?
Така става, като нямаш усет как се излиза от конфузна ситуация. Ако не беше отишла, щяха поне да видят, че си чувствителна и тактична.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b2c24ccc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въобразяваш си Кралице, едва ли станалото преди толкова време го помнят. Ти може да го помниш, но те едва ли. Докато си мислиш как изглеждаш в очите на другите и попиваш всяка дума като гъбка ще бъдеш вечно не доволна от себе си, от постиженията си; от всичко. Накрая толкова много ще се намразиш, че не си "идеална" в очите на човека отсреща, само мъка ще съпътстват дните ти. Какво от това, че са ти казали че си дебела-ти нали си знаеш че не си, харесваш се такава каквато си, не позволявай на другите да надвият себеуважението ти. Мисленето ти е като на 15-16 годишна девойка, време ти е да пораснеш

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 84bfb0afd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм ти чела другата история, но тази понеже е за килограми я прочетох. Искам да ти кажа, че закуската е полезна. Трябва да си набавяш нужните вещества за организма, а закуската е в началото на деня и ти дава енергията нужна да края на деня. Така че, не се лишавай от добра закуска.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker