Срастване на малките срамни устни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Срастване на малките срамни устни
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 7689 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14г. и преди малко открих че имам срастване на малките срамни устни. Малко ми е тъжно и болно, че чак сега го откривам този проблем, но за жалост е факт, който не мога да го пренебрегна.
Опитах се да намеря информация за този проблем, но за жалост няма много такава или поне не за моята възраст. Намерих информация само за малки деца или по точно бебета, на възраст от няколко месеца до към 2 - 3 години.
Това което видях ме ужаси, малките ми срамни устни не се различават една от друга, напълно са се слели и отдолу е останало нещо като отвор към влагалището и матката. Разбрах от информацията в Интернет, че този проблем ще се оправи с операция, защото при мен вече няма друг изход. Искам да попитам дали някой е имал същите като моите проблеми и дали след операцията срамните устни добиват нормален вид или... и аз не знам.
Споделих с майка ми и тя ми каза че задължително трябва да отидем на гинеколог за този проблем. Но признавам, че ме е срам и страх и искам преди да отида на лекар да съм малко повече информирана за този проблем. Зная че от нищо не трябва да се страхувам и срамувам, но съм много срамежлива и леко плашлива не знам кое преобладава в мен повече в момента страх или срам.
Ще съм искрено благодарна за всяко мнение което дадете, защото съм много объркана и в главата ми е хаос. Благодаря ви предварително.
Искрено съжалявам, ако има и друга такава тема, но потърсих и не намерих, моля да ме извините ако темата ми се повтаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 509f819b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   лекарят ще ти даде нужната информация, която те интересува, не виждам защо те е срам - със сигурност са виждали такива и по-лоши неща, повече трябва да те е срам ако не си помогнеш и си останеш с проблема. ако ще се почувстваш по-добре отиди първия път само за консултация относно това което искаш да знаеш, после за преглед и евентуална операция. успех, вярвам, че всичко ще мине добре!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3488cd9a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф, милата. Нищо дръж се всичко ще се оправи. Ади успех и пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9a65160026
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Възможно ли е да бъркаш? Кога се получи това при теб?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5112d4eb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката:
Благодаря за коментара, а това защо ме е срам и аз не знам, просто го чувствам, но ще се преборя някак си с това чувство. В понеделник или вторник ще отидем до личната да ни даде направление за гинеколог или ако прецени направо за хирург. Благодаря за коментара ти отново, защото малко или много ме успокои и се почувствах по - добре.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5112d4eb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Авторката:
Не бях прочела другите коментари, благодаря ви за тях.
Към №2, обещавам да пиша какво е станало веднага щом мама вземе направлението за към гинеколог или хирург.
Към №3, за жалост не бъркам, не знам кога се е случило просто вчера обърнах по - голямо внимание на тази част от моето тялото. Просто никога не съм сядала и да съм се разглеждала там долу, единствения ми допир там и занимание е да мина с гъба и сапун, когато се къпя и нищо повече, просто до вчера не ми бе особено любопитно. Няма как да сбъркам, защото уча и в биологична паралелка и знам как е устроено човешкото тяло, горе - долу. За да съм сигурна все пак се поразрових и в Интернет и се потвърдиха подозренията ми. :(

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8abe3405e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей ние имахме същия проблем само дето моята дъщеря е на 4 г. Вчера я цепнаха, нямаше нищо страшно и болезнено т. е. болката е съвсем поносима. Не е важно на колко години си, а начинът по който е срастнало, при нас бяха целите малки срамни устни и не се наложи операция. Незнам от кой град си, но моя съвет е да отидеш в Майчин дом и да потърсиш доктор Сираков. Той се занимава с детско-юношеска гинекология и точно с тези проблеми, много е добър и ще ти обърне внимание, ако искаш имам и номерът му. Успех и без паника! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 5112d4eb75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката:

Аз ходих на гинеколог и тя ми каза че ми няма нищо. Обаче тя дори не ме прегледа както трябва. Аз все пак знам как е устроено човешкото тяло и знам, че не трябва да е така. Много съм разочарована, мама пък и вярва, че всичко е наред, аз все пак и казах моите притеснения по въпроса и я помолих да отидем пак при нея или при друг доктор, но тя отказа. Не знам защо се доверява повече на нея, а не на мен, като аз знам какво ми е, но както и да е. Ще говоря отново с нея, но да поулегнат малко нещата. Бих се радвала за всеки случай да имам номера и на вашия доктор. :) Благодаря ви за коментара.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker