Проблеми с хормоните... или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблеми с хормоните... или?
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 3340 пъти
Здравейте на всички споделящи и даващи съвети хора. Ще се радвам да напишете нещо и за моята история. Ето я и нея: Аз съм на 16 години и наскоро разбрах, че може би имам проблеми с щитовидната жлеза и хипофизата. Отидох на ендокринолог и хормоните ми не бяха точно наред, което аз всъщност си го знаех. Казаха, че имат съмнение за гуша и че не знам си кое около щитовидната жлеза е голямо колкото на 50 годишна жена и трябвало да си направя още изследвания.

Отидох при личната лекарка и я помолих да ми изпише някакви лекарства, а тя се изсмя и каза '' ти само си измисляш болести нищо ти няма стига си се правила на интересна '' ... моля ?? Че за какво ми е на мен да си измислям болести? Казах и какво ми има - понякога имам силно сърцебиене, потя се постоянно, особено ръцете! Без значение зима или лято; Когато започвам да тичам примерно или да танцувам още на 3-тата минута се уморявам; Имам окосмяване на врата още от малка, казах и че в последната 1 год. съм качила 10кг, а тя каза че е понеже раста. Е как раста като от година и половина съм 1.53 и не съм мръднала нито със сантиметър нагоре?

От горе на всичко забравям постоянно, точно като баба ми... Майка ми ми казва да гледам яденето да не изгори - 3 мин. по късно аз дори не се сещам, че има ядене на котлона; почти винаги си забравям ключовете; каквото и да правя просто не мога да се съсредоточа, а майка ми само ми вика, че забравям повече и от нея. Просто паметта ми я няма никъде никаква. Не знам какво ми има ... личната лекарка ми казва, че ми няма нищо и че си въобразявам, а аз съм сигурна, че ми има нещо! Каза ми че съм се родила така - да се потя постоянно и не можело да се оправи, което още повече ме натъжи. Писна ми постоянно да ходя с бели или черни дрехи, за да не си личи как се потя. Вече не знам дали лекарката е права, че си въобразявам или наистина ми има нещо. Ще се надявам вие да ми отговорите на този въпрос и да ми кажете какво да правя за напред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 9da48e8319
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 16 нормално хормоните ти да не са точно наред. Ако си пълничка, то потенето ми се вижда номално. Това би обяснило и умората. 1. 53 ръст на 16 години, не ми звучи много добре. Вашите колко са високи?

За потенето-използвай ролони и дезодоранти.
Не мисля, че ти има нещо. Дори да отидеш на лекар нищо не е сигурно. Аз съм вдигнала ръце от лекарите, така че незнам. Иначе аз като по-голяма жена ги имам проблемите с паметта и умората. Но пък нямам време да се притеснявам за тях.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 1affe6879a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   СМЕНИ ЛИЧНАТА! Тя е длъжна да ти даде направление за какъвто лекар иска, а не да се прави на много знаеща. Покажи и изследванията си да види наистина, че нещо ти има и че не си измисляш

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 96ed9cb9bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като за начало смени личната лекарка, лесно е. И щом като са ти направили изследвания и са ти казали, че не са ти наред хормоните лекувай ги, ендокринологът не ти ли изиса нещо, нещо не те ли посъветва. Бъди сигурна, с хормоните човек трябва да бъде внимателен и наясно дори и да си въобразяваш по-добре да се изследваш и да се консултираш и с друг лекар имам предвид личен, ако не друг. По-добре така отколкото да се окаже, че не си въобразяваш и да си изпатиш след време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 дни
hash: fa4560c315
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен отиди при друг лекар не се занимавай с тая лекарка

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: b3503da5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не си въобразяваш. Имаш проблем. Посети друг лекар, който да ти изпише нещо подходящо и да започнеш някакво лечение. Да, напълняването е нормално за възраста, но останалите неща не са нормални. Определено хормоните не са в ред. Напоследък много момичета имат проблеми с това. Колкото до онова, което са ти казали, че няма да се оправиш, защото ти е по рождение - според мен е вярно. Когато един организъм е увреден хормонално трудно се възтановява. С подходящи лекарства и здравословен начин на живот може да си върнеш добрата памет, но потенето и окосмяването на врата не мисля, че може да се премахнат напълно. Но, разбира се, може да се намалят, така че е ясно какво трябва да направиш - на доктор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker