Депресията не ме оставя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Депресията не ме оставя
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2669 пъти
Здравейте, преди 6 години се случи нещо което ме промени много. Бях тъкмо навършила 15 години, и тръгнах с един, , батко на 22'' симпатично момче, но нищо не изпитвах към него, тръгнах с него, защото тогава бях само аз без гадже в компанията. На вън всичко за пред хората беше добре, но щом се стигна до секс на 2-я ден започна всичко да се преобръща. Беше толкова груб, аз анален секс до тогава не бях правила, той това най-много обичаше и бях принудена да правя каквото искаше. Духане по 1 час, устата ми почти винаги беше разцепена, едвам стоях на задника си, но чаках да се промени, така минаха 2 месеца. Той не признаваше цикъл, за него беше важно или да духам или да давам отзад. Започнах да не излизам, да казвам на приятелките си какво става, а те не вярваха защото той е толкова мил, но за пред всички други. Казвах му че ме боли че не мога повече така, че ми писна, но нямаше край. Един ден просто заминах при роднини зимата за 1 седмица, и му писах че късаме. Трудно го прие в началото ме изнудваше защото ми правеше клипчета и казваше, че ако не дойда за последен път ги пуска в интернет и целият град ще ги види и нямало да може да си покажа носът на вън години на ред. Много трудно се оправихме чрез общи приятели, не се стигна до секс.
От тогава не съм същата 2 години аз се криех от града, в тъмното всеки мъж беше той. Имах кошмари, не можех да спя, като се сетех за всичката болка повръщах, не ядях с дни на ред. Но ето че се появи сегашният ми приятел.
Понякога пак се сещах за всичко. Преди 2 години ми откриха гинекологичен проблем, за които се налага да пия лекарства. Които влошиха психическото ми състояние. Секса ме плашеше, изпадах в ужас, ако приятелят ми ме докосне отзад, започвах да рева, наложи се да отида най-накрая на психиатър, откриха ми паническо разтройство. Пих почти 1 година антидепресанти (2 вида) бях добре, и сега пак нещо ми става. Не съм щастлива от нищо, спомням си отново всичко, страх ме е от заболяването ми, което не е някакво фатално, но може цял живот да пия лекарства. Обзела ме е такава тъга, празнота, и злоба, или по-точно гняв. Бившият ми се извини за всичко миналата година след, като му казах какво беше за мен, добре че е в друга държава. Но преди месец се върна, дори да не го видя аз го усещам, когато е наблизо. Започвам да се задушавам, причернява ми, оглушавам, виждам само него и всичко преди 6 години. Видях го 3-ти и имах чувството, че получавам инфаркт. Почти го преживях, още малко ми остана да го преживея, а не мога. Преди непрестанно мислех за това, сега от време на време. Какво да направя не знам? Изправих се с/у страха си една вечер ме покани на кафе, тогава не трепнах, но от тогава мина 1 година, а сега пак се разконцентрирам, не мога да се овладея. Не искам да пия пак антидепресанти, защото се пристрастява човек към тях, но май нямам избор, просто всякъш умирам от вътре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 76f208255b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ето за това човек трябва да избира внимателно приятелите си иначе щте попадне на тъкива уруди нещастни. Бъди силна и си постави някакви цели за бтдещето ти отгърни нова страница забрави го тоя идиот не заслужава дори и да пишеш за него.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5f1287bd1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужасно е това, което се е случило с теб... За това е важно за нас и децата ни секса да не е тема табу. Защото от ранното съзряване и невъзможността да споделяме с родителите си тези проблеми, има толкова фрапантни случай... Аз също съм правила грешни избори в началото на сексуалния си живот, както и много други момичета. Но ти буквално си била изнасилвана, от човек с който си по собствено желание....
Може би трябва да се обадиш на някои телефон за подкрепа на малтретирани жени и там да се опитат да ти помогнат...

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: f3469650cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Уж казвали, че ако си бил с циганин е лошо, я виж тоя българин емоционално осакати момичето! ...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker