Противозачатъчни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Противозачатъчни
преди: 15 години, 19 дни, прочетена 5427 пъти
Преди 7 дена започнах да пия противозачатъчните CILEST. Пих първото хапче както пишеше в упътването и според инструкциите на лекарката ми- в първия ден от месечния цикъл. И до днес всичко беше наред. Не съм имала никави оплаквания. Но днес забелязах, че има много малко кръв, а ми свърши преди 2 дни. Чувала съм преди от позната нещо подобно, но искам да питам хора, използвали тези или сходни противозачартчни, нормално ли е това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 18 дни
hash: 0c008e35ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако искаш да ти пораснат мустаци продалжаваи

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: 9e3afb833b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И брада ... и ушна расителност ... твърдо против хапчетата ! Имат повече странични ефекти, отколкото ползи. Има и други начини за предпазване, за какво да си тъпчеш организма с хормони и химикали ???

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: bb1db696a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласна съм мила..Не ги пий тия боклуци..Аз също бях на противозачатъчни и при мен имаше кървене няколко пъти СПРИ ГИ защото и по зле може да стане..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 18 дни
hash: acf8ce69bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ехоооо Вие в средновековието ли живеете? Кви мустаци, кви косми???? Сега протизачатъчните са доста напреднали и имам значително по-малко странични ефекти. Аз от 3 години пия противозатъчни и нямам никакви оплаквания. И аз започнах с Цилест. Най-добре се обади на гинеколожка си, но мисля, че няма нишо страшно. И не ги слушаи тези дето не са се информирали и говорят. Няма как да ти порастнат мустаци от противозатъчни.

 
  ...
преди: 15 години, 18 дни
hash: f9c1d3bbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как можете да говорите тези глупости и да наричате противозачатъчните боклуци? В кой век живеете? Медицината е толкова напреднала, че само ако правилно се спазват указанията от лекарите, а и се прочитат листовките приложени към лекарствата не би се стигнало до някакви непредвидени реакций. Не употребявайте тези таблетки, ако:

• Имате друг гинекологичен проблем като например:
- удебеляване на вътрешния слой на матката;
- необичайно или нередовно кървене от влагалището, за което Вашия лекар не е информиран.

Ако не сте сигурна за някое от тези състояния трябва да се обърнете към Вашия лекар - той/тя ще прецени Вашата анамнеза и ще реши дали ЦИЛЕСТ е подходящ за Вас.

• Трябва да съобщите на Вашия лекар за всеки настоящ или минал здравословен проблем, споменат по-горе и да имате направен обстоен преглед, включително влагалищна намазка и други необходими изследвания преди да започнете приемането на таблетките.

• Ако Вашите менструални цикли не са редовни, трябва отново да уведомите за това Вашия лекар преди да започнете да приемате таблетките.Както всички други противозачатъчни таблетки, ЦИЛЕСТ може да предизвика някои нежелани реакции, но те не са често срещани. Възможните реакции включват:

? кървене между двете менструации; промяна във вагиналния секрет, фиброза, много силни менструални болки, млечница, влошаване на ендометриоза, липса на менструация при преустановяване приема на таблетките;

? чувствителност на гърдите, болезненост, леко уголемяване или отделяне на малко количество мляко;

? гадене;

Ако забележите някой от тези ефекти или някои други необичайни симптоми, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт колкото е възможно по-скоро. Това е за противозачатъчните.

И, ако всеки преди да почне да ги употребява прецени дали това е подходящото хапче за него, не трябва да има съмненията относно тях, а не да се пишат глупости и измислици. Така, че миличка моя съвет е иди при лекаря си, той е човека който може да ти даде нужния отговор, а не да ги слушаш тоя или оня.

 
  ...


...
преди: 15 години, 18 дни
hash: 6930988455
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съветвам те да ги пиеш и да не се влиаеш от глупостите написани по-горе. Аз като бях на 20 също пиех цилест и се чувствах много добре. Сега след като родих преди 4 години ми изписаха жанин. Пия ги вече доста време. Повярваи ми няма никакви странични деиствия и е съвсем нормално кървенето да е много слабо. Ако бяха вредни нямаше да ги изписват.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 18 дни
hash: a8e7702207
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинете, "разбирачите", които толкова жарко подкрепяте употребата на противозачатъчните, случайно да знаете какво си причинявате на черните дробове???? Случайно да сте чували за комисионните, които лекарите получават от фармацевтичните фирми при брой предписани лекарства???

Вредни са, но въпреки това ги предписват, защото печелят от това, и защото това е "лесният начин"! №5 напиши останалата част от листовката, ако обичаш!

 
  ...
преди: 15 години, 17 дни
hash: f9c1d3bbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Към №7 аз съм №5 няма да напиша останалата част от листовката, а просто наблегнах на частите от нея, защото повечето от вас когато почнат да пият даден медикамент изобщо не си правят труда да прочетят какво пише там и ако както ти пишеш вредят на черния дроб, лекаря не може насила да ти ги натъпче в гърлото, ти си човека който да реши дали да ги пие.

А по въпроса с комисионните, това си е практика по цял свят. Лекаря ти го предписва, взима си комисионната, както ти казваш, НО РЕШЕНИЕТО СИ ОСТАВА ТВОЕ ДАЛИ ДА ГО ПИЕШ, той пак ще си вземе комисиончето:))))))))))))))

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: b3619c8bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не пий противозачатъчни, използвайте презервативи. На приятеля ти ако му пука за тебе и е грамотен човек, няма да иска да се тровиш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker