Избелване на зъби. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Избелване на зъби.
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2390 пъти
Здравейте. Пише Ви едно момиче от Русе. От един месец насам имам проблем със зъбите. Винаги съм имала бели зъби и всеки ми се е възхищавал на усмивката, обаче от един месец насам кучешките ми зъби сравнително пожълтяха. Това стана откакто бях на място, където не можеше да се полага добра хигиена на зъбите. Не пия кафе и не пуша. Откакто съм се върнала не спирам да търся някакъв начин да ги избеля, обаче това, което намирам е само "сода, лимони и избелване при зъболекар". Не искам да ги избеля при зъболекар, защото имам наистина чувствителни венци, и много хора са ми казвали, че е вредно. Ако може да ми препоръчате някаква паста за зъби, някоя бабина рецепта или нещо ефикасно, защото наистина не мога да се търпя.
Благодаря Ви предварително! (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 31f42607fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще следя с интерес, защото имам абсолютно същия проблем...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d16b7ffbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Май имаш прекалено много време и никакви проблеми и работа. В противен случай този "проблем" щеше да ти е последната грижа.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c3f02ac4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На мен ми се струва, че страдаш от излишна суета. Не ми е ясно как ще пожълтеят само кучешките ти зъби. И какво е това място, където не можеш да си измиеш зъбите? Като иска човек, даже и на върха на планината ще си вземе шише с вода и пак ще ги измие. Аз от моя зъболекар знам, че няма безвреден начин за избелване. Той е много против такива методи и даже против избелващите пасти. Казва, че съдържат вещества, които надраскват зъбния емайл и зъбът остава незащитен и чувствителен. С времето това може да доведе до големи проблеми. Бабешки метод е с лимон или разредена кислородна вода, но горещо НЕ те съветвам да ги използваш. Абе, с две думи, не се съмнявам, че това "ужасно пожълтяване" го виждаш само ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2b804d338d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката : номер 2, наистина имам много свободно време, но честно казано, не виждам нещо лошо в това да искам да си поддържам усмивката бяла.
Номер 3 : Само кучешките ми са пожълтяха, защото са по-напред от останалите зъби. И по-горе споменах за пълна хигиена на зъбите, то оставаше и да не ги мия с четка за зъби..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aa289718d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   То е очевидно, че имаш мнооого свободно време, но аз се опитвах да ти кажа, че това е супер, ама супер незначителен проблем. Дори и да са ти бели резците, това няма никакво значение - нито ще станеш по-красива, нито по-умна, нито по-богата. Просто от нямане какво да правиш вече си измисляш проблеми и дори не го осъзнаваш, защото толкова си се вкопчила в пустите кучешки, че...

Както и да е. Това предното го остави. Най-важното, което исках да ти кажа е, че щом имаш време и никакви проблеми защо не се възползваш и не научиш нещо ново, не прочетеш книжка или да се усъвршенстваш като човек (самочувствие, самодисциплина и т. н. ) или примерно да помогнеш на майка си за домакинските задължение. Това са неща, които ще ти помогнат в живота за разлика от белите резци. Или викаш кой ти е* книгите, важното е косъма ми да е гладък и резците бели, пък ако ще и света да се срине. Май си говоря сам, ама някой ден ще дойдеш на моето.

Повярвай ми, това не е проблем и не заслужава дори да го споменаваш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2debd453f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Зехтин, в началото може и да не забелязваш, но действа. И с олио може. Правиш гарга, но не го гълтай, и да се случи нищо няма да ти стане. Не обръщай внимание, какво ти казват грижи се за себе си, без да си надменна. Пази и тялото си от вътре и то ще ти се отблагодари.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2b804d338d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От Авторката : Благодаря (:

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: eba8a8906a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моята дъщеря има абсолютно същия проблем.И казвам проблем,защото наистина е така!Точно двата кучешки зъба,пожълтяха,почистихме зъбен камък и стана още по зле.Това е от скоро и не виждам никаква причина за пожълтяването.Не са развалени, а устната хигиена и е на отлично ниво.Дори жълтото е почти оранжево-отвратително...Давайте съвети моля ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker