Бледорозова кръв, липса на менструация, бременна или здравословен проблем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бледорозова кръв, липса на менструация, бременна или здравословен проблем?
преди: 10 години, 3 месеца, прочетена 1840 пъти
Здравейте! Знам, че не бива да се повтарят теми, но съм отчаяно притеснена и за здравето си и за това дали съм бременна. На 17 съм, от няколко месеца водя полов живот, ако изобщо може да се нарече такъв понеже съм спала 4 пъти с приятеля ми. Последно се случи преди малко повече от месец и седмица след това ми дойде. НО този месец ми закъснява вече с около седмица. Направих си тест за бременност, показва отрицателен резултат, но съм притеснена защото не ми идва и имах някакъв вид бяло течение при уриниране. Днес също така бельото ми бе изцапано с кръв, но единствената кръв, която е наяве е в изключително малки количества (може би няма и капка две) и е бледорозова. Чудя се и дали е възможно резултатът да не е коректен и затова смятам да си направя още един тест след 48 часа, както е записано в листовката за употреба. Дори не знам защо споделям всичко това тук, никога не съм смятала, че ще ми се наложи.. но много моля ако някой знае каквото и да е било дори най-тънка подробност да ме уведоми. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 3 месеца
hash: e80891c688
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбирам кой знае колко и не искам да те плаша, но при цветната бременност знам, че идва менструация, но е такава слаба и бледа. Но за този вид бременност съм чела, че тестовете го отчитат. Само казвам какво се сетих, не искам да те плаша и не казвам, че е това. Нека други се изразят по-компетентно, надявам се да получиш нужния отговор и всичко да се оправи. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e18118a0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повтори теста, но не виждам как ще си бременна. Според мен имаш хормонален проблем. Изчакай още две седмици, но ако не ти дойде до тогава, отиди на лекар.
Ползвай иначе кондом, за да не се притесняваш друг път. По-сигурен метод е само противозачатачното, но кондомите си дават 99, 00% сигурност, което си е 100%, ако си ги оглеждаш добре и вземеш веднага Ескапеле при късане, което се случва СТРАШНО РЯДКО при правилна употреба.
Изобщо няма значение колко често човек прави секс щом веднъж е започнал - ти и с 1 път можеш да забременееш. Важното е как правиш секс, не колко често - за бебе и 1 път стига, а ако ползваш кондоми/противозачатачни можеш всеки ден да си имаш секс с приятеля си без да имаш главоболия.
Ако се доверяваш на т. н. метод на прекъснатия полов акт мога да ти кажа, че това не е метод за контрацепция, а за забавено забременяване - с две думи известно време така можеш и да не забременееш, но все някога белята ще се случи. Също и броенето на дните на оволацията също не е сигурно особено на твоите години, когато цикълът няма как да е редовен.
Моят съвет е - имай си редовен секс с приятеля си щом си почнала, но задължително ползвай кондоми или противозачатачни. Дали ще имаш всеки ден секс иначе няма да увеличи шансът да забременееш - не бройката е важна, а начинът! Или правиш секс или не правиш, но да правиш малко секс и да си въобразяваш, че така по-малко ще забременееш не става. Или човек е бременнен, или не е, а за първото и един полов акт си стига, а в същото време умните жени си имат всеки ден полов контакт и пак не забременяват. Ти решаваш каква жена си.
Сега не вярвам да си бременна, но повтори теста и ако е негативен, изчакай още 2 седмици и тогава отиди на лекар. Според мен имаш някакъв хормонален проблем и скоро ще ти дойде, щом имаш това течение.

Няма как да си бременна, ако тестовете са негативни. При цветна и извънматочна бременност, тестовете също си показват положителен резултат!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: a737a7dc05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Моят отрицaтелен тест вече е голям мъж;)))
Нaй- добре върви нa гинеколог, по- сигурно е!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker