Умора и неспособност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Умора и неспособност
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1722 пъти
Здравейте, аз съм на 17 години вече и имам проблем от 2 години. От както влязох в гимназия тялото ми започна да се уморява бързо и започнаха да ме болят много неща, мускули и разни отделни части и свръзки, ходил съм на много лекари даже ме преместиха в друго даскало заради проблема. Макар и да не съм зле колкото преди, не се чувствам идеално, кекав съм, изморявам се лесно и ми казаха, че имам нещо като хронична умора и доста си прилича по симптомите и ми препоръчват да не се насилвам с работа и разни силови неща.. сега питам: Как да се оправя? не ям отдавна вредни неща, не пия газирано, не ям разни скапани меса и т.н ям повече зеленчуци, но от катко станах 8 ми клас живота ми не е същият.. питам се дали в бъдеще пак ще съм така, вече идва време, когато трябва да мсиля за първа работа, какво ще уча, а аз съм сплескан и мек психически.. съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 74a01d9f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С малко информация съветите може да не са правилни. Най-добре се посъветвай с различни лекари. Сигурно си ектоморф, а ако караш предимно на зарзават е нормално да нямаш много енергия, а като си кекав, дори да приемеш повече енергия, нямаш мускули да я оползотвориш. А нескапано месо ядеш ли? :) Имай предвид, че зеленчуците и плодовете също могат да бъдат скапани и не по-малко вредни особено, ако не са пресни или имат загнивания и мухъл, или са третирани прекомерно с хербициди. Балансирай си храната. Може би с твоето уж полезно хранене се лишаваш от нужни съставки за организма ти. Не се подвеждай, че някакво хранене било здравословно. Често се бърка храненето за някакви цели (например бодибилдърски) със здравословно хранене. Няма такова нещо. Здравословно хранене е хранене, което помага на организма да не се разболява, и то включва не само вида на храната, но и количество, начин на приготвяне, време на консумация, дори и настроение по време на яденето, съобразяване на индивидуалните нужди (доста трудно, даже невъзможно) и др. Нещата са сложни и едва ли някой човек на Земята наистина се храни здравословно, по-скоро се опитват да се хранят здравословно.
Освен храненето от значение е и ежедневието и средата ти на живот. Ако не си доспиваш или нощите зомбираш на компа, съвсем нормално е да се чувстваш скапан на следващият ден. А може да има някакви алергени у вас - прах, микрокърлежи и др. от домашни любимци или мокети, килими, завивки, възглавници, стари матраци, мухъл... Според мен, ако нямаш някакво заболяване, пробвай с балансирано хранене (яж разнообразно и по възможност по-здравословно приготвени храни), постепенно вкарай някакви общоразвиващи нетежки упражнения, почиствай си редовно стаята, лягай си рано, не виси на компа до късно - няма абсолютнмо никакъв смисъл, освен ако не си решил да си прецакаш следващия ден.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b61ae75ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имаш проблем със щитовидната жлеза, очевидно. Или хиперфункция или хипофункция - зависи дали си дебел или слаб. И двете състояния се лекуват. Следователно бъдещето ти е неопределено в момента. Зависи от теб дали ще се лекуваш или не.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 489be3de82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам какво да те посъветвам... но ще ти пожелая мн здраве и сбъдване на мечтите :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 92ade99c22
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От симптомите личи, че това е душевна умора, не физическа. Вибрациите на аурата ти са нарушени. Вземи си билки, от които да приготвяш чайове и отвари (в аптеката ще ти кажат какви), а под възглавницата си сложи монета, която ще поглъща умората, така че да не се събира в тялото и душата ти. Вярвай и се моли на баба Ванга.
Ще се оправиш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker