Наднормено тегло и забременяване на приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Наднормено тегло и забременяване на приятелка
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2829 пъти
Имам една позната, която е с доста наднормено тегло. Облича тесни дрехи и прелива отвсякъде. Пие много и пуши. Като гледам си мисля, че е около... 85 кг. минимум. Като дойде у дома и отиде до тоалетната винаги ходи по голяма нужда и после мирише ужасно след нея, храни се с боклуци постоянно и само тъпче. Сподели ми че се опитва да забременее, но не може, и се чудих как да и кажа тактично, че най - вероятно е от килограмите. Прави ми впечатление колко лош начин на хранене има. Корема и увисва пред дънките и като сяда да яде ги повдига преди това. Примерно яде дюнер, след малко катма, после 2 литра бира, после иска друго... и все и е малко, после си взима бирени фъстъци и изяжда два пакета от тях и това в рамките на 2 часа да речем.
Няколко пъти близките и са опитали да и кажат, че яде прекомерно и че от килограмите може да не забременява, но тя твърди, че се храни оскъдно.
Моля дайте ми съвет, защото я виждам, че се измъчва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 71d59d1eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Килогрaмите не и пречaт дa зaбременее. Тaкa си писaлa обaче зa " приятелкaтa " си, кaто че ти се ще дa я пообиждaме мaлко " дебелaнкaтa ". К`ъв ти е проблемa нa ТЕБЕ, кaк ядялa, пък кaк се.. лa, кaки миришело лa.... то дaже... Зa нея не знaм, aми ти дa си гледaш твоя живот, a не в чуждaтa пaницa. Щом се опитвa дa зaбременевявa, знaчи и тaкa си я обичa някой, дaй Боже и нa тебе:)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 82c69c681a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, ако тя не се обиди сама, никой не може да и помогне. Ако ти е приятелка, направо директно й кажи какво мислиш. Посъветвай я да отиди на гинеколог заедно с приятеля си/ мъжа си, да му разкаже с какво се храни и той да каже своето мнение, има хора, които не слушат близките си, но когато го каже лекар се стряскат и се взимат в ръце.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3eaed5178a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Жена 85кг не може кг да й пречат да забременее. Прекалено големите жени не могат да забременяват от кг, тези които са над 150-180кг.
Относно забременяването, ако си й приятелка недей й поставя диагноза, а й кажи да иде на гинеколог. Да му каже че се опитва да забременее и той да си гледа работата, може и той да помогне с навиването за кг.
Относно кг и бъдещото напълняване измисли по мек начин, така както го описа на нас първо помислих, че не ти е толкова близка приятелка, чак после, при втория прочит, разбрах че го описваш толкова цветущо, за да имаме фактите около нея.
Ако ти е много близка, можеш да говориш с психолог, как да постъпиш, как да й кажеш и обясниш такова нещо, това да й кажеш истината и тя да те разбере, да се осъзнае, без да ти се разсърди е много трудно.
Казвам ти всичко това, защото съм наясно, цялото ни семейство сме дебели, братовчедка ми е 108кг и в момента е бременна, без помощта на гинеколог. Аз самата съм достигала тегло 140кг. Е не пием толкова бира, но това не ни помага с кг. Между другото пия бира 2л годишно, дори когато бях огромна.
Мен лично ми помогна идеята, всичко което изяждам днес, същото количество да го трупам в купа в хладилника, лично! Но първо трябваше да осъзная че има проблем. За тази идея ми помогнаха няколко предавания за прекомерно дебели 250-300кг по тв TLC. Само тогава осъзнах какво количество храна поглъщам. От тази ми среща с истината, си отделих рафт в хладилника и всяка сутрин приготвях храната за деня, филиите хляб дори бяха там, не си позволявах да ям нищо, друго освен от този рафт, на които имаше пресметнати 1800 калории. Първите няколко дни стоях в къщи, добре, но като започнах да излизам, проблем! затова 1 холидейка на вън, значеше отнемане на същото количество калории от моя рафт, пазех и носех опаковката на холидейка у дома за да не забравя.
Проблема на дебелите е че наистина забравят какво количество храна са изяли, щом са гладни значи е било малко и така.
Ако нещо ти е интересно може да питаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0556233f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи й да се консултира с доктор, той ще й ги каже тези неща.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cb0c2d4fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Май много дебели жени се припознаха в описанието на историята. Килограмите и не са малко и определено пречат точно те.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cb0c2d4fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Евала на номер 3 за това което е постигнала и че има сили да го каже без да се оправдава.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cb0c2d4fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1 е много комплексиран. Моля те скрий се. Говориш простотии.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a802479016
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не се намесвай. Някои хора само привидно имат повече килограми. Аз например съм 123 кг, но нямам проблеми, просто такава ми е конструкцията. Още не мисля за дете, но не вярвам 1-2 кг вповече да се окажат проблем при забременяване.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1a12db5b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

10.   По - скоро има логика, тя да има хормонални проблеми, които да са причина и за дебелеене и за проблемите при забременяване. Но само лекар може да каже

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a161042944
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Лакомията е бавен и тих убиец... Друга тема е, че желаещи да я забременят, едва ли съществуват! От сега се чувствам гадно за детето, което още не е родено. Какво ли ще стане с неговите килограми и неговото здраве ако тази... хубава жена го отгледа? Макдоналдс седем пъти в седмицата?

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f528124545
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Първо защо не може да забременее нито ти, нито аз можем да и кажем, има си доктори. Другото, което е най вероятно няма никакъв проблем, просто някой жени им отнема повече време. Това, че ходи по голяма нужда и след нея мирише, какво ти като ходиш по същата нужда да не би да не мирише, или си единствената след, която мирише на теменужки а. Другото, което е ако тя не иска да става слаба и така и е добре, защо трябва да се променя. От изразите който си използвала, хич не ми изглежда да си и толкова добра приятелка. Приятелите не се изразяват така, за хората който обичат и на който държат. Така си го написала все едно ти се налага да я търпиш от немай къде, и ти е писнало вече. Помисли си каква приятелка си. Аз имам приятелка която е 110 кг. и пие шише водка и си мези, и си обича масата. Позволявала съм си да и дам съвет за повече движение, но тя казва, че не и се занимава. Ами щом тя си е добре така значи всичко е наред. Ние си я обичаме и такава, дали 50 или 150 тя си ги носи, а те не и пречат да е добър приятел.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0e644db721
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Така като чета описанията - "пуши, пие много, храни се с боклуци", не мисля, че тази жена може да отгледа и възпита здраво и добро дете. Още в корема и здравето му ще се съсипе заради всички неща, с които се трови. Нищо хубаво не го чака това дете и може би е добре, че все още не съществува.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker