Гъбички , бактериална вагиноза- писна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Гъбички , бактериална вагиноза- писна ми!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3923 пъти
Гъбички - бактериална вагиноза - отново гъбички и това продължава вечно. От 1 година ходя само по гинеколози. По едно време бяха пък и и двете. Излекува се едното - остане другото. Последно чрез микробиология се разбра, че имам бактериална вагиноза и ми липсват лактобацили. Изписаха ми глобули Силвержин (от които искам да се оплача - не се разтварят ), антибиотик и пробиотик. След 7те глобули и антибиотика обаче ми се появиха гъбички! Поне подозирам, че са те.. Отново онзи гаден сърбеж! И защо пък да не ми дойде менструацията и да остана с още 3 глобули, които се чудя дали да ги слагам въобще след цикъла. От антибиотика ли се получиха? Действали ли са ми глобулите въобще? Не знам какво да правя, не знам и от какво се получават. Слаба имунна система? Моля някой да ми предложи какво да правя, защото наистина се отчайвам. Някое лекарство? Съвети, за да не се развиват тези гъбички? Да сменя лекаря? Приемам всеки съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5f624d9b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо се испокои и НЕ сменяй лекаря непрекъснато, защото нямяш човек, които да ти наблюдава лечението.
Не се отказвай! На този хал си, защото в началото не си се лекувала, а си чакала и положението ти е вече хронично. Ако имаш оплаквания към медикаменти, казвай на лекаря си.
Полезни и приятни са промивките с бял равнец. Успокояват, ако не друго, НО не се лекувай само с билки.
Не прави диети и излизай начист въздух, но най-важно е да не се птказваш.
Партьорът ти да се лекува специално за гъбичките заедно с теб. Секс само с кондом
Изварях си бельото или поне го глади, за да убиеш спори-мори.пери отделно бельо от другите дрехи или ползвай специален дезинфектант. Изваряй хавлии, спално бельо.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1b05341cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ти пи ли пробиотика наред с антибиотика? Мен ако питаш, може да го пиеш и месец, няма да ти навреди, тъкмо обратното. Ще засили имунната система и ще допринесе за полезните бактерии в организма.
Избягвай сладкото, яж повече млечни продукти, чесън и не носи прашки. Направо ги изхвърли от гардероба си! Носи памучно бельо и ползвай памучни дамски превръзки. Хигиена сутрин и вечер задължително! Купи си измиващият гел Лактацид, който съдържа млечни бактерии и забрави за сапуните в интимната част. След тоалет се суши със сешоар, а не с кърпа.
Гъбите са много упорити, аз самата преди години много гъбясвах. С голям зор се отървах. Засили имунната система, като искай за това препоръка и от лекаря. Успех и не унивай! За всяко заболяване се иска позитивно мислене и вяра!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 02f56c511b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Мдаа, а сещаш ли се как и откъде ги пипна? Може би е хронично или просто си ги разменяте с партньора? Прави си промивки с натурални билки които помагат, верно не е толкова лесно като с готовите хапчета, но пък действат на 100%

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bc3458cc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката


до №1 Всъщност откакто забелязах проблеми (тогава бяха гъбички), при първа възможност отидох на гинеколог. От тогава до сега винаги гледам да съм редовна и да приемам всичко, точно както ми е казала гинеколожката ми. Секс не съм правила през тази една година. Благодаря иначе за допълнителните съвети относно бельо, диети и др. (За жалост лекарите пропускат да споменат тези подробности)

до №2 Пробиотика го пих веднага след като започнах антибиотика. Прашки не нося (не ги харесвам попринцип) и сапуните съм ги забравила след като първият път ми се получиха гъбички от тях. Благодаря и за твоите съвети :) ще са ми от полза

до №3 Преди 1 година гъбичките започнаха явно заради агресивните сапуни. От тогава съм имала период и с генитален херпес, бяло течение, бактериална вагиноза гъбички, както и по отделно. Последния път не знам от какво се получиха. Лекувах само бактериална вагиноза (както пише в историята ми) и след края на лечението се появиха гъбите. Благодаря за коментара :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker