Забременяване без ин-витро - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Забременяване без ин-витро
преди: 8 години, 7 месеца, прочетена 1371 пъти
Здравейте!
Искам тук да разкажа нашата история, защото може да е от полза за мнозина. Преди години аз и жена ми решихме да имаме дете. Тя бе на 40, аз на 38. Опитвахме цяла година да зачене, но без ефект.

Разбрахме, че има проблем и тръгнахме по стандартните процедури - спермограми, изследвания и т.н. Даже мислехме за инвитро. Но още тогава усетих, че нещо е е правилно - когато природата е сложила забрана, тя си има причина - може би тялото на жената е претоварено с токсини, които ще увредят плода. Може би има дефектни гени, или емоционални блокажи, които ще се прехвърлят на детето. А може би проблема е в мен. И така решихме да направим изчистване и двамата, преди да предприемем нещо друго. Това отне около месец, и двамата го правихме, като поетапно изчистихме първо дебелото черво, после бъбреците, черният дроб и лимфната система (методите са описани тук: http://forum.mikroferma.com/index.php?topic=1536.0)

След изчистването за наша обща радост жена ми зачена ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯТ ПЪТ! Роди здраво, лъчезарно дете с дълга черна коса.

Като бонус от изчистването ни остана доброто здраве и младежка енергия. Наистина смятам, че всеки трябва да изчиства тялото си отвътре, не само отвън, защото с годините се трупат боклуци, които то не може да изхвърли и ги трупа по разни органи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8f273bd7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Супер се радвам за Авторчето- късмет направо, НО 1 година не е особено дълго за бебе и то на тази възраст на жената - чак след 2рата година една двойка се счита за безплодна.
За прочистването - аз самата съм го правила по точно подобен начин и... ме хвана цистит. Говоря за прочистването на червата. Мария Требен като дете дори съм правила и е ОК, но при почистване на червата направо се скапах и на 8 ден прекъснах, защото хванах цистит и почнах антибиотик, така че хвайдата беше... никаква
Не е за всеки. Важното е човек да вярва в нещо и то се получава - повярвали сте в това прочистване, успокоили сте се и хоп-чудото се е случило.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 751a0b2d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О дa, тaкa си е. Нaскоео и aз си орaвих пречиствaне по други методи и сaмо кaто се стя зa мизериятa, която излезе от мен тръпки ме побивaт. A поне от 15 г. се хрaня мaксимaлно здрaвословно, кaто ям и месо в определени количествa. Пречиствaне се прaви по един път в годинaтa зa не повече от 3 седмици-21 дни.
Дa ви е живо и здрaво и много щaстливо детенцето!

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: e3217b84c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мойта прабаба е родила седмото си дете на 45 г. без да го иска, (то пък се оказало най-красивото и умно), шестото на 43, предишното на 41... все не ги е искала, но тогава не е имало аборти по желание. И са живели в чиста среда, с чисти храни, не с днешните пластмаси. Както казваш при добро желание днес може поне периодично да пробваме да се чистим; идеята е доста добра всъщност, даже да не става дума за зачеване.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 03cf91e030
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи написал си някакви глупости. Първо природата няма нищо общо, тия забрани са само в главата на хората, които отказват да виждат реалноста и я пречупват през някакви странни призми. По твоята логика, природата е направила едни хора инвалиди, да страдат цял живот, защото им е сложила забрана за нормален живот а други се къпят в късмет, красота и пари, едни ги направила с болни бъбреци, други с болно сърце, трети с церебрална парализа, четвърти аутисти, пети с проблемна матка, шести стерилни, слепи, глухонеми... и т. н.... и т. н... По твоята логика, ако някой е с болно сърце, не трябва да се оперира и да се отстрани проблема, щом природата е решила така. Представяш ли си да има начин оперативно слепец да прогледне, но да не прави тази операция, защото природата така била решила да е сляп!!? ! Пълна малоумщина. Относно инвитрото и пречистването. Правили сте изследвания, но не казваш резултатите какви са били. Това с лечебното пречистване на дебелото черво директно можеш да го пратиш в графа врачки и леене на куршум. Искам да ти кажа една известна на всички жени тайна, която гинеколозите препоръчват на всяка жена, която вече мисли за инвитрото като вариант. Иди изчукай се с някой, да ти направи дете, после излъжи съпруга си, че всъщност той е таткото и е станало чудо и най-накрая ще имате дете. Поразпитай да видиш. Да не се окаже накрая, че клизмите изобщо не са помогнали а детето много е заприличало на комшията.

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 8f273bd7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Подкрепям 4!

н 3, супер за семейството ти и баба ти, но за съжаление точно по тяхно време са умирали при раждане много от децата, а и от тяхното време идва приказката „Бременна жена - с единия крак в гроба“ -прави си сметката колко добър е бил живота в „чистата“ среда. Животът СРЕДНО е продължавал 45 г. и на 30 г. мъжете обикновено се женили за втора жена, защото едната вече е умряла при някое раждане.
Аз съм израстнала в селце в Родопите - в много чиста среда, включително с чиста храна, която сами си произвеждахме и има митове, че при нас хората били много стари. И действително - често има столетници, затова отидох на гробището и си направих статистика - настръхнах - ами половината село си измирало преди 50 г. възраст в 20 век. Отидете и ще видите. Да, има ОТДЕЛНИ единици столетници, но масата народ се споминват млади, включително под 40 г., макар че живеят и днес като преди 110 г. и си правят всичко сами без торове, въздурът е 6 и така нататък.

Баба ми е на 87 г. и вече два пъти е реанимирана. Живее 2 г. повече само чрез това. Бащата на съпруга ми живя 15 г. след операция на сърце, от която преди на 100% се е умирало, а снаха ми има вроден порок на сърцето и трябваше да живее само до 40 години някъде, но намериха нов метод на опериране в пълна кома, разни охлаждания, разни машини - клъц-клъц и днес е като всички хора и дори не се води сърдечно болна.
Аз съм вярваща християнка и постих винаги, но започнах да се разболявам от пневмонии и да дебелея силно и то от чистата храна, която сами си произвеждаме.
Днес ям месо от супера или от месарница почти всеки ден, риба, плод и зеленчук от целия свят и постя само 1 седмица преди празниците и не се разболявам
Всичко си е до организъм. Аз всякакви прочиствания правих дълго, защото вярвах в тях, включително 5-8 дни глад с чайчета и Глауберова сол си докарвах от чужбина дори... до пълен срив на „системата“
Колкото до „гадориите“, които излизат от вас - ами лого, това са черва все пак, в тях се извършва оползотворяване на храната - какво да изхвърляте - вафли ли?

По-дълго от 3 дни „прочистване“ не правете.
За мъжа може да помогне дори, защото неговата сперма се прави в момента и като не се храни ще има повече енергия за другите дейности, не за храносмилане да кажем, но при жената прочистването не води до резултати, защото се раждаме вече с яйцеклетките си. Доказано е обаче, че ако отслабнете с 1 номер (по какъвто и да е начин), ще забременеете средно с 3 месеца по-рано.
Вуйна ми е забременяла след 2 г. опити. Тя силно е повярвала, че ако си държи краката нагоре след секс ще забременее :), което е доказано неефективен „метод“, но питайте я - тя още вярва, че така е забременяла.

За какъвто и да е метод или лечение не стига отделен случай, а трябва НАУЧНО доказателство, което значи 1000 двойки, които 1 година не са създали отроче да правят прочистване и да се види кога забременяват и отделно още 1000 двойки пак след 1 година опити да продължават без прочистване да пробват и да се види кога ще забременеят, а после да се сравнят резултатите.
Никой няма да направи такова проучване, защото няма продукт, чрез който после да се финансира - можем да гадаем с две думи.
Направете, нищо лошо, но нека е 3 до 5 дни и не повече (от личен опит говоря)

 
  ...


...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 7ee463c39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   4, не вкарвай такива мухи в главата на автора :-) 1 година не е нищо за такива опити, така че нещата най-вероятно са се случили естествено, все пак не е точна наука :-) а и на 40 нещата стават доста по-трудно, отколкото на 20, каквото ще да си говорим.
авторе, и аз се радвам за вас, но не считайте такива прочиствания за панацея, де да беше толкова просто. радвайте се на живота и ви пожелавам здраво бебе.
Ж44

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker