Искам прошка от майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам прошка от майка ми
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1514 пъти
Аз съм момиче на 21 години. Скоро се скарах с майка ми и страшно много съжалявам това което направих. Грешката беше моя! Аз живея отделно от родителите си и майка ми дойде при мен да поговорим. Темата беше за отговорност. Тя ме попита защо не съм отговорна за всичко което се случва около мен. Аз не можах да й кажа истината и я обидих. Казах й, че тя е виновна за моето съществуване и не ме е научила да бъда силна. Майка ми се обиди и се разплака. Тя веднага се обади на баща ми и му разказа за мен. След това той ми се обади и ми каза, че ако не се променя и трябва да изплатя всичко това, което са ми дали, тоест да им го върна. Вместо да се опитат да ме разберат, ме заплашват. Казах му, че се променя, но да ми даде време. Станах много затворена в себе си, не желаея да общувам с хора, не желая да продължа образованието си и не съм излизала 2 години от дома си ( родителите ми това не го знаят ). Проблема е там, че аз в миналото имах двама мъже, които са много лоши. Първия беше много агресивен, забраняваше ме да общувам с хората, ограничаваше ме от всичко и ме унижаваше пред хората. Той ме удари за %D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 63ad2a3cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, трябва да загърбиш миналото. Разбирам как се чувстваш, изпаднала си в депресия, може би имаш страх от общуването. Но ти трябва да се промениш най-вече заради себе си, а не заради майка си или някой друг. Отиди на психолог, споделяй, опитвай нови неща, забавлявай се, продължи си образованието. Всяко начало е трудно, но неслучайно има една поговорка: "Помогни си, за да ти помогне и господ". Трябва да имаш воля и желание, тогава съм сигурна, че ще успееш да се промениш към по-добро. Спри всякакви контакти с двамата си бивши мъже, забрави ги, намери си хоби и не мисли за лоши неща. За начало е добре да отидеш на психолог. След това можеш да споделиш и на майка си. Тя те обича и ще ти прости, майките винаги прощават всичко. :)
Успех и много щастие ти желая!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 69bfd62d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първата грешка си направила там, че не си споделила на майка си за онзи по-рано, преди да ти провали живота. Второ, как можеш да обвиниш майка си, за собствените ти грешки? ! Казваш, че живееш отделно от тях, казваш, че не желаеш да общуваш с хора, ти си се предала миличка :) Предполагам, този който ти е провалил живота е гаджето ти, много момичета имат този проблем, имам една много близка приятелка, тя също имаше този проблем, такива хора, ако са изобщо хора, като гаджето ти, са същества които не са били обичани, пораснали без възпитание и култура, такива стават злобни, агресивни и най-лошото вманиачени, ако едно момиче им дава малко обич!!!
Знаеш ли какво ще е най-добре, което ще направиш, да оставаш известно време при родителите си, да им обясниш всичко това, щото предполагам онзи боклук употребява наркотици, после ако имаш брат, братовчед или приятел, които хубаво да го тупат, да разбере, че не си беззащитна... та да дойдем тук, имам една много близка приятелка, от 2 години съм в чужбина, вземам обучение за командос от отрядите GSG 9(Германия) и GIGN(Франция) аз съм командос на СОБТ-Червените барети(БЪЛГАРИЯ) няма да изпадам в подробности, случайно видях темата ти, прочетох и се сетих за приятелката си и ето пиша... така прибрах се скоро, веднага се видяхме с нея, тя първо не ми каза нищо, но аз забелязах, че и има нещо, не я попитах какво и има, казах си сигурно е лично... когато сме на обучение, не ни остава време за интернет, обаждахме се на родителите ni за 5-10 минути и то само един път на месец, бяхме седнали на един бар с нея, този стършел се появи, явно си е помислил, че флиртуваме, дойде при нас, приятелката ми след като го видя се изплаши и се паникьоса, оня я хвана силно за ръката, като каза момичето "Остави ме намира" станах и го ударих на земята, после излязохме и ми разказа, първо се изнервих, но после след като я изслушах разбрах, че е искала да го остави, но получила заплахи, тя също беше отделена от родителите си и оставаше сама, тормозът е било от 1 година и няколко месеца, първо всичко хубаво, после се превръща в ад!!! Не я попитах, дали е посегнал да и направи нещо, за да не и става кофти... по държанието и разбрах, че е изплашена, поканих я да остава в нас, след 2 часа и нещо, получи смс, като я попитах от кой, каза майка ми и че трябва да се прибира, веднага разбрах, че не е от майка и в 2 през нощта, казах и да се успокои и да направи 2 кафета, че да посрещнем изгрева, казах и че ще ходя да взема нещо за пиене и че ще се връщам в 10-15 мин, без да види тя взех и ключовете и заключих вратата отвън за всеки случай :) до блока и имаше нонстоп, отидох там, надявах се да видя и този стършел, отлично знаех, че е там, видях го и отидох при него, като ме видя хукна да бяга, хванах го и по неговия език, подробно и ясно му обясних, че ако и се закачи и го виждам около нея още един път, ще му намерят трупа зад един блок от прекалено доза наркотици, той ме разбра в тези 10 минути, взех нещо за пиене и се прибрах, надявах се приятелката ми, да не ми пита защо я заключих вкъщи и така стана и сега всичко е наред... но имах и още една приятелка, която почина, която беше убита от един мръсен наркоман, който сега е в затвора, намериха мъртвото тяло на момичето в една дупка преди 2 години.
За това те посъветвам да го скъсаш оня стършел, да се извиниш от майка си и баща си, да им обясниш всичко, да се стегнеш и да гониш идеалите си... Първо мечтай, после стъпка по стъпка, продължавай към мечтите си!!! УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМ...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4ecefdb830
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо не вярвам родителите ти наистина да мислят, че трябва да им върнеш всичко, това баща ти го е казал по-скоро в пристъп на ярост. И второ наистина си наскърбила майка си много с това, което си и казала. За това сега просто и се обади и я помоли да се видите и да поговорите. Кажи и колко много съжаляваш за думите си, че си ги казала не защото наистина го мислиш, а просто защото в момента преживяваш труден период и вярвам, че тя ще приеме извинението. На всеки се е случвало да каже нещо глупаво и да обиди най-близките си хора, но е редно когато гневът ти мине, да се извиниш. Сигурна съм, че всичко ще се оправи. Колкото до това, че не си излизала от много време и че тотално си зарязала всичко, ами миличка, само от теб зависи дали ще се измъкнеш или ще потънеш още повече. И аз съм минала през такава връзка и добре ми е познато това за което говориш, даже и сега не съм много щастлива, да не кажа никак, но всеки ден с усилие на волята ставам, приготвям се и отивам на работа. Плаче ми се и последното, което искам е да стоя тук и да се усмихвам на клиентите и на колегите си, но си го налагам с воля, защото позволя ли си да се отпусна ще се срина тотално! Така, че колкото и да ти е безразлично всичко, потърси в себе си силата, която все още ти е останала и се мобилизирай. Казах ти, никой няма да дойде и да те измъкне от дупката, ти сама трябва да го направиш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 15153c5b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : Историята ми нещо не ми я публикуваха цялата. Написах накратко за моите любовни разочарования. Както и да е. Пропуснах да кажа няколко важни неща. Аз не работя. Пари получавам от продажби на файлове в един от най - известните сайтове в Интернета. Доволна съм и не мога да се оплача от моите продажби. Не съм искала помощ от преди две години на насам от родителите ми. Единственото развлечение е да ида до магазина. Магазинът в който пазарувам се намира близо до входа ми. И никъде на други места не ходя. Абсолютно съм затворена в себе си. Майка ми не ми говори цял месец и на мен това много ме тежи на душата ми. Не издържам повече на това мълчание! Дали да изчакам времето или да направя нещо?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4ecefdb830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила, колкото повече време минава, толкова по-трудно ще ти е да оправиш нещата, за това просто вземи телефона, обади се на майка си и я помоли да се видите. Защото добре знаеш, че просто нещата не трябва да продължават така. Мъжете идват и си отиват, обаче майката е една и ако отношенията ви се развалят ще съжаляваш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 657d0f48ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката: Много ви Благодаря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker