Майка ми разказва на всички как не мога да забременея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми разказва на всички как не мога да забременея
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2013 пъти
Здравейте, много се надявам да получа обективен съвет, макар да знам, че няма как да разкажа всичко и че историята ми ще е пречупена през собствената ми гледна точка.
Преди години се запознах с едно момче. Походихме доста години, на по – късен етап се оженихме и дори вече минаха години откакто имаме брак. Всеки е минал през етапите на образованието си, после си е намерил работа, на която е натрупал стаж и общо взето си ходим на работа и нямаме други ангажименти в момента.
Съпруга ми много се настрои против майка ми и баща ми, защото са много властни и искат винаги да се наложат и се бъркат. Майка ми е моят най – добър приятел и всичко мога да си споделя с нея. Такава всеотдайна майка малко хора имат, за което съм благодарна, но тя направи нещо, така да кажа, против мен. От няколко месеца правим опити за дете. Понеже имам заболяване, което пречи на забременяването се очаква да е трудно. Така де, не става. Бях я помолила, за да не се чувствам зле, да не споделя на никого, че сме започнали да правим опити за да не се набива на очи, че години след това все още нямаме дете. Тя, обаче, си чатила с приятелка и и разказала как съм болна, ранима, уязвима, плачлива, как не мога да забременея вече 3 месеца и т. н. Толкова се ядосах, че избълвах какво ли не от яд. Попитах я директно защо след като няколко пъти съм я молила да не споделя на никого такива неща за мен, тя го е направила. На което тя отговори с „не съм казвала на никой нищо“. До откат отричаше, дори говореше, че въпросната жена, на която го е казала, не и е близка и си имала едно на ум с нея. Накрая и доказах с факти, че и е казала, което тя не очакваше от мен, мислеше че блъфирам. Започна да се оправдава и да се вайка и да говори неща от рода на „болиии, няма ли да съм щастлива и аз, защо всички са такива към мен“ и т. н. Така и не разбрах защо аз съм виновна при положение, че сега моите лични неща ще бъдат разнасяни на клюки.
Откакто се изнесох от вкъщи започна промяна, стават странни с татко, някак луди, майка ми постоянно пише във фейсбука някакви ритуали като магии за късмет, пълни разни купи с вода, моли се над тях и ги повива с кърпи в определени дни в годината. Веднъж ми сподели, че чете за извънтелесни преживявания и се опитвала да излезе от тялото си, направо се хванах за главата. После едва ли не ме изкара странна, че не вярвам в такива неща.
Татко постоянно плюе против мъжа ми. Аз споделях с майка разни проблеми, които си имам с него и тя му пренася всичко, въпреки че я моля да не му казва. Последно татко нарече мъжа ми използвач, хрантутник и какво ли още не и той случайно го видя и сега не иска да ги погледне. А той не е такъв. Много е добър, само един минус, много ме ревнува и не ми дава да имам профил. После ме обвиниха, че съм му била казала какво са говорили за него, а аз не съм му казвала! Той сам видя. Иначе тя като плямпаше за моето незабременяване нямаше проблем, дори лъжеше, че го е правила.
Мъжа ми пък, когато се запознахме имах профил в интернет, постепенно ме изманипулира да го изтрия и сега ако реша да си направя прави сцена и ми спира интернета и ми взима телефона. Реагираше много остро, но като разбра, че майка е вбесена, че се държи така с мен, защото и споделям, се скри в черупката си и ме отбягва и сега не говори с мен, ако си направя профил.
Казва ми, че само глупаците имали профили в интернет и интелигентните хора нямали такива неща. За какво ми било, който му пукало за мен ми имал телефона, само че като махнах профила си преди време изгубих всички контакти и сега само майка ми и баща ми ми звънят и ми стана самотно.
Отгоре на всичкото майка ми е имала брак с друг човек преди години, когато е била още малка и е родила, имам брат. Той цял живот върви против мен, плюе ме, майка ми каза, че е говорил против мен, оплаквал се е само и само да вземе разни имоти. Бил я питал дали са раздали имотите вече, защото си имал приятелка и имали нужда от жилище. Майка се ядоса колко е пресметлив и алчен и как мисли за наследство, когато дори бабите и дядовците още са живи и не му прехвърли нищо, а той от яд се скара с всички нас, та дори аз нямам никакъв имот от нашите, в смисъл живея в жилище от тях, но не ламтя да ми го прехвърлят и не ми пука за земи, имоти, не искам нищо, не искам никой да си отива от тях и черен е за мен деня, в който хората получават наследство Брат ми - в момента има дадени имоти, в които живее и се разполага и ни плюе всичките и ни подминава. От там е другата ми болка, мама и татко толкова много са ни дали, а той мисли само какво да заграби и никога не иска да ме види, да си поговорим, да сме семейство.
Правя си профил в интернет, в един момент като получа няколко покани за приятелство се стресирам и го трия, и така нямам сили да застана смело зад лицето си, сякаш се страхувам, че имайки го, дори само с 1 профилна снимка, хората ще ме следят, ровят в живота ми и ще съм отворена книга, а толкова ми харесваше да съм вечно анонимна и никога да не допускам никого до себе си. Явно имам фобия от хора... проблем, знам ли. Хем искам да имам профил, хем ме е страх като се появя там.
Но и мъжа ми през годините много ме манипулираше колко лошо е да имаш профил и някак сега ми е странно.
В душата ми е някак пусто, баба ми е много болна, лежи на легло, майка я чака, както се казва, гледа я, грижи се за нея, а като отида и я видя как едва става и трепери ми се къса сърцето. Не искам да я губя. Толкова ми е гадно напоследък. Просто реших да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 808ec1e41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оф, последните няколко теми са писани от един и същи човек и не рабирам какво цели, но е много досадно и дразнещо :-/

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bdcd61fd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, най-приятелски съвет - отиди на психолог. Много неща са се натрупали, нямаш подкрепа от никого, социално изолирана си, хората около теб изобщо не се държат адекватно, не поемат отговорност за действията си и с такова обкръжение, най много да затънеш повече, ако им позволиш да ти влияят, а пък без подкрепа и някой, на когото да се довериш, пак е зле, хората така си полудяват...

Мога един много важен съвет да ти дам като отправна точка. НЕ следвай съвети от хора, които са нещастни, вечно объркани и недоволни, и се опитвай да комуникираш колкото се може по-малко с такива индивиди. Това да бъдеш или да не бъдеш нещастен е личен избор и нагласа. Подбирай си позитивни, усмихнати хора, успешни, другите ти изсмукват силите и се получава това усещане за празнота.

Поеми отговорност за себе си, отиди да се консултираш, ако наистина имаш желание нещата да се оправят, само трябва да работиш в тази посока и да си готова да оставиш назад тези, които не искат да продължат напред с теб и те дърпат в блатото.

Успех!!

ж, 28

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 54ded90590
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Разкажи на други хора за неин недостатък и после я питай как са е почувствала. Да се научи да си затваря голямата уста!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 35eaf57823
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, не само последните теми, а 80 процента от публикуваните теми са измислени от една и съща личност. Жалко, че повечето хора се "връзват" на измислиците и, които стават все по-нескопосни...

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 600a4f9321
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 1 и номер 4, а вие откъде знаете, че това е така, че чак го твърдите? Някакви доказателства, или само си развивате шизофренията в интернет?
Авторке, майка ти ти мисли доброто, притеснява се за теб, не бъди строга към нея. Просто ако твърде много се притесняваш за нещо, просто не и го споделяй, за да си сигурна, че няма да се изпусне някъде.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 3bce416674
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега, номер5, аз не съм 1 и 4, но ще ти кажа, че въпросната млада дама, която се оплаква от майка си в настоящата история, пусна теми и как баща ѝ забранява да си трие профила във фейсбук, и как мъжът ѝ я ограничава, може да има и други, но смятам, че три доказателства са достатъчни. И тя не е единствената активнобълваща производителка на сърцераздирателни истории. Препоръчвам ти да се запознаеш със значението на думата "шизофрения" и чак тогава да я употребяваш, а откъде знаят 1 и 4, и аз в това число- ами не сме слепи и не страдаме от амнезия. Надявам се, че като коментирам коментар, редакторът няма да го приеме като спам и ще пусне любезния ми отговор на язвителния ти въпрос. Благодаря за вниманието! Strinka71

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 35eaf57823
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм номер 4 и цензурираният номер 6. Благодаря на номер 7. Радвам се, че има и други мислещи и "внимаващи в час" читатели. Бих писал още, но модераторите ще ме цензурират пак. Последният ми пост беше спрян неправомерно затова, че на писах какво е шизофрения в този сайт.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 600a4f9321
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Боже колко болни хора има, как решиха, че авторката е писала и онези теми, вземете се лекувайте.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 2de697ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Изглежда че майка ти и баща ти, са като маймунат от приказките, от много любов към маймунчето си, го прегръщала толкова силно, че накрая то се задушило и умряло. За това че съвети от тях приемай, но не разешавай да ти налагат. Колкото до забременяването, това е божа работа. Не си спомням точно за коя държава беше, но в тяхната култура вярват, че ако една жена има проблеми да забременее, тряба да подържи бебе и е ефикасно. Предполагам че това по някакъв си начин задвижва майчиния инстинкт и помага на организма да преодолее проблема. Може би това е причината, когато някои осиновят дете, в много случаи жената забременее след това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker