Семейни проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейни проблеми
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1711 пъти
Здравейте, никога не съм си и помислял, че ще ми се наложи да пиша подобна история, но ето че дойде и моят ред. Аз съм тийн на 17, уча в елитно училище, изкарвам добри оценки, въобще правя всичко възможно нашите да са доволни от мен. Имаме собствен дом, добри доходи, за което им благодаря. Не са ме лишавали от нищо за разлика от други мои съученици, които дори нямат джобни, заради лошо финансово състояние на родителите им. Проблемът е, че от преди година майка ми се държи странно, жена на 45+. Все едно се отдалечава от нас, карат се с баща ми, случвало се е дори да не спи при него. Тя се съмнява, че той и изневерява, но това не е възможно и съм сигурен, че не го е направил и не би го направил никога. Двамата не си говорят със седмици, което ме отчайва. Не е както преди, сядаме на маса, като семейство, споделяме на кой как му е минал деня. Сега сме разцепени. Как мога да оправя нещата, много страдам и не ми е приятно да ги гледам така.
Моля, историята ми да бъде публикувана.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 3469de43fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм забелязала, че много хора между 40 и 50 просто сякаш превключват на някаква супер странна 'вълна'.

Ами според мен между вашите няма правилна и ясна комуникация и от това им идват проблемите.
Но по - добре не занимавай с тях. Сега сигурно ще ти пишат, че не е твоя работа, ама по някакъв такъв нервен и заповеднически начин, който аз лично не одобрявам.
Ама и аз ти казвам да не се занимаваш с тях, защото те трябва сами да се разберат. Все пак това си е тяхната връзка и те знаят повече подробности за тях си и не е добре да се месиш, но не защото си (им) дете, примерно според мен други хора също не е удачно да се месят, като приятели тяхни някакви или други роднини. Все ще се разберат, но просто има вероятност да не е скоро заради лошата им комуникация - премълчавали са си сигурно супер много дребни неща и сега рефлектира това на отношенията им.
Просто не се притеснявай и не ги мисли.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 58ac6ac6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дължи се на женската еманципация и феминизма. Майка ти се мисли за нещо много повече от баща ти, само защото те е родила, и правото и чрез уродливите закони да мачка безнаказано мъже като баща ти. Въпросът е ти на коя страна си?

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cc3bd928b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма как със сигурност да ти кажем какъв е проблема, но по описаното изглежда, че майка ти навлиза в менопауза. Този процес е силно индивидуален, някои жени го изживяват тежко, други - не толкова. Решението е много просто, предписва се подходяща хормонална терапия. За жалост в България това рядко се прави, поради средновековното ниво на гинекологията.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: be494c2fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да й изневерява. Може тя да е в критическата... Няма как давлияеш на тези неща. Изчакай още една година да станеш пълнолетен и ако може замини да учиш в друг град или държава и да си далеч от тях. Родителите ти трябва сами да си решат проблемите. Ти си гледай себе си. Може пък да е временна криза, която ще отшуми.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 94908bbaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Младеж, гледай си твоя живот! Родителите ти са големи хора, могат сами да се оправят, не е редно (а и едва ли е възможно) ти да им спасяваш връзката и брака. Жалко наистина, но е по-добре те сами да намерят пътя си един към друг, или да се разделят.

Вече си на 17, още няма и година и ще си самостоятелен гражданин, отделно семейство/домакинство, и ще имаш пълното право да си отидеш от там и да започнеш самостоятелен живот. Това е най-важното, към което трябва да насочиш съзнанието си - твоето бъдеще.

А и ти вече някак си не си фактор в живота им, такъв че "да останат заедно заради детето"... Вече не си дете.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 508ba4667c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От автора: Благодаря много! Наистина менопаузата действа зле на жените. Ще се опитам да не им обръщам внимание, защото то се е видяло, че на тях не им пука, а само аз страдам от това. Благодаря за съветите! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 49ad2fa55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Баща ти изневерява, а ти обвиняваш майка си за това, че се държала зле. Това за менопаузата пък изобщо няма да го коментирам. Майка ти вероятно е научила за изневярата на баща ти. И какво трябва да прави в такъв случай? Да се прави, че нищо не е станало, за да не ви смути доброто настроение и домашен уют? А за нейното добро настроение кой ще се погрижи? Най-добре е да се погрижиш да научиш истината, и да дадеш опора на майка си в този труден за нея момент, за да знае, че не е сама. А каквото има да става, ще стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker