Отчаяна и влюбена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Отчаяна и влюбена
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1428 пъти
Здравейте, драги мили читатели...
От дълго време се чудя дали да напиша тази история. Ще се опитам да ви разкажа колкото се може накратко:
Момиче от малък град съм. Учих и завърших средното си образование тук и заминах да уча още в по-голям град (няма да казвам имена). Мина половин година и срещнах малко по-малко момче от мен. Той ме хареса и почна да ми пише онлайн и да ми звъни. Отначало се дърпах, но реших да му пиша и така започна играта. И в края на миналата година той имаше бал и тогава решихме за пръв път да направим заедно полов акт. Използвахме предпазни средства и всичко, но мина време и не ми идваше. Отидох на гинеколог и се оказа, че съм бременна. Наскоро родих, както се сещате. Проблемът е финансов. Не търся от вас пари или нещо, а съвети как да се справям с всичко - работата, бебето и учението. Естествено не съм спряла да уча само заради това.
Родителите ми казаха, че нямат нищо против детето, но само ще издържат учението ми както преди. Тоест няма да дават пари за "още едно гърло" както се изразиха те.
Приятеля ми в началото, след като му съобщих новината, не ми отговаряше и се правеше, че не съществувам, но после ми писа, че просто нямал намерение да става баща на тези години, да съм се оправяла сама.
Знам за аборта и по време на бремеността съм го обмисляла хиляди пъти, но това си е чисто убийство. Също така има голям процент после да не забременея.
Просто ако някой може да ми помогне със съвети... както казах, не смятам да се отказвам да уча, но се чудя дали ще успея. Просто вече не знам какво да правя с живота си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 42aac22f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно е че ти е тежко мила,а и си сама! В кого си влюбена? Ако е в бащата размисли добре защото вероятно само ще те разиграва. Щом родителите ти ще ти плакат образованието, завърши на всяка цена. Единственият ти път е да си облазована и с добра работа и доходи. И дано някой ден срещнеш истински мъж който да те приеме с детето ти! Не се предавай, длъжна си заради него и заради теб. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b39c7b793d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еххх, милата, смело момиче си ти! Другите около теб, абе нямам думи за тях! Ще се радвам, ако модераторите, публикуват електронната ти поща и ти си я дадеш, защото мога да ти пратя някои неща за бебето. Момиче или момче е? Пупу, да ти е живо и здраво!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fa5cf99e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако бащата не е припознал детето ще заведеж иск за бащинство, но гледай да е до 1 година след раждането. После ще го съсиш този боклук за издръжка. Това е! Не се отказвай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 55161998f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След майчинството имаш право на стипендия в университета, малко е, но е помощ. Работа почасово, даваш си приоритет на ученето, като четеш всекидневно вечер. Правиш си график, стремиш се да присъстваш на най-важните упражнения, лекциите от доверени колеги си ги събираш периодично. Повечето от професорите, доцентите и асистентите също биха ти съдействали, ако обясниш и докажеш, че си сериозна и упорита. Не се отказвай от учението! Важното е да сте здрави и да вярваш, че ще се справиш... Ще ти е трудно, обаче като се мобилизираш, бориш се и се организираш максимално, ще си изгледаш бебчето и ще завършиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker