Нужен ми е съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Нужен ми е съвет
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1185 пъти
Здравейте, не пиша често в този форум да не кажа почти никога, но наистина го харесвам смятам че е доста полезен за хората като цяло и е прекрасно че си помагаме взаимно по дадени въпроси. Ще съм много благодарна ако админите публикуват историята ми. Момиче съм на 19 години когато бях на 18 разбрах че съм осиновена от майка ми моята осиновителка случи се по малко груб начин но не го приех тежко просто бях в шок защото са минали цели 18 години докато ми го кажат. След като премина шока ми поговорих с майка си и тя ми каза, че не знае защо майка ми ме е изоставила нито къде е, но знае че имам брат и сестра не знае и нищо за баща ми. Тогава ги намразих истински защото са ме изоставили, но сега след известно време бих искала просто.. да знам, искам да знам коя съм аз и от къде идвам и единственият начин затова е да говоря с майка си разбрах, че без нея не мога да намеря майка ми защото било незаконно от съда да ми предоставят истинският ми акт за раждане освен ако осиновителя не се съгласи от чиста сигурност е създадено, че всичко се пази в тайна. Сега ще се зачудите защо просто не я попитам ами не мога или по-точно не знам как.. не искам да я заболи или да си помисли че аз искам да съм при тях няма такова нещо.. та въпроса ми е как да разбера, как да я попитам и има ли начин без да я попитам благодаря предварително :)

Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 31d3cfcef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чудно ми е защо всеки осиновен иска да намери майка си с единствената причина да говори защо е бил изоставен? Нима на всеки на този свят не е ясно защо майки изоставят децата си? Има две причини или липса на пари или липса на разбиране от страна на родителите на млада майка. Щом обаче знаеш че имаш изоставени брат и сестра, то причината за вашето изоставяне е липса на пари.
Не разбирам също защо очакваш осиновителката да ти каже защо си изоставена или къде е майка ти, нима мислиш че осиновителите когато осиновяват са осведомени кой е биологичния родител и каква е причината за изоставянето?
А дори и да намериш биологичната си майка мислиш ли че тя ще ти каже друга по приемлива причина за изоставянето на три деца?
Съвет не търси, а приеми осиновителката за майка, тя е човек отдал 18 години от живота си за да си ти днес така здрава умна и добра.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4213d024b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истинската ти майка е тази която те е отгледала, другата просто те е родила. Има такава "политика", да се пази всичко в тайна точно за да не се случва да се събират децата със старите семейства когато са отраснали другите.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7e762e5ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това е най голямата човешка тъпотия, да криеш истинският произход на едно дете! Рано или късно, то ще научи, че е осиновено, защо трябва да се крие истината? Най добре ще бъде, ако на 18 годишнината му, да му се дава пълното досие, да си знае истинският произход. Така няма родителите му да се чудят как да му съобщят, че е осиновено. На тази възраст детето става самостоятелно и родителите вече не са му задължени. Наскоро даваха по телевизията едно циганче, осиновено в Италия, но се завърнало да живее в циганското гето при истинската си рода. Кръвта вода не става, съдбата е закодирана в душата ни. Ако авторката не научи истината, какво ще стане ако случайно се влюби в брат си, когото сега не познава? После се чудим защо има аномалии при новородените. Колкото и да е болезнена, истината трябва да се знае!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 271b2b1f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила авторке, не си единствена - много осиновени деца са като теб... Важното е, че твоите осиновители са те гледали и обичали - тоест те са истинските ти родители. Когато имам свое семейство, с радост ще си осиновя дете! Но наистина - дете на 13 или повече години отдавна трябва да е разбрало, ако е осиновено. Но явно на родителите ти им е било трудно. Какво знаеш за брат си и сестра си? Помни, че родителите ти те обичат, макар и да не си с тяхна кръв!
One girl

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ca42ed1963
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ум не ми го побира и на мен защо осиновителите крият. Буквално преди дни 38-годишният ми съпруг узна, че е осиновен. Аз отдавна имах подозрения и накрая неочаквано притиснах свекърва ми и тя след като изрева един океан сълзи (още ми е чудно защо! ), накрая потвърди. Подозрения имах, защото мъжът ми е висок и мургав, докато двамата му по-малки братя, както и майката и бащата, са ниски и руси. Той е изключително умен и общителен, докато семейството му като цяло е със среден интелект и трудно се сближава с хора. Освен това забелязах навици, които никой никога не е възпитавал у него. Например, той обожава класическата музика, каквато никога не се е слушала в семейството му. Освен това притежава една особена вродена деликатност, бих я определила дори като аристократичност, която рязко го отличава и от средата, в която е израснал, и от балканския мъж като типаж. Та, след като притиснах майка му, се оказа, че биологичният му баща е бил арабски студент, а рождената му майка -ученичка. Повече засега не успявам да изкопча. Съпругът ми реагира напълно спокойно. Каза: "Аз всъщност винаги съм се чувствал различен, подозирал съм, че няма как да сте ми биологични родители, но ви обичам и нямам никакво желание да ровя из родословието си". Но защо са крили от възрастен мъж истината толкова дълго, нямам обяснение. Относно ровенето в родословието, без негово желание няма как да стане, но на мен ми се иска да зная откъде са корените му. Най-малкото да отидем на екскурзия там, да видим културата, чиито гени носи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker