Моето семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моето семейство
преди: 5 години, 5 месеца, прочетена 1389 пъти
Здравейте, аз съм момче на 15 години. Моите родители са разведени. Аз живея при мама, която е на 34 години. Има уникален външен вид с три-четири силиконови операции. Аз много я обичам и се опитвам да и подръжавам. Мама ме има за нейна собственост. Много ме ревнува от другите ми роднини. Уча в частно училище, но имам много проблеми с учителите, защото мама не ме пуска на училище и имам много отсъствия. В училище нямам никакви приятели, защото мама ми каза, че такива не са ми нужни. Мама също така ми е забранила да говоря и с татко ми, въпреки че и аз не искам да разговарям с него. Като цяло ми е много приятно с нея, защото ми показва правилният път в живота. Тя не произлиза от богато семейство, но татко ми е богат. Той и купи нов Мерцедес последен модел преди 5 месеца, но тя ми сподели, че е спала с него и го е задоволявала безброй пъти за този подарък, което ме накара да се отвратя от него. Често ми е споделяла, че спи с него и за пари, с които купува дрехи на себе си и на мен. В училище често ми се подиграват за дрехите ми, които са предимно дамски, въпреки че не си личи много и за това, че съм имал чисто нов модел айфон. Просто нито учителите, нито учениците ме гледат с добро око. Аз виждам мама като единственият човек, който ме разбира. Искам да ви попитам дали нашата връзка като майка и син е ползотворна и успешна.
Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 5 месеца
hash: 021422d157
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   измислена история! чудя се само на модераторите защо допускат такива есета, заслужаващи двойка?

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 14f41374a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според ме е по-скоро със силно отрицателно отражение върху живота ти. Тя взима решения, които ти трябва да взимаш на 15 години. Не може да ти казва с кого да общуваш и с кого не, или че нругите деца са "недостойни", за да ти бъдат приятели. Дали един ден майка ти ще ти хареса достойна жена или ще си кукате на старини заедно?
Относно спането с баща ти за пари, значи ти се сърдиш на него, че спи с нея, а тя е герой, който се жертва за вас. Щом баща ти има добри инансови възможности може да има почти всяка жена, замислял ли си се че може майка ти да е тази дето се натиска?
А не ти ли се струва, че тя те е окопирала твърде много. Аз съм разделена с мъжа ми, но никога не съм си позволила да кажа нещо лошо пред децата за него. Разделихме се не защото той е лош или аз съм лоша, просто не се получи. Децата ни имат право да виждат бабите и дядовците от двете страни и да прекарват колкото си искат време с баща си или с мен.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: e09665774e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глезьо, стегни се. Ти си мъж, кой ще те издържа пък тебе ... да не вземеш да си намериш някоя баба... осъзнаваш ли, че майка ти е лека жена. Аз ако съм на твое място като стана пълнолетен взомам колкото пари мога и бягам...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 78351771c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторът до коментар 3: Аз ви разбирам прекрасно и се радвам, че ми отговорихте. Аз знам, че ме е окупирала, но на мен това ми харесва, защото много я обичам. Тя винаги се държи мило с мен, споделя с мен, когато съм тъжен, идва при мен и ми дава сила. Аз винаги съм на нейна страна независимо дали е права или не.
Относно татко ми, аз знам, че мама е зависима от него и му се натиска, защото никой друг богат мъж няма да я вземе. Мама живее само с мен, защото не е способна да има семейство - тя не иска да чисти и не може да готви и това татко ми постоянно го дразнеше, защото той уж и давал всичко, а тя и веднъж не му е изчистила апартамента в Лозенец, точно затова му се разсърдих.

 
  ...
преди: 5 години, 5 месеца
hash: 79151e1d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторът до коментар 3: Аз също така забравих да спомена, че мама продължава да се среща с татко ми, когато той има бизнес срещи и приеми с други мъже, я кани и тя отива. Разбира се, че след това той я води в апартамента си и спи с нея, все пак това тя ми го е казвала. Аз се старая да не и звънна по телефона, въпреки че я чакам да се върне до 2 през нощта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker