Как да оправя нещата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да оправя нещата?
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 1216 пъти
Имам най-прекрасният мъж на света, но последно време много почнахме да се караме. Все за нещо се сърдя и много го тормозя психически. По някакъв начин се промених много и все нещо намирам да се караме. Обичам го повече от всичко на света и после винаги съжалявам за грешките си. По никакъв начин не искам да го нараня. Постоянно му казвам че искам да си отида но го казвам от нерви но истината е че без него не мога. Той винаги ми прощава но не може вече да търпи държанието ми. Не знам защо така се държа. Почна да става често. Искам да се променя и да бъде всичко като в началото. Той е моят живот без който не мога. Вече 1 месец направихме откакто заживяхме заедно. Познаваме се от 6 години и вече 5 месеца направихме откакто сме заедно. Той много се грижи за мен и много работи и аз много съм щастлива с него но постоянно нещо му се карам и той вече не издържа. Искам да се променя

Дайте съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: e7b23b38c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От теб си зависи. Промяната няма да ти падне от небето. Като нищо ще го изгубиш.

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 8279078605
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   - Мъжът ти е прекрасен.
- Работлив и грижовен.
- Ти си безумно щастлива.
- Много го обичаш.

Обаче му тровиш живота ежедневно!

Аз мисля, че няма нужда да питаш хората какво да правиш. Ако си в някакъв период на депресия и не може да сдържаш неготивните си емоции, това се лекува с антидепресанти и личният ти лекар ще ти даде по-добър съвет от нас. А ако просто имаш нужда да си изкараш някакви вътрешни бесове върху някого, то по-добре остави момчето да си продължи живота спокойно. Темата ти е напълно безсмислена, а образът, който създава за теб, е на глупава млада жена, която не знае сърби ли я, боли ли я, драго ли й е. Тя говори и за възпитанието ти, щом повишаваш тон на човека, с когото живееш. Само се чуй: вие не спорите, а ти МУ се караш.
Питаш как да се промениш. Никой по-добре от теб не знае това. На моя мъж гледам да осигуря маскимално спокойна атмосфера у дома, да му е естетично и комфортно, да получи някакъв малък жест на внимание и главно: да почувства уважението към неговата личност, отговорност и труд. А не да се прибира с очакването да го нахокат като ученик.
Подозирам, че ще е безсмислено, но все пак ще ти дам една рецепта: прави това, което теб би те накарало да се чувстваш добре. Няма ли да ти е приятно да те посрещнат след тежък ден с целувка? Да ти налеят любимата напитка? Искрено да изслушат как е минал денят ти? Да се отпуснеш в гореща вана, докато се сервира масата за вечеря? Да послушаш приятна музика? Да направите план за уикенда? И накрая да заспиш в прегръдките на любимия върху идеано чисти и изгладени чаршафи, а сутринта да те събуди ароматът на кафе? Ами прави го! Запомни, че жената създава стандарта в един дом. Какъвто тон зададе тя, така пее дуетът. Ако вдигнеш летвата, мъжът ти също ще я вдигне и то с удоволствие. Искаш ли джентълмен, дръж се като дама. Дамите не крещят, не хленчат, не изискват, не молят, не обвиняват и не се оправдават. Предлагам ти сега пак да си прочетеш поста!

 
  ...
преди: 4 години, 11 месеца
hash: 369db2821a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-вероятно си стресирана и притеснена за друго и просто прехвърляш фрустрацията си върху най-близкия ти човек. Често се случва - изместване на проблемите. Ако не искаш да го загубиш, ще трябва да поработиш малко над себе си. Анализирай какво в живота ти не е наред и е източник на стрес и притеснения, дефинирай проблема и започни да работиш за разрешаването му. Много е важно и да разговаряш откровено с половинката ти по въпроса - той в момента не разбира защо се държиш така и откъде му идва това. Обясни му как се чувстваш, сподели му тревогите си и защо си толкова изнервена и избухваш така, нека да знае че проблема не е в него и че следващия път, когато види че си разстроена, вместо да реагира на емоциите и нападките ти, е достатъчно да те гушне и да ти каже че те обича, разбира и подкрепя и че заедно ще се справите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker