Мечта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мечта
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1237 пъти
Здравейте! Искам да помоля за съвет ще ви бъда много благодарна! Аз съм едно 21 годишно момиче винаги съм искала да уча медицина това е една моя мечта още от дете, дори и с течение на годините тази мечта не избледня, а стана все по-ярка. За съжаление не ме приеха медицина, а фармация и то платено обучение. Ще кажете как може платено излишно даване на толкова много пари, знам... просто се случи не ми стигна с няколко стотни и нашите решиха да платят те винаги са искали аз да уча фармация. Вече трети курс фармация, но аз не съм щастлива всичко правя на сила ходя на лекции на сила... Нямам желание за нищо свързано с тази професия. Вече мечтата почва все повече да иска да се осъществи знам прекалено е късно да уча медицина изпуснала съм три години, но медицината ми е сърцето ставам и лягам с тази мисъл. Започнах да се готвя за изпитите за кандидатстване без нашите да знаят. Жал ми е понеже са давали токова много пари и изведнъж аз да им кажа не ми се учи фармация приеха ме медицина искам да си следвам мечтата. Според вас правилно ли постъпвам да преследвам мечтата си или не е правилно при положение колко са вложили родителите ми? Ще ги разочаровам ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5da630640f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти май си се вманиячила. Никога не е късно, но когато пътят ти е друг а ти насилваш съдбата. Да учи, яви се и не е късно. Фармация не означава да си просто в една аптека. Има страхотни перспективи. Но ти не го осъзнаваш. Мисли малко по-широко. Винаги лекар се свързва с много пари, но в една общинска болница са със заплати по 800 лв. и това не мит. Стажовете са трудни за набиране, плащане лошо и цял живот учене. Не е всичко толкова розово.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 707ab43ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Медицината може да ти е мечта, но ако започнеш да я учиш дали няма пак да се разочароваш? Ако те приемат де.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 09f3996c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей. Аз също искам да следвам медицина. Не мога да си представя да правя нещо друго. Според мен преследвай мечтата си до край. Все пак ще работиш тази професия, докато не се пенсионираш, за това най-добре ще е да работиш това, което ти искаш и ти е на сърце. Животът е както ти си го изживееш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7ceb2d16ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Работил съм 3 месеца в спешното на "Пирогов". Бях санитар, понеже ме влечеше медицината, а и имам доста над средната медицинска култура на редовия гражданин. Вярвай ми, единствените 2 хубави лекарски специалности са дентална медицина и пластична хирургия. Третото най-хубаво нещо е фармацията, понеже се печели добре и не тънеш сред кървища, секрети, трупове и прочие.


Останалото не си заслужава. Да, благородно е, но първо е травмиращо, второ е опасно за здравето ти (досег с по около 50, 100 болни хора на смяна, от фрактура на гривнена става на дядо, та чак до предозиране с дрога на пандизчия, който има всевъзможни гадни болести, кеф ти хепатит С, кеф ти ХИВ и прочие...) и трето - заплащането е мизерно.

Избутай си фармацията и си печели пари, това е доходоносно колкото нотариус. Аз щях да стана фапмацевт, ако имах пари да следвам, химията и биологията ми бяха 6.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker