Чувствам се тъжна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чувствам се тъжна
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 1043 пъти
Здр. Момиче на 21г Пиша тук, защото няма на кой да споделя. Нямам толкова близки приятели да им се доверя, сестра ми ако опитам не слуша като цяло не изслушва прекъсва ме и говори нейни теми, приятеля ми не ме разбира. Понякога плача, когато мисля за живота ( много емоционален човек съм) и той ако ме види и пита "защо плачеш" и аз не искам да го занимавам почва да ми крещи и даже псува, а дори не би слушал за него всичко трябва да е ок. Мисля че майка ми е единствения човек, който ще ме разбере, но не искам да я тревожа. Замислям се за живота, че никога не успявам да се уреда да работа добра работа (знам ще кажете, трябва да учиш за нещо) но нямам възможност. По принцип съм затворен човек, това не ми харесва. Искам да се променя да бъда по социална. Като гледам нещата, които съм направила до тук съм разочарована, че не съм постигнала нищо. Може би моят подход не е правилен и много очаквам, а не правя нищо. Знам, че нищо не идва така, но искам да имам подкрепа. Просто исках да споделя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: a5ad538355
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намери си евангелска църква. Пиши в гугъл евангелска църква и града ти и ще намериш. Там ще намериш приятели и подкрепа.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3b7dcf4d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За съжаление не мога да подкрепя коментар 1. Църквите мисля, че са последното място, където можеш да намериш хора, с които да се чувстваш добре и да не губиш връзка с реалността. Мисля, че не би ти си отразило добре фанатизирането в религията.

От написаното става ясно, че си по-емоционална и ранима. Кръгът ти от познати не е много подходящ, както и приятеля ти - да крещи и псува докато се чувстваш зле не е добре и със сигурност влошава положението. Трябва да започнеш да мислиш малко по-положително за себе си и за живота, защото най-хубавото предстои. Има много четива и ресурси, които биха ти помогнали да се чувстваш по-добре и щастлива. Идея е да посетиш и психолог, ако усетиш, че не се справяш сама.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 30ee2f9621
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно няма да сваля целия товар от раменете ти с този коментар, но много искам да ти помогна.
Предполагам, че си мислиш, че си единствения човек, който страда така за живота си. Далеч не е вярно. Навън има хиляди със същото усещане в себе си и още много други, които са го преодолели. Не ти се случва нищо ненормално. Амбициозните хора, тези с цели и мечти, искат да се развиват. Всеки по-дълъг застои ги кара да се чувстват непродуктивни, натъжава ги.
Съветвам те като за начало да седнеш и да помислиш за всички онези неща, които си постигнала и харесваш в себе си. Животът не е само черен, но ако гледаш само неуспехите си, трудно ще се почувстваш по-добре и ще видиш хубавото. Ти примерно може да нямаш дипломи, имоти или много придобивки, но все ще притежаваш качества, които са градивни и истински чисти. Повярвай ми, това да си стойностен човек е много по-важно, защото стойностните хора намират начин да оцелеят и да продължат. След това може да се изясниш със себе си по най-простия начин. Сядаш и правиш един списък с нещата, които искаш да постигнеш. Не си слагай срок, просто си прочисти мислите и подреди целите си. Така ще ти е най-лесно. Когато го направиш ще можеш спокойно да обмислиш, кое как може да се постигне, защото ще го виждаш нагледно. Обикновено се налага да направиш бърза сметка с приходи и разходи, за да знаеш колко можеш да заделиш и в какъв период от време. Това не за друго, а защото като гледам ще ти се иска да учиш и това включва семестриални такси. Няма страшно, винаги можеш да опиташ на дистанционна или задочна форма на обучение, като и двете ти позволяват да работиш междувременно. Освен това има стотици курсове с признати сертификати, които също са вид надграждане върху вече съществуващите умения. Тези тънки листчета стоят добре в CV-то, макар и да не те правят успешна. Помни, че няма начин да няма начин. Ще отнеме време, усилия и лишения, но когато имаш ясна цел и си знаеш приоритетите, всичко изглежда една идея по-лесно. И не се притеснявай да споделяш чувствата си, няма нищо срамно да си искрена пред близките си. Не е нужно те да те разберат, но ако ти се нахвърлят, това говори лошо за тях, а не за теб. Ти си човек като всички останали и заслужаваш малко подкрепа и много любов. Ако ти можеш да изслушаш приятеля си без да му се разкрещиш, значи и той трябва да може да стори същото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 3eebe83de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имаш много време да постигаш неща. Като начало се опитай да учиш нещо, за да имаш професия. Има варианти за задочно образование. И се раздели с този мъж, който ти крещи и не те уважава. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6d6d8acfb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Добър човек си. Затова ти тежи и си изпаднала в някаква емоционална дупка. Прави добро, когато можеш, на животни, на хора. Освен това явно си и перфекционист, имаш прекалени очаквания към себе си или си натоварена с такива от хората около теб. На първо време лично мой съвет, приятелят ти не ти е никакъв приятел. С такъв човек не си заслужава да губиш време, не зная как изобщо се чувстваш с него, след като не можеш да споделиш и да си себе си. То това е някой да ти е близък, да можеш да му кажеш всичко. Реакцията му на опита ти да споделиш не е адекватна. Аз лично такъв човек не бих могла да нарека "приятел". В какъвто и да е смисъл. Махни излишните хора от живота си, дори съвсем сама, поне няма да се натоварваш допълнително от хора, без които ще ти е по-добре. Не зная дали ще срещнеш други със сродна душа на твоята, надявам се и ти го пожелавам. Разчисти излишните и се обърни към себе си. Какво искаш ти самата, от какво се чувстваш добре. Тепърва сега ще градиш живота си, пред теб е. Отдели си време да си изясниш какво ти липсва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker