Майка ми иска да ми открадне детето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми иска да ми открадне детето
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2779 пъти
Винаги съм знаела, че майка ми е искала да има син, но на - пръкнала й се е дъщеря и с нея си е останала. Сама ме е отгледала, баща си не познавам. Не мога да кажа, че се е държала лошо с мен, но винаги е предпочитала братовчедите ми, които са момчета, и ми е давала тях за пример. Въпреки опитите да ме превърне в желания син - купуваше ми момчешки дрехи или такива, каквито могат да се носят и от двата пола, научи ме да стрелям с прашка и когато пораснах, не искаше да ми купува сутиени или гримове, жената в мен надделя.
От малка си спестявах пари и си купувах с тях, каквото аз искам.

Това предизвикваше едва ли не нервни кризи от страна на майка ми, но накрая тя се примири с "истинския ми пол". Вече съм на 28, имам прекрасен съпруг и син на 1 годинка и половина. Всичко хубаво, обаче майка ми като разбра, че детето ще е момче (аз още бях бременна), направо пощуря. Аз още в пети месец, а тя вече му купува какво ли не. Стана ми много приятно, че се радва за внучето, обаче още от мига, в който Дани се роди, тя едва ли не го взе от ръцете ми и повече не ми го даде.

Само тя го храни, облича, ревнува го до смърт от другите му баба и дядо (родителите на мъжа ми) и не дава той да спи дори и една вечер при тях. Това първоначално се възприемаше като обич, но в последствие се превърна в голям конфликт. Майка ми е на мнение "Аз имам повече права, аз съм майка на майката" и едва ми дава на мен да го приближа, синът ми ме възприема като по-далечна от баба му.

Свекърът и свекървата се сърдят, че и те имат право да се порадват на внука си (и са прави хората). Мъжът ми се ядосва също и се оплаква, че като се прибере вкъщи, не може да си поиграе със сина си. Най-лошото е, че майка ми е превърнала Дани в свое вярно кученце, той все за баба плаче, все при нея иска и само нея слуша.

Вече не знам какво да правя! Това нейното е обсебеност и мания. А тя живее при нас с мъжа ми и упорито отказва да се върне в старото си жилище. Съпругът ми е много добър, но съвсем скоро ще му писне съвсем и като нищо ще я изгони... а тя все пак ми е майка. Моля ви, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: b98e24c2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не чакай мъжът ти да я изгони, А ТИ Я ИЗГОНИ. Как можа да допуснеш да се стигне до там. Синът си е твой, ти си майката. Изгони я. Не ? давай да „помага“, докато не почне да се държи нормално.
Не се питай, защо не познаваш баща си - кой не би зарязал такава лунатичка! Може и да си е въобразила, че я е оставил, защото си момиче, кой знае, какво се върти в един болен мозък. Ако искаш твоят син да познава баща си, изгони я от жилището си!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 11564e275b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Майка ти е много проста.. изхвърли я ;p

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ec0617f91a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако не изгониш майка си, мъжът ти ще те напусне с пълното си право. А и синът ти ще започне да счита нея за своя майка, при теб ще плаче. Ако си нормална, грижовна съпруга и майка ще го направиш. Свекъра и свекървата ти също имат право да се сърдят, те са му толкова баба и дядо колкото е и майка ти. Синът ти й е внук, не нейно дете. Ти си майката и от теб зависи дали ще останеш такава или ще си възприемана просто като някаква леля.
Спаси семейството си(демек вие тримата) и учтиво покажи на майка си пътя към вратата, за да не съжаляваш съвсем скоро.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4e41f31e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да решиш сложен и болезнен проблем без да го опростиш и да приемеш, че в живота рядко и вълкът е сит, и агнето цяло.
Направи нещата по-простички.
От едната страна е семейството ти, което принципно не застава срещу майка ти. Явно в началото съпругът ти не е имал нищо против да живеете с нея и е проявявал голямо търпение през изминалите месеци, щом не е реагирал по-радикално.
От другата страна е майка ти, която с поведението си застрашава брака ти, отношенията с детето ти, съпруга ти и дори - с неговите родители.
Ти си пълнолетно, независимо момиче и трябва да решиш. Ще рискуваш ли брака си и, особено, нормалното развитие на своето дете, за да подхранваш маниите на майка си??
На твое място много деликатно и ТВЪРДО ще я отпратя. По този начин ще и дам да разбере, че, ако иска да поддържа някакви нормални отношения с дъщеря си и внука си, трябва сериозно да се промени.
Действай :))! Не е възможно и да изядеш тортата, и да си я запазиш, както казват психолозите :)).
Успех!
Ел

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 77425497e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обуздай мамчето, момиче, и сивърни сина, докато не е станало прекалено късно. Мъжът ти ще е в пълното си право да я изхвърли като мръсно коте.
---Джеси---

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d5c645b8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Изгони я или синът ти ще я смята за своя майка. Това ли ще направиш? Ще й позволиш да открадне ТВОЕТО дете? Бори се, момиче!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 434229129f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Боже, боже, ако не е свекървата ще е собствената ти майка. Ще си развалиш семейството заради нея. Отдалечете се от нея, щото ще ти подпали чергата и ще е късно после да правиш каквото и да било.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker