Искат сина си само за себе си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искат сина си само за себе си...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2672 пъти
Не знам от къде да започна. Ще разкажа накратко. Женена съм от 5 години. Имам си прекрасен съпруг. Имаме малко детенце и всичко изглежда перфектно. Мъжа ми има много хубава професия, работата му е в чужбина, финансово сме доста добре.
Проблема е в неговото семейство.

Още преди да се оженим разбрахме двамата с него че родителите му са ходили на врачки за да ни разделят. Ние разбрахме с мъжа ми съвсем случайно разбира се, и нещата които му бяха дали ги изхвърлихме. Не знам дали заради това но ние се оженихме.

Тогава още си бях казала че живота ми с този човек ще е много труден, защото няма спасение от хора като неговите родители. След като човек веднъж си е позволил да отиде и да прави мизерии на врачки, това означава че той никога няма да се спре.
И така стана.

Две години след сватбата той не си говореше с родителите си и всичко между нас беше прекрасно. След това АЗ направих така че да се сдобрят и май точно това ми беше най-голямата грешка. Той е едно дете и аз се чувствах много ужасно че заради мен той е в такива отношения с тях. Лошото е че тези хора продължават да се занимават с гадории, умират от злоба че синъ им е женен и те не могат да разполагат с неговите пари. Не им пука дори за детето ни. Просто нямат спирачки.

Знам че мъжа ми няма вина за това, но аз НЕ МОГА ДА ИЗДЪРЖАМ ДА ЖИВЕЯ ТАКА. Само да споделя за да сте по наясно, че аз не съм причината, майка му изобщо не ме познаваше когато каза че нямала син за женене. Нямала е време дори да ме опознае и да не ме хареса. Тя просто си е правела други планове и изведнъж аз й ги развалих.

Опитала съм всичко. Бях мила добра, правех компросии, събирахме се на вечери, търпях лицемерие, търпях подмятания, обиди, за мен, за моята майка, за всичко. Майка ми е вдовица, и няма финансови възможности като тях, и това според тях я прави второ качество човек. И те са ми го казвали в очите.
И дори майка ми ги посреща в дома си защото уважава мъжа ми, а и тя е такъв човек прости. И тя е направила много компроси с тях. Но нищо не се получава.

Те ни искат разделени. Искат сина си само за себе си. тоест искат парите му само за себе си. Кажете ми какво да правя. Аз съм на ръба-ГОТОВА СЪМ ДА ИМА ГО ДАМ. Не му искам парите ПИСНА МИ ОТ ТЕЗИ ПАРИ. Страх ме е единствено заради детето ми. Ще мога да си го отгледам, но ще живее в лишения. Аз съм живяла така и мечтата ми беше един ден когато имам деца да живеят по-добре.

Всъщност това ми е била най-голямата мечта в живота, да създам семейство, да имам образовам мил съпруг. Никога не съм ламтяла за нищо повече. Аз точно това нямах и единствената ми мечта беше децата ми да живеят в такова семейство. Но не съм убедена че ще стане. Не мога повече да се боря. Не мога и да прекъсна връзка с тях, той сега си идва и те ще искат да ни събират.

От една година насам аз не съм добре. Ходя по доктори а всички ми казват че физически съм здрава. Мисля си вече че е резултат от други неща. Колкото и да не вярвам започвам да се съмнявам. Положението ми е доста зле.

Няма как тук да ви разкажа подробности защото ме е страх някой да не разпознае историята ми. но повярвайте ми ако ви разкажа всичко ще ви прозвучи като някакъв филм. Няма да повярвате даже. Объркана съм и вече обмислям вариант да си живея сама с детето. Мъжа ми ме обича знам го, доказвал го е много пъти. Но аз със него НИКОГА НЯМА ДА ИМАМ СПОКОЕН ЖИВОТ.

Много съм уплашена наистина. Не знам какво да правя просто не знам. Дано да ми пишат по опитни хора. Може малко объркана да ви звучи историята ми, но това е така защото самата аз съм объркана и се съобразявам какво точно да напиша и какво не, и за това е така. Благодаря предварително на всички хора които ще ми дадът някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7022fc9501
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много откровено написано и си личи, че точно това е което мислиш. И накрая пишеш, че си много уплашена, което от начало до край се вижда. Първото нещо, което ми мина на ум е, че не бива да си уплашена. Няма причина да се плашиш. Врачки - това не са ли глупости. Ти вярваш ли, че врачки могат да ви разделят. Извини че, че не мога да ни намеря въпросителния знак на клавиатурата. Ще пиша само с точки.
Спри да се страхуваш. Няма как да ви разделят старите щом мъжът ти те обича. А и детето сплотява. Недей да си мислиш дори, че някой друг ще ти диктува живота. Гушкай си мъжът и детето и никой няма да ви раздели. Каквото и да правят старите, не позволявай това да те плаши и тревожи. Те може да имат други разбирания, а вашият живот си е ваш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ecc4354cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В един град ли живеете с неговите родители?
Имате пари? Какво ви пречи да се преместите? В друг, по-хубав град?
Детето на колко год. е?

Така не може да се продължава, просто няма да издържиш!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 062d6ae6ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Доста позната история, мисля, че авторката вече е споделяла тук. Както и да е, според мен, няма смисъл да наказваш мъжа си, заради родителите му. Нека като се прибере, заедно да решите, какво ще правите

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e9a80d9d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не го напускай! Преместете се в друг град!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ceae1394c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не разбрах какво точно ти правят родителите му. Според мен си самовнушаваш и сама си вредиш. Като толкова се съмняваш за магии, защо не отидеш при някоя циганка, да я махне? (не вярвам в такива неща, но ти явно вярваш)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 56a9ccb32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като нищо може да са ви направили магия. Това звучи страшно, но такива случаи има много. Но всичко лошо може да идва и от факта, че се тормозите от самата мисъл за тях. Вкарвате си много негативна енергия и от там е и лошото ви състояние. Доброто ви материално положение ги кара да злобеят от факта, че парите му отиват за вас с детето, а не за тях. това е разковничето според мен. Какви родители само, вместо да се радват че единствения им син е добре, те правят всичко възможно да му развалят живота. Единствения ви изход и да бягате колкото се може повече далеко от тях. Изхвърлете ги от живота си ако искате да оцелеете. И най важното спрете да мислите за тях. Негативизма ще ви съсипе. Тези хора рано или късно ще остареят и тогава ще ви се натресат да ги гледате и обслужвате. Навярно съзнавате, че щом е единствен син, на вас ще се падне тази тегоба. Ако имате възможност заминете в чужбина при мъжа си и ги изхвърлете от живота си. В никакъв случай не се разделяйте с него, защото така те ще постигнат своето. Не забравяйте, че има господ който забавя, но не забравя. Рано или късно ще си платят за стореното зло. Ако имате някакви съмнения относно магия, което е много страшно потърсете ходжа или някой който може да види това и да я развали. Страховете ви са много реални, затова не ги подценявайте. Моят съвет е да забравите, че тези хора съществуват. Направете като Солом, който се е опитал да развърже гордиевия възел, но като не успял го разслякъл с меча си. Има и друг вариант, който не ви го препоръчвам, защото сте много изтощена. Като не щат мира дайте им секира. Това е от мен, горе главата, смелост и спокойни дни ви желая.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a2bd0e8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker