Дайте съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дайте съвет
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 814 пъти
Здравейте, писала съм няколко пъти вече по такава тема но искам този път повече мнения от млади мъже до 30 г.

От 3 години сме заедно със съпругът ми. Той постоянно казва колко ме обича обаче наскоро си купи плейстейшън 5. Постоянно играе по цял ден и по 100 пъти трябва да му повтарям да ми обърне внимание. Безработна съм, много съм търсила работа но е трудно и съм си вкъщи. Още от както заживяхме заедно обичаше да си е на телефона и се оказа че е геймър. Аз съм на 23 а той на 24. Това започва вече да ме вбесява. Чуствам се зле и така той ме отблъсква с това нещо. В дадени моменти може да съм била много досадна но и той не се сеща за мен. От известно време става 22:00 или 23:00 изключва плейстейшъна и ме целува и гушка малко и казва че трябва да заспиваме. От цяла седмица вече по цял ден го чакам да приключи с игрите си. Скоро ще започне на старата работа и за сега е напуснал няколко месеца за да си почине че работата му беше много тежка. Казва че ме обича ама защо трябва все аз да му напомням за внимание. Ем си мълча почти пре целия ден и чакам да мине нивата си и пак си играе. Не издържам вече. Какво да направя. Съжалявам че взех мъж който е геймър. Не мога да го приема такъв какъвто е защото буквално никога не е прекарвал цял ден с мен а с игрите с дни може. Дайте ми съвет моля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 18a1aa8d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Аве от геймър да не се окаже ГЕЙ—мър.

В най-добрия случей нямаш мъж, а момче. Спрял работа за няколко месеца, че му било тежко, жена му лежи и чака да бъде обладана, а той играе видео игри…..? Абе моме намери си истински мъж, дето е наясно, че женската цица расте в мъжка ръка. Тоя пишкодръпковец го връщай на майка му.












Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 196fede12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Женската логика:
Като е курвар - уффф.
Като не е курвар - пак уффф.
Чинги, не знам за какви ГЕЙ-мъри разправяш, като скандинавците са най-напред в това отношение. Огледай се наоколо, ако си жаден за подобни услуги.
Човека прегорял от стрес, намерил си е начин да го изкарва без курви, пиене, дрога и бой - евала.
Авторке, най-вероятно няма да ти хареса (но не ме вълнува, защото не съм женен аз за теб) - сама си виновна. Вместо да изпадаш в транс и да му съскаш за да ти обърне внимание - вземи си го сама по един от следните няколко начина:
1. Хващаш джойстик и влизаш в играта (най-желаните жени са тези, които играят игри заедно със съпрузите си). Поразпитай го, накарай го да ти покаже малко трикове. Опитай да повториш нещо по-лесно и след около час му предложи малко да смените "играта";
2. Ако те притеснява да не си ожулиш педикюрчето по копчетата, бавно и премерено му се пльоскаш отгоре и започваш да се събличаш*, като му подбутваш главата към теб (ако случайно се съпротивлява и гледа към телевизора).
* Работи само ако си в добра форма и си се подготвила предварително - къпане, груминг, с/без парфюм (преференция). Ако не си - взимаш си комплект малки гирички, стелка за йога и започваш да си правиш тренировки вкъщи. Обуваш клин и гледаш да те забележи, че полагаш усилия.
3. Ако предишните варианти не дават желания резултат, търсиш друг мъж, защото се е преориентирал към професия геймър. :Д

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ae12ca302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   До Чингис Хан - момчето може да е геймър ама и жена му не пада по-далеч, вместо постоянно да се оплаква като гледам и тя не прави нищо по въпроса - работа има навсякъде стига наистина да търсиш, пък момчето си е мързеливо явно и обича повече да си цъка на игрите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b4cfe2393f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Да, малка част от играчите са зависими от видеоигрите и не са редки случаите, в които крещят като пощурели, ядосват се за нищо, тряскат по масата или клавиатурата, дори мятат в стената мишката или управлението, с което играят. Но мнозинството са нормални пичове, цъкат по малко и не се нервират, ако понякога не им върви в играта. Аз познавам десетки играчи и само двама от тях са зависими като описания от теб мъж и пренебрегват жената до себе си. Направо е болестно състояние при тях и няма оправия. Обаче и двамата са чаровни и добре сложени в тялото и техните приятелки чинно търпят и кротуват, защото ги е шубе да не бъдат зарязани и сменени с други жени. Толкова са нетърпими с техните нервни изблици, че ако се включат в общата беседа, някои от нас ги заглушаваме да не ги чуваме, докато си говорим с нормалните пичове.

Моят съвет е да не си мълчиш, докато си играе по цял ден, а да си поговорите сериозно относно това, което те притеснява и да достигнете до взаимно задоволяващо ви решение. В най-дългата ми връзка, продължила 4 години, играх само веднъж в присъствието на приятелката ми, тихо и без да ѝ преча, докато се занимаваше с нещо друго. Играл съм едва няколко пъти в нейно отсъствие през останалите години. Работата ми беше толкова много, че всяко свободно време гледахме да го прекарваме заедно.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7946055752
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Двама безработни на мечти у дома...

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 293c9d90aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Той е в зоната си на комфорт по този начин, говори с него вместо да му мрънкаш. Ако не стане промени отношението си, докато не разбере че греши. Нещата трябва да са взаимни, не го карай да спира а по скоро да намали игрите. И ти не си цвете за мирисане щом не си намираш работа. За мен това "много съм търсила" е извинение, миличка знаеш ли колко работа има? Това не е като едно време, навсякъде постоянно се търсят нови и нови работници във всички среди. Пък и ако на мъжът ти му е скучно и всичко което правите когато сте заедно се свежда до гледане на филми и лежане, го разбирам. Не те упреквам, говори с него и не искай съвети за такива неща в Интернет. Иначе рискуваш да попаднеш на комплексари които се мислят за алфа мъжкари като коментар номер 1, обаче само зад клавиатурата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fcafd1e026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Съветите ми са два, намери си работа спешно, каквато и да е работа, за да имаш собствено занимание и собствен доход, втория ми съвет е да смениш мъжа.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b82b605859
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Абе я остави човека на мира. Защо го притесняваш. Щом му е интересно нека си играе. Това ли ти е обичта да го лишаваш от любимото удоволствие. Аз не бих лишила мъжа си от удоволствието дори и да не ми обръща много внимание. Започни и ти да играеш, питай го това и ова за игрите.
Игрите са страшно пристрастяващи, като болест са, зависимост.
Радвай се, че мъжа ти играе игри а не играе с други жени.
Ами ако беше попаднала на някой, който те бие такова внимание щеше да видиш.
Предложи му да правите нещо по-интересно от игрите.
Или се раздели с него сам ще си играе на спокойствие.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 39d50b0527
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Аман от мрънкащи жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1b0b25dbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не разбират ли някои, че то си е като болест.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker