Между съпругата и майка ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Между съпругата и майка ми
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 3938 пъти
Здравейте, женен съм от скоро и не разбирам женските взаимоотношения защо са такива, каквито са. Моята история е следната: жена ми и майка ми уж се разбират прекрасно, когато са заедно, но веднъж разделени при личен мой разговор с тях е ужасно.

Не че едната казва другата е гад голяма, но едната иска нещо по един начин, другата по друг и вместо да седнат да се разберат като хора, и двете мънкат на мене.

Започва да ми писва да съм между чука и наковалнята като им предложа да се разберат - не искали да си развалят отношенията

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 558f450be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Добре дошъл в нашенските лични драми.
Първо - моля, пиши повечко за това, дали живеете заедно всички, дали сте отделно с жена ти в свое жилище?
Не искам да заставам на страната на една от двете, когато нямам по-точна информация, но много често е просто (не е мит за съжаление), че свекървите без да искат ревнуват синовете си от другата жена. Има просто жени, ти това не можеш да го разбереш, които са толкова неудоволетворени от живота си, че са се разтворили просто в ролята си на майка. И в един момент... идва друга жена и им взима рожбата. Това е несъзнателен рефлекс.
Иначе, двете жени се правят на големи приятелки, това е нормално - никоя от тях не иска да бъде в очите на околните лошата, но тайно всяка се надява ти да избереш нея.
Как да се измъкнеш?
Не взимай просто страна в дребните женски интриги. Бъди първо мъж на жена ти - това е важно, особено ако искате свои деца, ако имате такива.
После бъди син. Първо трябва да е твоето ново семейство, после старото ти семейство. Така е създаден просто реда в живота на човек. Твоята майка е изпълнила ролята си на майка, време е да почне да се концентрира отново върху живота си, старините си. Твоята жена има нужда от твоето внимание, за да се чувства достатачно сигурна, за да роди децата ти и сама да е майка. Ако се чувства пренебрегната, как да се чувства сигурна и как да вземе решение за ваши деца?
Но няма да казвам повече, може да греша. Опиши битовата си ситуация и възможно обективно характерите на двете, за да ти се даде съвет.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9d7c3b773a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Пак си късметлия, че са в начален стадий все още-никоя не иска да се налага. Ами натискай ги двете да си изкажат предложенията пък може и да стигнат до компромис от двете страни. Но ти винаги заемай страната на съпругата си-така е правилно. Мама е до време тя друга любов и подкрепа освен майчината няма да ти даде

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2f50c35d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Подкрепям мнението на А. Заради това, че съпругът ми не взе отношение и не ме подкрепи в продължение на толкова много години, заради толкова изцепки от страна на свекърва ми, свързани дори с безопасността и здравето на едното ми дете се разведохме, защото аз постепенно изгубих вяра в него. Ако обичаш жена ти, не прави същата грешка - да ги оставяш да се разбират. Жена ти има нужда от подкрепа. Разбира се, не си обяснил каква е ситуацията, така че от мене - толкова.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f4be0f7143
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Добре е че питаш. В едно семейство една снаха много ревнува от майката и сестрите на мъжа. Значи, от една страна трябва да подкрепиш жена си, да се чувства доволна. От друга страна, трябва да е научиш да търпи чуждото мнение без да се дразни. Старите обичат да дават акъл, да опяват. Сега не живеем в патриархат - с йерархичната система от "Под Игото". Всеки си живее собсвения живот както си го разбира. Това майка ти ако не го разбира ще го разбере полека лека, без да се карате във всеки един отделен случай може да и го показвате - че вашият избор е различен от нейното мнение и е ваше право.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 558f450be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   3, Определено обаче на първо място в живота на един женен мъж, които иска да има и детенце и здраво семейство, трябва да е жена му. Тя не бива да се чувства сама и да бъде възприемана като сама от глутницата в семейството ви!
Сложете ред!!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 25b21becad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Никога такъв въпрос не би бил зададен от чужденец този въпрос е дилема само на българският мъж за него е правило "Правя секс и с жената и с любовницата но най-много си обичам мама".

Авторе и ти имаш глава на раменете и ти можеш да решиш някой неща, как да са, независимо от дамите, но ако става въпрос за женски работи защити жена си, при нея лягаш вечер, тя готви на теб и децата, отдавна не си зависим от мама. Вярно е, че мама има повече опит в живота, но и жена ти има право да си натрупа свой собствен опит, това не я задължава да не греши, нека си натрупа свой собствени грешки и победи.

Някой мъже бягат от отговорноста и казват на двете любими дами оправяйте се, не ме занимавайте. Тогава нещата прерастват в кавги, бойща и разводи.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 29ccc50083
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Ако живеете заедно, защо се чудиш? Ти как би се чувствал със семейството на жена си? Но жените трябва да търпят....

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 11619362e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Пич, ти имаш смейство вече, не си маминия сополанко, а отделна семейна бойна единица! Важна е жена ти и нейните желания-майка ти си има нейно семейство! Ти си между чука и наковалнята, защото нямаш твърдо становище за нищо! По-малко месене на други хора в семейството-по-малко проблеми! Заяви на майка ти, че си голям мъж вече и нямаш нужда от наставленията и, а на жена си кажи, че я обичаш и майка ти си остава твоя майка и като такава трябва да я уважаваш!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: d36fedc894
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Аз съм човек израснал в семейство в което снахата и свекървата са се хванали за гушите. Мога да ти кажа едно: жените са отвратителни в това отношение. Двойни стандарти, лицемерие и егоизъм. На чиято и страна да застанеш, каквото и да направиш, която и гредна точка да избереш, пак ти ще си виновен. На жените това им е като хоби.

Снахата винаги трябва да си знае мястото. Пиклата винаги трябва да знае, че нея може да я разкараш, но майка ти остава една за цял живот.

Ей тези глупости са се решавали много лесно навремето. Бой, бой, ама до спукване. И им се затварят устите на момента.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 055a4a6408
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако живеете при майка ти, жена ти трябва да мълчи. Ако сте отделно майка ти трябва да мълчи. Ти си човека, който трябва да ги строи иначе нямат оправия.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f1a930e1ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Оххх, колкото повече чета, толкова повече се радвам на /бившата/ си свекърва, която въпреки това наричам "Майко", защото е прекрасен човек.
Иначе бъди честен и недей да лицемнерничиш. Ако трябва ги изправи една срещу друга и се разберете!

Птичето

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: fd580a2f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Свиквай :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker