Имам нужда от отговори!!!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам нужда от отговори!!!!!
преди: 9 месеца, 26 дни, прочетена 786 пъти
Здравейте имам един въпрос, който ме измъчва от няколко месеца. Всичко започна с това, че преди няколко месеца майка ми се изпусна за една тайна свързана с роднина и се оказа, че въпросната роднина всъщност не ми е, защото е осиновен, при което ми дойде като гръм от ясно небе, защото много години знам, че сме братовчеди пък се оказва друго и не стига, че ми го казва случайно, а и ме обрича в тайна, която не съм искала да знам, но трябва да пазя. Буквално всичко ми се преобърна и вече се съмнявам за какво ли още ме лъгала и въобще имали още... Другото, което ме чопли е че в това време разбрах, че не съм една и съща кръвна група с родителите ми, което е много странно.
Майка ми е доста възрастна и като смятам моите години и тогава, когато ме родила ми се струва леко невъзможно, възможно ли е жена да роди на 43 години.... Като се има предвид, че е било във време което медицина не е била чак толкова развита, както до ден днешен...
Може всичко това е просто въобразяване зареди скорошната тайна, която научих знам ли.... вече се съмнявам в абсолютно всичко.
Освен това по абсолютно нищо не си приличам с родителите ми нито визуално, нито по характер. Имам приятелки и познати, които изключително много си приличат с майките си даже някои са като сестри, пък аз с моята нямам абсолютно нищо общо.
Не мога да си позволя да ги попитам такова нещо, като не знам дали имам реално основание. Не знам тези неща, които ме чоплят дали са повод за притеснение или всичко се дължи на тази проклета тайна и за това съм толкова афектирана и може би "търся под вола теле". А и другото, което ми каза майка ми да не споделям с абсолютно никого тази тайна, защото било подсъдимо, за което проверих и се оказа истина учудващо, не че ако кажа на някоя приятелка ще ме намеря и осъдят, но обещах а и да не рискувам да се изпусне и тя...
Не се чувствам добре от месеци постоянно премислям и като не мога да говоря с никой се измъчвам...
За това пиша тук, ще съм ви безкрайно благодарна, ако ми отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 26 дни
hash: d3cd6e5871
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   ДНК тест. Вземаш косъм от майка си и баща си и отиваш да ти направят ДНК експертиза. Най добре кръв, но не знам дали ще е възможно толкова лесно без да те усетят.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: c50f3609fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не разбирам какъв е проблемът да поговориш с майка си дали си осиновена. В крайна сметка тя ти е най-близкият човек.
Иначе на 43 може да роди. За кръвните групи също не е доказателство, някои групи могат да се получат от други, докато други комбинации са невъзможни. По биология трябва да сте го учили.
Тук няма как да получиш отговори, ние няма как да знаем. Говори с майка си, тя ще ти обясни.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: c4191b07ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Възможно е да не си кръвната група на родителите си, това нищо не значи, също и на 43г. е абсолютно възможно да се роди, хората и на 47 раждат без помощ от репродуктивната медицина. Да, изключение е, рядко се среща, но пак не е причина да се филмираш. Разликата във външния вид е по-притеснителна, поговори с родителите си и ги питай директно, а ако се притесняваш по-добре поговори с психолог.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: a63fd211e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И да се окаже, че не ти е биологичен родител, тези, които са те изоставили и не са те потърсили, са ти абсолютно никакви, в известна степен дори зложелатили, така че все тая дали ти и твоя братовчед сте осиновени.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 525974cb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По-добре запази тайната.
Попринцип съм против лицемерието но тук става дума за важни неща.
Има тайна на осиновяването затова мисля, че наистина е подсъдно.


Може би и ти си осиновена.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 657cfe2b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си задала въпрос, но искаш отговор.
Вероятно майка ти, не крие нищо друго важно от теб, просто сега е решила че вече си достатъчно голяма за да можеш да пазиш тайна.
Кръвните групи се подреждат според правило и е възможно да не си с еднаква кръвна група с родителите си. Ако споделиш кръвната си група и техните групи ще ти кажем с точност до 70% дали си тяхно дете!
На 43 и преди години е можело да се ражда, някой жени запазват биологично способноста си да раждат до 55г възраст.
При разлика от 43 години във възрастта е напълно нормално да нямате много общо като характер и близка приятелска връзка. За приликата може да приличаш на някоя твоя баба или прабаба.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 4c4e549c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   1. Tвоят братовчед продължава да ти е такъв.
2. Бъди така любезна да не дрънкаш на приятелки тази тайна, защото това тях не ги засяга, а можеш да навредиш на братовчед си. Положението му е достатъчно сложно, за да сипваш и ти допълнително. Бъди сигурна, че те също ще се раздрънкат.
3. Има таблици за онаследяване на кръвни групи, погледни ги.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 71b24accbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо се запитай - за какво са ти тези отговори - ок, може да си осиновена, какво от това - ако го знаеш със сигурност, това ще промени ли с нещо живота ти?
Иначе за чуждите тайни, не виждам какво толкова - всички знаем по нещо за другите. Тайната за това си е тайна, за да си я държиш за себе си. След като не те засяга, значи няма нужда да я споделяш с никого.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 8178507ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Вместо да питаш майка си, питаш тук... Хитро...

"възможно ли е жена да роди на 43 години. "

Може, що да не може... Само дето има рискове детето да е от тези със специалните нужди... ако ме разбираш...

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: bb47fe2ead
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Това, че не си една кръвна група с родителите ти, не е гаранция. Например ако са А и В, има най-голям шанс ти да си АВ. Виж таблиците в интернет за съответствията. Не е невъзможно да те е родила на 43, но наистина изглежда съмнително. Колко време са били женени преди да се родиш ти? Възможно е да опитвали и да са разбрали, че не могат, да са чакали години процес на осиновяване и т. н. Ако се притесняваш да питаш и имаш средства - направи ДНК тест. Относно братовчед ти - много е лошо, че никой не му е казал и живее в неведение за това кой действително е. Ако те изяжда отвътре, можеш да му оставиш анонимна бележка или съобщение, пък оттам дали ще започне да търси истината, си е негова воля.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 525974cb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   поразпитай майка си. Струва ми се. че крие оща някаква тайна.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: e99a9ebacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да не ти пука, тези неща никои не го интересуват, защо си усложняваш живота с такива теми, нямат смисъл, живеи си живота, ако търсиш нещо любопитно, едва ли ще откриеш, повечето хора са обикновени, животът им също е обикновен и така са свикнали, начин на живот е за тях, когато акцентът е на твоя живот, няма да те вълнува чуждия, запиши се на спорт, там ще откриеш среда за общуване.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 113f9ac812
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Кажи какви са кръвните ви групи и ще ти кажа дали са ти родители.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: bce2c233d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Жена може да роди докато има цикъл. Може да забременее напълно естествено и да роди здраво дете.
Кръвните групи се смятат със степен на вероятност и е напълно нормално да се различават. С други думи-нищо не значат.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 7783da6ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да, разбора се. Родих третото си дете на 48. Съседкс роди първото си на 45. Колежка роди нс 42 и на 44.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: c1f1614d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не е учудващо, защото ако стигне до ушите на осиновения може да е с по-лабилна психика и това да го побърка и дори да направи опит за самоубийство. Може да не си същата кръвна група като твоите родители, но има комбинации от кръвни групи с които се получава определена трета кръвна група, за които комбинации може да провериш в нета. Нормално е ако не приличаш визуално на родителите си да си задаваш тези въпроси. Но според мен кардиналната грешка на осиновените р да търсят биологичните си родители, да се прегръщат с тях и сдобряват: някой е захвърлил дадено дете и милион причини може да си изсмуче от пръстите защо (с които да го ожалят) и изведнъж след 20-30 години се появява това дете, простили, почват едни прегръдки и снимки. Ако съм аз: тези хора ще са мъртви за мен. Да, би ми било любопитно дали съм осиновена или не, но в никакъв случай няма да търся родители, които са ме захвърлили като мръсно коте.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker