Моят опит от брак със самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121357)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18568)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моят опит от брак със самотна майка
преди: 7 месеца, 18 дни, прочетена 2166 пъти
Здравейте! Понеже гледам под път и над път теми, оплюващи самотните майки и как те били втора ръка хора, реших аз да пусна един положителен пример.

С жена ми се запознахме преди 13 години. Запозна ни обща приятелка. Аз бях на 25, тя – на 23. Харесах я още от началото. Поканих я на среща, където тя ми каза честно и откровено, че има детенце на 2 годинки. Бащата е….. неизвестен. Каза, че са правили секс веднъж и останалото е история. Звъняла е в тях, за да говорят, но е получила отговор „Не ме занимавай“. Жена ми ми каза, че няма да зареже детето си и ако искам, мога да си потърся щастието другаде. Не го направих. Защо? Защото, може би, бях млад и реших, че детето няма да е пречка. Естествено, рискувах много. Все пак имаше свободни гаджета, които не бяха за изпускане. Но аз поех риск.

Заживяхме заедно след 6 месеца връзка. Тъй като дете няма никого в акта за раждане в графа „баща“, аз попитах жена ми дали ще ми позволи да осиновя дъщеричката ѝ ако се оженим. Тя помисли и отговори „Ще видим“. Каза, че първо иска да види дали мога да се справям с ролята на баща. Малката беше много спокойно детенце. Оженихме се, когато тя беше на 5. Беше голяма сладурана, когато ме попита „Ти ли ще ми бъдеш тати сега? “. 6 месеца след сватбата, официално я осинових. Родителите ми не бяха много – много възхитени от това, но им беше ясно, че тяхното мнение не е важно за мен.

Сега, след 10 години официален брак, смело мога да кажа – ударих джакпота! Жена ми е прекрасен човек, имаме си две общи дечица и моята осиновена дъщеричка, която в момента ни топи лагерите, защото е бурна тийнейджърка. Родителите ми омекнаха и към жена ми, и към детето. Сега, баба се чуди как да развали внучка си с постоянното глезене, а дядо не може да си намери място от гордост, защото внучката е спечелила конкурс за есе. Гледам да не им напомням какво им беше мнението за самотните майки, защото майка ми се просълзява, а татко забива поглед в земята и му става много неудобно. Разбирам ги и тях, защото те са расли по друго време.

Накратко казано – не всички самотни майки са някакви изроди и лешояди, чакащи горките мъже да паднат в капана им.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 17d585fa3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Авторе, отвратително е да наричате самотните майки изроди и лешояди! Това говори много лошо за Вас!

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: f015689c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   И тази история нас какво ни интересува и засяга? На база тази история какви изводи би следвало ние да наблягаме?
Ако всичко е толкова идеално, няма да имаш причина да влизаш в този сайт, камо ли да се хвалиш и спрямо това какви изводи мислиш си правя от това?

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 12b52cb9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Разбира се авторе. Всичко си е до човек.
Много се радвам, че са се развили нещата толкова добре при вас.
Много щастие ви желая.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 409148ff5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Бре, бре! Голяма идилия! А, дано, ама надали!

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: fdc9a79f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Буквално писано от самотна майка

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: dc444244ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Така е.
Но си случил на млада майка. Имало е хляб нея още.

Малко тъпо звучи това - "няма да си оставя детето". Просто показва начина на мислене на тия жени. И това че сами осъзнават че детето е минус когато става въпрос за привличане на парньор.
В същото време искат да го запазят само за себе си, осиновяването е под въпрос. Ако бащата се обвърже емоционално с детето и майката реши да си тръгне, тогава какво? Мъжът губи хем жена си, хем детето, хем времето което им е отделил и няма как да се върне назад. Да не говорим за материалните разходи. Абе риск си е отвсякъде и трябва да се преценя много добре. Не бива да се подхожда с розови очила и оптимизъм за бъдещето. Трябва всичко да се изговори и уточни и да видят и двамата дали гледат в една посока.
Иначе авторе, браво на теб! Три деца и жена имаш, можеш спокойно да се гордееш.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: dd87c1933e
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

9.   Твърде много изглежда като фалшива тема, писана от самотна майка. Не съм чул мъж да говори с толкова умалителни. "Дъщеричката й", дечица / детенце. Все едно авторът преразказва някакъв блудкав филм. Свекървата се просълзявала, а свекърът навеждал срамежливо очи :D :D :D. Направо се просълзих и аз. :D :D :D.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 5acff7d6d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

10.   Това, че ти единствено си имал такова преживяване, не променя реалността в 99% от другите случаи, а именно - връзка с жена с дете е една от най-големите глупости, които един мъж може да направи. Никой стойностен и уважаващ себе си мъж няма да започне връзка с такава жена. Ти просто си изкарал късмет, едно на милион си, така че не бързай да правиш изводи.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 12b52cb9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Много злобни коментари. Най-вероятно писани от самотни моми и самотни майки, които не са случили на партньор да им гледа децата.
Личи си че завиждат. Толкова ли не можа някой да ти каже нещо хубаво авторе.
Само аз искрено ти пожелах щастие. Номер 4 съм.
Само аз съм добър човек.
Другите са големи злобари.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 9a2bc4ac02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   "Каза, че са правили секс веднъж"

Само това би било причина да не искам да съм с тая жена, без значение дали е самотна майка. Жени (и мъже), които правят секс с тоя и оня ей така за спорта - не, мерси. Да си я взима някой друг.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 9ec1c2e38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Има малка разлика между самотна майка като в случая - родила сама или такава, която не е била самотна и са се разделили по някое време.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 62797b76c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Аз също бях самотна майка, а сега си имам мъж и имаме и едно общо дете. Мъжът ми е добър и трудолюбив. Обича децата и се грижи за тях. Понякога бащите и майките не се грижат за собствените си отрочета. Познавам и самотни татковци, отгледали сами децата си. Така, че всичко е до човек. Но щастливи са децата, отгледани с обич! Разбирам самотните майки, разбирам и мъжете, които не би се хванали със самотна майка. Аз имах късмет, защото нашето е голяма любов.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: bbcd7d8580
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   При майките с деца, основния проблем са татковците - винаги правят проблеми. В твоя случай си имал късмет да няма татко.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 1c8b0ef153
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   И какво ненормално има заради предразсъдъци в обществото в началото родителите му да не приемат самотната майка. Ами много ясно те не я познават. Но после са я опознали. доказала се е като добър човек и естествено са я приели. Лично аз не виждам нищо странно.

Ами много ясно. че една майка няма да си остави детето заради мъж. Ако е свестна майка де.
Вие разбирате нещата в друг смисъл.
Както и номер 1 и останалите във всичко търсите лошото.
Аз пък вярвам в доброто у хората.


И защо да не се гордеят със осиновената си внучка. Спечелила е есе. Браво на нея. Много успехи и желая.

не разбирам толкова ли е трудно някой да напише нещо мило. Устата ли ще им падне на някои.
Само аз ли съм твърде добра.

Щастие. авторе щастие. Моля те бъдете щастливи напук нннннннннннннннннннн зни завистници и хора. които търсят все лошото в хората.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 20f6af0efc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Нещо не ми се струва логично хем да е от тия, дето се праскат за една нощ с някой, хем да е образцова съпруга и майка. Това е оксиморон и най- вероятно историята е измислена, най- малко поукрасена.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: c0128e5828
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Ако описаното не е лешояд, то какво е тогава? Щом ще се налага мъжа да се подлага на толкова много изпити за да заслужи удоволствието да бъде вписан за баща на нейното дете и да го отглежда и издържа.
Нормално един мъж се явява на изпит за да спечели жената за връзка, и втори път за брак. Автора след като е взел тези изпити, за които са го мотали три години, после се е явил на изпит дали става за баща и е бил оценен чак 6 месеца след сватба. Докато биологичния неизвестен баща на това дете не му се е налагало да минава тези изпитания и неговия ген е запазен в бъдещето.
Най0голямо впечатление прави думите на детето „Ти ли ще ми бъдеш тати сега? “. Дете което никога е нямало баща, не се изразява по такъв начин все едно до момента е имало няколко бащи. Сега ти ли ще ми бъдеш тати говори за моменти в миналото в които то е трябвало да нарича тати други мъже. Дали майката е имала намерене за дълготрайна връзка щом е обяснявала на дъщеря си че тя няма тати и ходят на лов за "тати"
Пък и самото вземане на решение да родиш плода на секс за една вечер, не говори за умна жена.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: cb6e1d2326
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Повечето самотни майки са на по 30 , щото са били някакви кариеристки, дето са търсили принца. И накрая са си направили дете от чи*я, само за да задоволят майчиния си инстинкт за размножаване. Чист егоизъм просто.

Айде моля ти се не ни занимавай с някакви лапета на по 23.
Имам един приятел, който се ожени на 18, заради непридвидено дете. Вече са на по 45 и по-стабилно семейство не познавам. Те реално отраснаха заедно. Така че, не е до децата-багаж, а до това на каква възраст се хващаш.

Имам и още един приятел, който е самотен татко. Беше хванал някаква мас*ия на морето, която го роди и го остави. Така и не се ожени никога за друга. Искаш ли да поговорим за отношението на жените към самотните татковци??? Мммм?

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 4792859ffb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Абе… в повечето случаи не си е работа.
Тук бащата реално не е “наличен”
Ако е… той мъти водата.
Сина на жена ми, като отиде при баща си, после се връща озлобен. Тя пък защитава поведението му.
Аз нямам думата.
И се изпокарваме двамата.
Ако сега трябва да решавам, нямаше да я взема

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 845566af37
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Силно се съмнявам жена, която даже не знае кой е бащата на детето ѝ, да става за съпруга. Както и да погледнеш, гледайки чужди деца, отглеждаш семето на друг.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a2d51edd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Фалшива тема от всякъде, писана с последни надежди от някоя самотна майка с комплекси.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a1251eb169
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз и на теб желая щастие номер 14. Онези тъпанари не го разбират.
Естествено, че всичко си е до човек.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 9a2bc4ac02
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Значи се е чукала с някакъв случаен за една нощ, обаче изведнъж е станала толкова образцова, че чак е трябвало да се доказваш с години и то за привилегията да гледаш чуждо дете.

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: 1bf4a79714
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Браво, смел мъж! Аз също бих го направил...

 
  ...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: a612567e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   На ония му е пуснала веднага на първа среща, без да го проверява да ли става за баща, ама теб дето си я взел с ремаркето и си искал да осиновиш малката първо искала да те проверява. Ония е бил алфата ебач, ти бетата детегледач.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: c16f311fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Темата е 100% фалшива, няма мъж, който да говори по този начин, около мен 100% от подобни връзки завършват катастрофално, ще разкажа няколко-мой приятел се хвана със самотна майка, той разказваше, че тя е била толкова травмирана от развода, че е невъзможно да живее с нея. Колегяа, разведен живя със вдовица и 25 годишния и мързелив и неработен син, един ден каза, че са приключили, той каза-не мога да си дават всичките пари за него, имам дъщеря.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 15 дни
hash: db66132114
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Да, но това опира до характера на човек. Няма как да кажем, че всички самотни майки са използвачки.
Същото като всички мъже са утрепки. Както и всички жени са курви.
Или всички чернокожи са лоши.
Кое ви дава право да слагате всичко под общ знаменател.
Ходете се прегледайте.

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 0ffc95cfbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Аз също съм обвързан сериозно със самотна майка. Зряла жена на 41, по-възрастна от мен, аз съм на 25. Има две големи дъщери на 18 и 19, но винаги съм ги възприемал като деца, за които трябва да се грижа, нито за момент не съм си и помислял за нещо, каквото и да било с тях. Те ми се смеят, че предпочитам майка им пред тях и ми се подиграват на "Макрон", но аз винаги съм обичал по-зрелите, опитни дами на 40-45. За мен именно това е периода, в който жените се разлистват и са в разцвета на силите си, стават по-узрели, женствени и красиви, придобиват житейски опит от живота, стават по-самостоятелни, мъдри и умни, знааещи как да се справят сами с проблемите в живота. На 18 едно момиче още не е наясно със себе си, какво иска от живота и как да го постигне, няма какво ново да научиш от него. От тази жена се научих да съм търпелив, толерантен и широко скроен, да не съдя предварително за книгата по корицата ѝ, да подхождам с разбиране и да се вслушвам в чуждите думи по-често - все полезни качества, които ме доизградиха като човек, за което съм ѝ безкрайно благодарен. Дори си имаме и наше общо детенце - дъщеричка на 1 г., която си гледаме заедно с нейните, да ни е жива и здрава. Нашата история е живото доказателство, че може да има истинска, безусловна любов между самотна майка и свободен мъж без деца.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: db66132114
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   Освен това за да има толкова много самотни майки може да се приеме и че мъжете с които са били не са били читави.
И жените просто са се отървали от насилниците си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 461fe68206
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

39.   Разбира се 37 ето още един пример за щастливо семейство.
На 18 всяко младо момиче може да сгреши и да забременее от неподходящия. И след време да се окаже самотна майка. Трябва ли затова да се съди. Защото е сгрешила веднъж.
Но след време може да стане една разумна и добра млада дама.


Но чакай и за теб някои потребители ще кажат че си измисляш.

 
  ...
преди: 7 месеца, 13 дни
hash: be6de87f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

40.   До 37. Направо ти повярвах. На 25 години и вече баща на момиче на 1г., а и се грижи за още две на 18 и 19 години. Айде, молят ти се.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: f49b4a0ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Ето казах ли ти 37. Боклуците няма да повярват.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 1e4c67b2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

43.   Тези, които в коментари се силят как никой уважаващ се мъж не би започнал връзка с жена с дете… най-вероятно сте на по 20год. и живота още не е почнал да ви бие шамари. Нали не мислите, че винаги ще сте на двайсе и ще имате тоя избор? Ако един ден останете разведени или ергени на 40г, пак ли така ще разсъждавате? Имах един такъв колега, които все отлагаше създаването на семейство и така изпусна ценни години и свободни жени. Когато най-накрая се накани беше на 40 , обаче познайте - нямаше свободна жена без деца, която да му върже. (Макар че имаше някакви пари) Полута се две-три години и накрая явно разбра, че няма друг избор и сега виждам, че е във връзка с жена с дете. Така чеее… едно е да искаш, друго е да можеш. Опичайте си акъла и знайте, че никой мъж не е застрахован.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: dd87c1933e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   43. - Не обнадеждавай самотниците с ремъркета - нито жени, нито мъже. Нормален човек винаги ще предпочете да е сам, вместо чужди лапета да му се пречкат. Крайно, крайно изпаднал индивид, със страх от самотата и без друга опция може и да се прежали. Но в 90% от случаите жената / мъжът ще избяга от човек от срещуположния пол с дете. Да ви се чуди човек защо се врете където не ви е работата и все търсите хора без деца. Защо не си търсите сред себеподобните провалени в семейния живот хора, ами все на необременени налитате. И защо не си гледате децата ами все търсите.
Измислиците на някакви самотни майки по-горе няма да ги коментирам.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 34a6ac326b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Не разбирам негативните мнения на повечето тук. Просто самотните майки е хубаво да се ориентират към самотните бащи за да има общи интереси. Аз съм цена с дете и не мога да си представя мъж без дете. Единствения ни минус е, че
децата ни са винаги приоритет. Може би затова жената на автора е била несигурна в началото, ако детето и не беше те харесало щеше да си аут.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 8b66880322
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

49.   Да, 42, каза ми. Такава мнителност, подозрителност, че чак граничеща параноя, ако не и чиста параноя. Направо са се побъркали тука "разобличителите" на измислени истории, всяка история, която не им харесва я заклеймяват като "измислена", защото не им изнася, когато някой друг освен тях е по-щастлив от тях. Те не могат да понесат тази мисъл и дай сега, непременно всички да са нещастни като тях и да ронят крокодилски сълзи, а не да се смеят и да се радват на живота. Ами никой не им е виновен, те сами са си виновни. Истината си е истина и нея не я интересува дали я приемаш, или не. Тя просто си съществува, независимо от твоето разрешение, и това е. Та същото е и с моята и много други истории - съществуват си, а пък хейтърите да плюят и отричат колкото си щат. Това няма да промени факта, че с моята жена сме си голямо щастливо семейство, и вече си гледаме наше общо детенце на 1 г., заедно с нейните големи дъщери, да са ни живи и здрави всичките. Всички самотни хора са озлобени и завиждат на чуждото щастие, и се опитват да го развалят по всякакъв начин, за да не са те най-зле, нищо ново под Слънцето.
От 37

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: c224b8922e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   номер 44. жал ми е за теб. Ти си крайно изпаднал човек. провалил се в живота човек си. Затова си толкова злобен. Ясно е имаш някакъв проблем.
Защо изпитваш тази злоба към самотните майки.


Знаеш ли не си търсим сред сепеподобните защото така така искаме. искаме да използваме другите хора да ни гледат децата. Докато има балъци ще има и тарикати. Ясно ли ти е.
отговорът ми задоволявали те.


Хайде докажи. че съм самотна майка. да видим.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 69209eefa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Така е 49. Защо да не се зарадват, че някой споделя нещо хубаво.
Какво им пречи да споделят горчив опит ако трябва но без да се заяждат.
Толкова ли е трудно да пожелаят щастие на друг.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: a1fb5cc76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   50 Ти може и да търсиш балъци, но да ли ще намериш е друго. Като гледам мненията в сайта, ще си останеш с търсенето. По-добре си търсете свестни мъже преди да родите от някой за една вечер или някой боклук. Аз имам дъщеря и никога няма да позволя да роди от някой, който аз не познавам от известно време и аз да преценя да ли става за баща и неин съпруг. Ще се боря с цената на живота ми това да не се случва, защото като самотна майка хем ще провали собствения си живот хем това на детето.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 6a9554b3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   49, и да приемем, че е истина историята ти, е изключение. Не че няма такива големи щастливи семейства от предишни и настоящи бракове, но да не се лъжем, че повечето не са такива. Децата от предишни бракове/връзки са предпоставка за проблеми, които повечето хора биха си спестили. Ся че ти си решил, че си струва и сте преодолели проблемите е супер, но далеч не винаги се получава така.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: dd87c1933e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   50. Явно си самотна майка, писах - и жени, и мъже. Но ти си видяла само първото. Ако беше самотен баща щеше да се засегнеш от второто. Аз нямам провалени бракове, нито търся "нов татко за бебчо". Как знаеш. че съм мъж? Като цяло мяма по-досадно нещо от самотен родител. Всички в офиса трябва да съчувстваме. На такива хора съчувствам само ако са овдовяли. Всички останали са провалени в семеен план. И ако ги питаш те винаги са жертвата. Как па един път някой не каза "Аз съм виновен/ виновна"

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 0014e808f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   Ето един нормален коментар на 54.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 37dcc93473
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   Хах смях била съм самотна майка.
И как стигнахте до този извод след едно изречение.
Да, жена съм, майка съм но детето не живее при мен.
Може би съм провален в живота си човек но не съм самотна майка.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: be6de87f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

59.   До 42. И защо не вярващите на подобни истории са боклуци?

 
  ...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 09e14bd7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Извинявай, че може да прозвучи грубо, но заради такива хора като родителите ти, много жени като жена ти навремето са изоставяли децата си. Факта, че тази жена е избрала да гледа детето си, да го роди на 21 говори много за нея. Познавам жени, родили на млади години, развели се и захвърлили детето. Твоята не е такъв човек. И всяка жена избрала да отглежда детето си след раздяла с бащата е човек достоен за уважение. Защото да го захвърлиш на баба му е най-лесно, но да го гледаш, да си с него, че и да търпиш злобни коментари, че си втора ръка човек, това вече е сила.

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 2df5079f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Историята може и да е вярна, но подобни случаи са си редки. Мнозинството самотни майки са такива или заради изневяра, или заради това, че са си избрали поредния селяндур, или пък и двете заедно. Имам в обкръжението си подобни жени и смело мога да кажа, че изобщо не си струва човек да си губи времето с тях. Нужно е само малко време да общуваш с тях, за да разбереш за какво става въпрос, като тук изобщо не говоря за свалки и подобни. Отделно от това децата им са оставени на пълен самотек. Доста заслепен трябва да си, за да започнеш каквито и да било отношения с такъв тип жена.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 5dae351dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

62.   Защото не могат да видят хубавото в живота. Не могат да пожелаят щастие на човек. Дори и да не им се вярва, че човек може и да е щастлив.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 04a243788c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   Няма термин самотна майка, все пак някога са имали гаджета, после са имали съпруг.
Това е характер на жена в много голяма част от случаите, която необмислено скача тук там, лекомислено избира някакви мъже, ражда от интерес и после и е трудно да поддържа подобни отношения дълго време, накрая казва, че ще започне живота си наново, ще търси себе си със следващия. Така децата на такива биват отгледани от баби и дядовци, докато тя се чуди къде да се начеше и задоволи.
Характеризира се с много мъже в живота си, никаква угодия и само крайно изпаднал и влюбен мъж би се подхлъзнал на тази въдица.
Чисто ментално, такава жена няма как да бъде отдадена дори да иска, просто животът, ценностите и, всичко в бея крещи, че тя гледа себе си и никога няма да бъде ангажирана в трудни времена с някой мъж. Иска лесното, в главата са и само кафета, почивки, забавления.

 
  ...
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 916c955f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

64.   Поздравявам автора за щастието което са изградили. А е иначе съм изумена за пореден път съм изумена, колко хейтъри има тук за какво ли не. Хората с деца не да по -малко ценни от тези без деца. Дори напротив имат много повече опит, по -зрели и по-разбрани са, по -търпеливи и по-улегнали. Самотните мъже които не приемат чужди деца да не ми говорят.... самотните жени също...

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 68c84d3933
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

65.   Напълно съм съгласна с теб номер 64.

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: c4a102430b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

66.   Авторе, ако историята ти е истинска - ти се опитваш от изключението да правиш правило!

А правилото е: всеки да се жени за човек в равнопоставено положение! Ерген - за мома, разведен - за разведена!

Моят опит от брака със самотна майка е негативен! Тя имаше травми от развода, които не успя да преодолее... Имахме проблеми и с бившия й мъж... И въпреки моите усилия - стигнахме след 10г. до развод...

п. с. В историята ти има много противоречия и нелогични неща - затова хората ти казват, че е измислена. Примерно това, че е била само един път с него - значи или те е излъгала за това, или е лека жена, което не се връзва със следващите ти изречения и въобще с внушенията ти в цялата тема - че жената била много свястна.

А пък това с родителите ти - звучи направо измислено - явно гледаш много сапунени сериали...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker