Какво да правим ако не можем да понасяме семейството на мъжа си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Какво да правим ако не можем да понасяме семейството на мъжа си?
преди: 1 месец, 21 дни, прочетена 1134 пъти
Заглавието казва достатъчно... за щастие живеем отделно и не ми се налага всекидневен контакт, но през няколко седмици се събираме заедно. Това е винаги особенно неприятен момент за мен. Принципно, не са толкова лоши, но сме твърде различни и обикновенно те обожават да се месят в нашия живот понеже сме с мъжа ми по-тихи. Аз само се правя на тиха всъщност :D и усещам, че усещам, че търпението ми се изчерпва все повече и повече след всеки малоумен коментар или раздаване на акъли как било правилно това или онова... в същото време нашият живот е в пъти по подреден, работим и двамата на нива които надвишават значително техните. Опитвам се да кажа, че явно все пак вземаме правилни решения, щом живота ни е хубав, щастливи сме и не пречим на никой.
Много лесно мога да променя тази ситуация само след един по "динамичен" разговор, но знам, че ще съсипя отношенията си с тези хора, а все пак имам някакво възпитание и искам да се виждаме поне по празници. Просто те са страшно елементарни и от намеци не разбират. Не знам как да поставя правилно граници така че тона да е приемлив. Имам чувството, че или винаги си мълча и приемам всичко( обикновенно за моя емоционална сметка) или така ги поставям на място, че после изобщо ги е страх или срам да общуват с мен. Т. е нямам полезен ход. Ето вчера пак беше ужасно... сега заради подобни подмятания се ядосвам цяла нощ и цял ден и мисля ужасни неща дни наред...

Ще се радвам на всякакви отговори, и благодаря че прочетохте...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 21 дни
hash: 3f8609f58c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   И аз се чувствам по същия начин, за съжаление не знам как да помогна..

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 3657469393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   След като нямаш полезен ход, преставаш да се виждаш с тях. Ня а смисъл, да се вижда той. Тъй и тъй след време те ще провокират караница, след която това да се случи.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 728353fa84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Просто характерни черти на българина. Винаги нагъл и прост с осезаемост към намеци-забележки, колкото една свиня. Не е оправил собствения си живот обаче тръгнал да "оправя" живота на другите и да ги учи как да живеят и да им се меси. С две думи пълно недоразумение на природата. Спри да комуникираш с тях и да ги виждаш напълно, те няма да се оправят, а ти ще си останеш с емоционалните проблеми които създават. Единствения език който българина разбира е този на тоягата. Затова и бяла лагерите на комунизмът. Като изяде шамарите два пъти на третия започва да разсъждава българина. Друг механизъм при него за това няма.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Мразиш тях, значи мразиш и него. Та те са го създали и възпитали!
Кажи му, че ги смяташ за елементарни, прости и ще ти събере бързо багажето и през вратата. Кой мъж би търпял такава лицемерна жена? Все тя да се изказва, все тя да е права, все тя да командва. Тоя ще да е мъж под чехъл, затова номера минава.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 9ac41af796
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Те са такива, каквито са. Ти избираш как да гледаш на общуването с тях. Можеш да избереш да не обръщаш внимание на приказките и да бъдеш над нещата. Защо го мислиш толкова и се оплакваш? Няма смисъл. Ти решаваш, те намят общо с това как ти избираш да се чувстваш.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 372d91a9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   4, те може да го създали, но те не са той. Може да имат общи черти

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 2137690754
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Жалко и тъжно мислене. Толкова повърхностно и егоистично изказване …Това са хората, създали съпруга ти, тези, които са го отгледали и изучили. Имай уважение към тях. Постави се на тяхно място и си помисли след години дали би искала съпругата на сина ти да мисли това за теб? Тя може да е на още по-високо ниво от теб и още по-тиха и дълбока вода, как ще се чувстваш в такава ситуация? В живота всяко действие е бумеранг. А за да градиш напред, трябва да си добър човек и да почиташ предците си. Не уважаваш ли родителите си, нещата не се получават. Съветвам те да прочетеш малко психология и философия, за да започнеш да разсъждаваш по-дълбоко в житейски ситуации. Това не са ти колеги и приятели, а твое семейство, щом си избрала сина им, е редно да ги толерираш. Както ти не си избрала родителите си, така и той не е избрал своите. Ако той уважава твоите родители, трябва и ти да уважаваш неговите, каквито и да са. Не е казано да им се връзваш на всяка дума, бъди над нещата, като не ти харесват съветите им, имаш право да пресяваш имформацията от едното ухо през другото, но не си разваляй отношенията с тях. Всичко е до умствена настройка. Промени мирогледа си и започни да трупаш добра карма.

Опитай се да премахнеш тази злоба, яд, обида и всички негативни емоции в теб спрямо тях и потърси техни добри черти, със сигурност имат. Човек се сблъсква с всякакви изпитания, които тестват неговата воля да задържи доброто в себе си. Най-лесно е да отвърнеш с лошо и да се озлобиш, но е по-трудно да съхраниш Човека в теб. Фокусирай се върху положителните им характеристики. Това е и съвет за живота: Търси във всяка ситуация положителното! Положително е дори, че свободно пред теб разговорят и споделят мнението си, защото лично аз предпочитам хора, които са добри, честни, откровени, без скрити мисли и на които каквото им е на душата, това им е на устата. А се страхувам от скрити лимонки, подмолни и действащи задкулисно, защото техният сок горчи най-много и те изпръсква неочаквано. В случая ако разберат за твоето отношение към тях, могат да спрат да говорят пред теб, а потенциално да говорят само пред сина си, когато е сам, и да го настройват. Повярвай ми сегашното ти положение е по-добро от второто.

Относно, , нашият живот е в пъти по-подреден’’ - те са част от този, , ваш’’ живот и са дали живот на съпруга ти. Това да се сравняваш с тях е смешно, защото нито йерархическият, нито възрастовият критерий за сравнение е сходен.

И в заключение, има деца, които са признателни и благодарни на родителите си и им го показват на колкото и да са години, било с топла дума, било с подарък, било със съвместна почивка, това са възпитани и не само кариерно, но и духовно, и нравствено израснали деца с, , подреден’’ и смислен живот. В случая единственият упрек към твоите свекъри ще бъде, ако са възпитали син, който освен че си е избрал снаха от голямото ‘’добро утро’’, неумееща да общува с хора от различни класи и нелиберална към тях, е склонен да им се отблагодари като ги загърби заради нея.

Нямам лоши чувства и не целя да те засегна, изказвам една по-различна гледна точка, без претенции, че е правилната. Пожелавам ти търпение и великодушие! Живей го този живот с усмивка. И приеми, че всеки човек по пътя ти е тук, за да те научи на нещо.

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 176470a465
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ако се надяваш че той ще исбере теб пред родителите си и искаш съвети как да го постигнеш, много се лъжеш. Няма по-долно нещо от това да влезеш в някое семейство и да сееш раздор. Ако някой ми го каже това за родителите - працалите през прозореца и чупката. Махай се ти от тях. Родителите са незаменими. Жени и мъже под път и над път. Не знам как мислиш такива неща за някой и в същото време отиваш в дома му и сядаш на масата му. Дано хората усетят каква змия хранят и ти бият шута.
ж, 26

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 50bbbecc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 4 и на мен ми направи лошо впечатление как пише за тях.
Но не ги оправдавам може и те да са виновни. Незнам не ги познавам. Със сигурност и те си имат кусури но идеални хора все пак няма.
Не познавам нито авторката нито тях и не мога да кажа със сигурност кой крив кой прав.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: b3a6773366
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Няма как да се оправиш в тази ситуация. Просто гледай да сведеш общуването с тях до минимум. Говоря от личен опит.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 3cf6b4b1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Защо се притесняваш да бъдеш искрена?
Без да ги обиждаш, кажи им, че ако имаш нужда ще се посъветваш с тях, но е важно мнението на твоя мъж!

Когато отивате на гости у родителите на мъжа ти, тръгвай с нагласата, че ще прекарате добре!

 
  ...
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 8cda8d5087
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   8, обикновено роднините на мъжа таят тази надежда, не жената, жената влиза в отбранителен режим на нападки, обиди, изказвания и изолиране например от тържества. Жената има интерес да е в добри отношения със семейството на мъжа. За съжаления често мъжките майки проявяват излишна ревност и се чувстват длъжни да обиждат жената на мъжа. Тя търпи, търпи и накрая отказва комуникация, дори да е с деца, дотам я довеждат. Умните свекърви обичат жените на сина си като дъщери и им прощават дори младежките грешки.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12, много се е впрегнала авторката да им се харесва. Смята ги за елементарни, приказките им за малоумни. За четвърта класа същества, а тя е ВИП. Това, ако е стремене към разбирателство...
Мъжът по-добре да си търси друга. Тази само се има за шефка, за господарка. Само се присмива и лицемерничи.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 3657469393
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   13, в случая прочетох отново темата и ще се съглася, че у авторката се долавя надменност, но въпросът й има отговор и той е да се спрат отношения. Кой за какъв се мисли е въпрос на интерпретация, тя е млада и това лесно се улавя в думите й, нормално е да не иска постоянно да се месят. За шефка и господарка да се мисли, надали. В такива случаи не комуникирайте със свекърви, ако не са ви неприятни. Дори да имате елементарни хора насреща си, които да ви се месят, още повече да имате такива. Да не ви зачитат, да не ви канят на семейни празници, да не ви честитят рождени дни (майка на внуците сте им), абе каквито и мизерии да ви правят: спирате контакт. Няма смисъл да си тровите нервите с токсични хора. Какво значи много се впрегнала авторката да им се хареса, 13? И да се е впрегнала, човек в едно общуване гледа да е приятен, да зарадва, още повече майка на мъжа й, ако срещу това й се отговори с грубост или как се е напрегнала или не, общуването няма смисъл. Избягвайте неприятни хора.

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 03deef417b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Щом не обичаш роднините му, ти не обичаш и мъжът си! Търпиш го, защото е послушко, искаш да става по твоето, и затова не понасяш друг да те напътства. Вириш си носа, но ще останеш сама с ината си!

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   14, къде задълба с тези гостита, празници? Къде прочете това в темата? От собственият си живот ли съдиш?
Точно за принцеса се мисли. Къде е тя, къде са те. По-зле живели, по-елементарни, по-прости. Все едно тя е отгледана в палат. Поредната кифла, която гледа отвисоко другите.
Мрази тях, мрази него. Ама той ще да е мъж под токче и и го позволява.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 3657469393
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   15, щом не обичаш роднините си, значи не обичаш мъжът си е тотална глупост. Не знам кой иска послушко, май домашните му, които не търпят на трапезата си жената, която го обича? Те да не са сиамски близнаци роднините на мъжа и той, често има добър мъж със зли роднини и това, че обича жена си не го прави послушко. Престанете да се конкурирате с млади момичета, не сте любовници на синовете си, а се държите като такива. Вместо мъдрост и добрина от възрастни жени ярост, клюки и злоба, още повече ако са придружени до себе си от сестра на мъжа стара мома става двуглава ламя, зееща срещу жена му.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 3657469393
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16, понякога къде са те, къде съм аз е елементарната истина, с гостита или без, на човек не му трябва излишна злоба. Не съдя по себе си, даже съм мъж, а по редицата разочаровани млади жени около себе си, на които такива им развалиха семействата (такива роднини на мъжа).

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 882bda3815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Никой не ви кара да се обичате. Но ако чак толкова не можете да се търпите, решението е съвсем просто - свеждате срещите и разговорите до абсолютен минимум и хладна учтивост. Нека мъжът или жената да си се виждат отделно и да поддържат баланса в отношенията с родителите и половинката.

Не е редно да го/я отделяш от родители, нито те да се местя, където не им е работа.

Внуците, ако са добре приети, нека си имат отношенията с баби и дядовци.

Няма друг цивилизован начин.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   18, тия свекъри ги изкара някакви супер злодеи. Просто жените не са ставали. И те са били снобки като авторката.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 5e51da6f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Никой не е длъжен да търпи намеса в живота си, какво й скочихте всички, някои от вас сигурно също не могат да понасят роднините си, ама типично по български, да обвиниш друг в собствените си недостатъци. Лицемерен е българинът, ама много.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   21, грозно впечатление прави начина, по който ги нарича.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: b3a6773366
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Въпреки, че авторката явно има някакъв божий комплекс, ще си позволя да не се съглася с някои коментари тук.

Какво значи "те са хората, отгледали мъжа ти"? Що за малоумно мислене? Аз съм се омъжила за мъжа ми, не за семейството му. В момента, в който свекърите вземат да ми дават акъл, такива панаири ще стават, че свят ще им се завърти. Аз от майка ми знам така - младите - на една страна, старите - на друга. Работа на мъжа е да се оправя с неговото си семейство и да ги вкарва в релси.

Отново, авторката е абсолютен сноб, но горният абзац си важи.

 
  ...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   23, а кой е възпитал мъжа ти? Кой му е дал ценности? Комшиите ли? Непознати? Нали същото това семейство го е направило човек! Няма как да делиш двете неща.
Панаирите ги задръж за себе си. Че следващият панаир да не е в съда на бракоразводното, или ти с багажчето и през вратата.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: dcc4e8ee34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Да това написах и аз. Просто е грозен начина по който ги описа. Може и да е права.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 16efdb60de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Мъжът ти е, който е редно да постави граници. Говори с него.
Те са негово семейство, не би трябвало ти да си "лошата" която съвсем нормално в някакъв момент може да избухне и да им покаже къде им е мястото.
Вашето семейство вие си го градите, с вашите си правила, разбирания.
Не съм позволявала дори на моето семейство да се меси в отношенията с мъжът ми, как ли не неговото ще ми "шефства" в живота.
Но пък и мъжът ми не позволява намеси. В този смисъл и двамата не допускаме наклони, не поискани съвети и подобни.
Още първата година на всички наоколо им стана ясно, че в нашият живот, ние решаваме какво, кога, как.
Същото разбира се, следва и от ваша страна да бъде така.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 8f5aee48bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Какво да правим ако не можем да понасяме семейството на мъжа си?
Правилното е да оставиш мъжа да си намери жена която да уважава него и родителите му.
Прочети си пак текста към темата!!! Твърдиш че събирането с тях е неприятен за теб момент. В следващия абзац твърдиш че искаш да се събираш с тях по празници. Кое от двете е вярно? Или ни убеждаваш че харесваш да прекарваш неприятно празниците??? Това с тези две противоположности в такъв кратък текст, не може да го напише човек който има високо ниво над обикновенните хора.

Ако с мъжа ти сте толкова тихи колкото описваш те нямаше да знаят нищо за вашия личен живот и съответно нямаше да има какво да обсъждат. Вие сте тези които давате информация за себе си и затова тя става тема на обсъждане!
Давате инфо какво е станало или какво мислите да правите затова ви се дава акъл как е по правилно, ако те нямат информация няма и да я обсъждат! Да сляза на нивото ти Ако не им кажеш че ще си купуваш червени обувки от "марка", те няма да обсъждат нито цвета, нито марката обувки, нито краката ти ще бъдат тема на разговор!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 3657469393
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Мъжът е този, който позволява отношение от свекърви, братя и сестри. Ако подобни се държат отвратително да не забравят, че колелото се върти и те ще влязат в нечия фамилия. Особено ако свекърва има син и дъщеря, на нея приятно ли ще й е в някое семейство да се държат отвратително с дъщеря й? И това, че я е създала устата няма да я спаси от сълзи, укори и обиди? Бъдете добри, не очаквайте с вас да са добри, ако с нечия дъщеря се държите ужасно и си мислите, че любовта към внуците е отделна от омразната майка. Внуците винаги ще обичат майка си и ще се отделят от вас ако сте злобни с нея.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: fba9fb39c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Виж сега, авторке!

Имаш два варианта:

1. Да търпиш - като се стараеш да се държиш по дистанцирано, а ако те дразнят - в прав текст да им кажеш, че такива забележки не са ти приятни!

2. Щом тези събирания те дразнят - да не ходиш!

В смисъл - ще обясниш на мъжа си ситуацията, и той ще я обсъди с тях и ще ходи на тези събирания без теб!

Ще се виждаш с тях само 2-3 пъти в годината на по-големите празници: на Великден, на Рождество Христово и евентуално на рождения ден на мъжа ти.

Това е.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 26bdb2e64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Номер 10, точен коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: b3a6773366
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   24, голям праз. Багажчето и през вратата. Виж ти! С това ли ще ме плашиш? Като е муньо и не може да поставя граници, аз сама ще си тръгна. Какво - трябва да се оставям да ме мачкат, че току виж маминка се обидила? Хахаха.

Отново - мъжът трябва да се научи да поставя граници. Това не е моето семейство и аз не мога да се меся. Ако мъжът ми не може да ме защити, развода ще ми е като коледен подарък. Така че тези евтини заплахи - на някой друг, не на мен.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   32, и такава ще си със следващият, и по-следващият- панаири и омраза към родата. Искаш да живееш в някакъв филм и мъжо да ти търпи напъните за Оскар. А ти защитаваш ли го? Колко време ще ти търпи актьорските изпълнения? Единственият ти шанс е да хванеш мъж под чехъл.

 
  ...
преди: 1 месец, 10 дни
hash: b3a6773366
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   33, ех, много ви е страх да се застъпите за жените си! Да не би случайно да помислят, че сте под чехъл!

Омраза към родата ще има, когато си навират носовете, където не им е работа. Отново казвам - аз съм омъжила за съпруга си, не за семейството му. Каквито и да са ни проблемите, можем да си ги решим сами, а не той да търчи при мама за всяко нещо.

Що се отнася до това дали защитавам мъжа си - ми не ми се е налагало. Просто, защото родителите ми го харесват. Но когато се наложи, заставам на негова страна (ако е прав, разбира се).

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: c07d62df98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Много точно номер 32.
Зарежи го номер 33 не е добре.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   34, единственият ти шанс е да намериш кръгъл сирак. Няма маминка, няма тати, няма роднини. Тогава пък приятелите му ще са ти трън в очите. Те ще ти пречат. Горкият ти мъж.
Той да я защитава, а тя-не. Жена я наречи.... Все някой да я пази, защото тя само с истерии може.
Това семейство го е възпитало, какъвто е той, такива са и те. Самият факт, че пишеш за панаири, говори, че си скандалджийка. Все ти си права.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: eac169737c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   До 32. Ох каква увереност лъха от теб, в същото време някак личи гол гъз, от тия които сами не могат да си вържат обувките сами. Кой някъде ти е казал, че въпросния трябва да избере теб пред семейството си, те са до живот, ти си една от многото. Я си представи че утре поискаш още нещо така крайно, само защото някой ти прави забележка.
До 33. Абсолютно, категоричния характер освен глупост, показва и вродено чувство за собственост, “мъжа и” трябва да е като с каишка или тя поне си мисли така. Горко му на този увъртял се с подобна, вероятно нито е от умните, нито от красивите.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 176470a465
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Някои женички ще умрат от злоба, че мъжете не ги поставят над всичко. Родителите винаги са напърво място. Фльорците с нереалните изисквания ще си дремят сами, и котките ще бягат от такива като 32-ри

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: b3a6773366
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Хохохо, ударих май слабото място на мамините синчета. Нищо, продължавайте да разсъждавате по този начин, пък после ревете, че сте стари ергени или разведени.

Със здраве и продължавайте да се държите за полата на мама.

 
  ...
преди: 1 месец, 8 дни
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   39, показваш само твое слабо място- маниак на тема контрол си. Все някой да я защитава, без значение права ли си или не. Щяла да защитава, само ако той е прав обаче. Честно ли е така? Мъжът да ти търпи изблиците, защото не може да намери друга жена ли? Твоите дадености са уникални и никоя жена по света няма по-хубави? Че хиляди пъти по-добре е да е с мила, сговорчива жена, отколкото с drama queen, която щяла да вдига панаири на него и родата му. Панири ще вдигала, че свят да им се завъртяло. От глутница вълци ли си отгледана, или от хора? Май първото.
Звучиш като доста разглезена жена. Ако някой изкара и месец с такава, трябва да му се даде медал.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 248e31205e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До 39

Не драга - виж и сравни колко са коментарите от жени и колко от мъже " сам/а съм той/тя ме изостави " Закакво сте ни - дани тровите живота - айде бе има перални , има печки, а може и да се съревноваваме на печка а и на заплата

 
  ...

...
преди: 18 дни, 16 часа
hash: 3657469393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Какво значи да го оставиш да намери жена, която ще уважава роднините му? Знам за случаи роднини на мъжа блокират без каквато и да е караница майката на внуците си или негови сестри и братя? За какво им е? Нали е родила там, да се оправя. Има брутални случаи и те са много. Майки и сестри на мъжа обикновено са адски ревниви, особено ако сестрите са и стари моми. Прекратете общуване. Ако сте се държали нормално и насреща си имате лумпени, то не ви трябват. Само излишни интриги. А какви ценности са предали на мъжа и морал се съди на първо време по любовта и отношението му към майката на децата му и децата му. Ако един мъж е възпитан от майка си на първо време е това. И на празници и каненици, в които му се казва изрично не води жената възпитаният мъж не ходи.

 
  ...
преди: 18 дни, 11 часа
hash: dabbd5f539
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   42, по дефолт жената е права, нали? Някой я е нарочил без причина и тя, клетата, беззащитна, страда. Блокирали били и тя нищичко не прави да разбере защо така. Седи си и така. Много Изаури има в тая държави, много нещо. Все чакат на мъжа да ги защитава, все той да ги оправя в живота. Ми търси си кръгъл сирак.

 
  ... горе^
преди: 17 дни, 18 часа
hash: ed80073160
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Има лоши свекърви има и лоши снахи. Нещата са много различни.

 
  ...
преди: 14 дни, 10 часа
hash: 0e8182ea81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Разбирам те много добре, само дето си една идея по-добре от мен. Ние живеем заедно, не в една къща, а в един парцел и точно залепени за нея. Според нейното мислене, нямам право да се усамотя. Нахлува по 101 пъти на ден, виждала ме е гола, спяща и как ли не. Ако заключа вратата в нас, дори един-единствен път тича при синчето да се оплаче. Тръгна ли да излизам, тича първа да разбере какво и защо, сащото е и като се прибера. Прави фрази и физиономии, все ми натяква като са болни и с температура видиш ли, как трябва да я свалям, като ги кисна в леген с топла вода и оцет. Те не трябва да спят тези деца, защото като им е време и ги приспивам на обяд, влиза и свършва всяка възможност за сън и възможност, да си свърша нещо. Вечер е същото, пълен хаос. Не мога дори да им въведа режим, дете на 2 години според нея му е рано да е заспало в 21, 22. Отчаяна съм, но няма какво да направя. Търпя, мълча, преглъщам и стискам зъби.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker