Как да се справя със злобна роднина, която прави магии? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да се справя със злобна роднина, която прави магии?
преди: 1 месец, 8 дни, прочетена 530 пъти
Здравейте, имам проблем с моя роднина (жена на чичо ми) и няма как просто да не обръщам внимание, защото живеем в една къща. Проблема е, че тя е злобна и завистлива, и това е причината да ни прави нарочно. Хванах я да прави магии на баща ми и баба ми с яйце, предполагам черна магия, защото от злоба все на нея не ѝ върви. Като казвам не върви, тя има две момчета, които са доста големи и аз много обичам, защото те са ме отгледали и винаги сме били в добри отношения, но с нея няма как да съм. Те не са женени и нямат деца, а аз имам две и докато бях бременна с първото все ми носеше някакви неща да хапвам, но като не знаех какви ги върши и си хапвах, като след това повръщах и 2 пъти влизах в болница понеже прокървих. Последния път направи питка и аз все си мислех, че вече ѝ е дошъл акъла, та ни беше поканила не нейн рожден ден и цял ден бях с непоносима болка в корема. На баща ми постоянно му откриват нови болести и много ме е страх да не го хващат тези магии, чак ме е страх вече от нея, но чичо ми си я обича и си живеят заедно. Той е като омагьосан и не вижда какво се случва, вече ме е страх да не направи нещо на детето ми. Не знам какво да направя в тази ситуация... Много си обичам братовчедите (нейните деца), нищо не съм им казвала, не искам да страдат заради нейните психични отклонения. Няма и как да се преместим в друга къща, защото тази си е на половина наша, а и не мисля, че е правилно да оставим всичко на това злобно същество...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 7 дни
hash: d215e1de48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Само жените вярвате в такива простотии, без коментар. Да ти е дошло на акъла, че може просто да ви слага отрова в храната, и затова на всичките да ви се повръща? Няма начин да не те посъветваме да се махнеш от нея, просто нямаш друг останал вариант... Освен да видиш как можете да я вкарате в лудница или в затвора, но трябва да намерите как да докажете с веществени доказателства, че ви нарочно ви слага отрова в храната. Направи го за доброто на детето си, освен ако не искаш утре и то да пострада от тая твоя луда, завистлива леля...

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: c65496db0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Тая питка само ти ли я яде? Тя яде ли? Дали не си внушаваш? Иначе занапред каквото и да ти даде за ядене го прескачаш и готово.

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 5c8ac169c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ужас. Направо не знам какво да кажа.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: d3bd4de6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Като не й обръщаш внимание на глупостите. Магиите влияят на тези, които вярват в тях. Игнорът е най-доброто, което можеш да направиш.
Хората се разболяват, да не би това да е от магии? Лекувай се, нека баща ти също се лекува адекватно и я оставете щом толкова й е акълът.

 
  ...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: b662a8659f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пръскат всеки ден със светена вода, Господ е над тези неща и не вярвай.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 7 дни
hash: ef04ae729e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз имам такава и при не провокирана агресия, нереално изливане на злоба, клетви и според мен магии, се връщат върху нея и дъщеря и и внуците и. С такива хора не се влиза в никакъв контакт. Не им се прави услуга, не се споделя нищо. Злобата в тия хора може да се усети във въздуха. Дори да не казват нищо. Баба ми беше също такава. Наистина такива злобни и гадни хора могат само да отровят живота ни.

Мисля, че и аз по едно време се бях "заразил" с тая токсичност и само отблъсвах хората от себе си.

Такива хора са изключително умели и манипулират и отмъщават за най-малкото. Това за в истинския смисъл на думата изверги! Гадни и отровни същества.

Дали им се връща цялостно, не знам. Но на няколко пъти в които ми е правила гадости въпросната роднина, нищо не ми се е случвало, но пред очите ми и се е връщало. При факта, че тя имаше вече една много тежка случка в живота, която и го промени завинаги. Но от семейството и родата ни като цяло никой не беше виновен. Тя си беше изцяло виновна.

Пазете се от такива хора. Само с присъствието си тровят всичко около вас.

Такива гадни същества имаше и на работата ми и бях адски стресиран.

Пазете се!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 7 дни
hash: 162d2555cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Върви и поговори с някой по-опитен православен свещеник и той ще прецени каква е ситуацията и какво трябва да се направи. Повикай го и да освети вашата част от къщата.

И недей да ядеш нейни неща!

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 46608140ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да, само аз ядох от питката. Баба ми беше направила питка, но я изядохме и тя отиде да опече още една, а не беше нужно и си хапнах малко и след това щях да умра от болка. Наистина никога не съм изпитвала такава болка в корема ама никога. Няма спасение от тази жена и виждам, че се връща на нейните деца, което много ме наранява, те не го заслужават...

 
  ...
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 32ecaa1a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Аз не вярвам в магии, но виж психопати, които само търсят как да направят зло на околните, колкото искаш.
За това никакви контакти с нея. Не взимаш никаква храна или директно в коша. Не знаеш дали не си е научила, примерно, че ако ви отрови цялата къща ще остане за нея. Така, че стоиш възможно най-далеко и не разрешаваш и на децата си да имат отношения с нея. Никакво взимане на бонбони, сладки и т. н. от "милата леличка"!
Колкото до това дали всичко се връща, мисля, че да. Защото цялата тази злоба и негативна енергия трови дори повече човекът, който я излъчва, отколкото жертвите му и накрая самия той се разболява. Въпрос на време е и с твоята роднина да стане така. Обаче дори тогава бъди много предпазлива, че нали знаеш змиите хапят най-лошо като са притиснати в ъгъла. Пази си нервите и здравето, че не си струва да ги съсипваш покрай такива хора. За съжаление ги има навсякъде.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 6 дни
hash: 66ea94831e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Човек в 21-ви век да вярва в магии? !
Бабето е най-вероятно чалнато, но магесница не е. Такива има в книги и филми само. Живей в реалността. Може да слага нещо като отрова, но това не е магия. Или не ти понася някоя съставка чисто биологично. Това не е магия. А просто химия, наука. Имаш ли алергии?
Баща ти зависи как живее, какво яде, пие, работи и оттам идват магиите му. Неженените синове- мамини синчета са, не стават за връзка и т. н.
Преди да обявяваш хората за вещери, мисли като съвременен човек.

 
  ...

...
преди: 25 дни, 1 час
hash: 1b43c80cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Възможно е да е магьосница.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker