Жена ми се държи много зле - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми се държи много зле
преди: 12 дни, 15 мин., прочетена 804 пъти
Здравейте, пиша защото живота ми вече е придобил изцяло сив отенък. С жена ми сме заедно от 14г, имаме едно доста палаво и умно момче на 10г., което има същия чепат характер като нея и като цяло живота ни винаги е бил леко ненормален, защото тя е свръх емоционална и постоянно крещи на всичките си близки. Преди 2г. Я оперираха от голям тумор в и след като всичко мина си мислих, че ще има някакво смирение, но тя стана още по зле до степен в която напуснах изключително високоплатената си длъжност в чужбина ( аз бях в България за 6 месеца годишно през 2 месеца) за да мога да гледам детето да не е под постоянното и пагубно влияние. Наскоро тя пак заболя( не онкологично) беше в по болниците 4 месеца през, който аз се грижиш за нея и за детето и за родителите ни и това бяха най- спокойните 4 месеца в живота ми просто защото я нямаше. Детето което имаше проблем с нощно напикаване спря да се напикава и всичко беше ок. Откакто тя се върна вкъщи мрънкането и крясъците са повече от всякога. Тя се държи зле не само с мен но и със сина ни знам че го обича и че ние сме и най- важното, но нейното присъствие е токсично за нас и зловредно. Наскоро пак тръгна на психолог и смятам да говоря с психоложка и за реалните проблеми вкъщи освен за страховите неврози заради болестите ( тя вече е здрава). Незнам защо пиша тук, няма как точно да ми се помогне, но дори и в момента съм супер унил защото тя трябваше да стане да заведе детето на училище имаше 15 мин крясъци и като се прибра след като аз съм бил зает снощи и съм се прибрал след 1 часа вечерта просто се влезе в стаята с трясък, пуснаха се лампите и се почнаха крясъците и по мен, на какво съм го бил научил докато тя била по болниците... последните месеци спя с тапи за уши, просто не съобразителността и е невероятна, всеки път когато се опитвам да говоря за проблемите ни ме напада и ме обвинява. Също така не желае да проумее, че заради нея и детето напуснах доходната си длъжност и сега имаме доста по ограничени средства, а тя иска същите пътешествия и почивни както преди... беше стигнала до момент в който когато идваме до София за прегледи тя взема апартамент на Витоша през airbnb, за много сериозна сума без паркинг и никаква съобразителност за мен. През последните 4 месеца навътрях над 18000км да я карам по лечебни заведения, постоянно съм преумора и недостатъци, появиха ми се хемороиди от многото шофиране и пак беше по добре отколкото да сме заедно...
Много искам да спася семейството си защото искам детето ми да отрасне в нормална среда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 14 часа
hash: b354a2e578
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Заведи я на ресторант, за обяд, цирк или кино, което ще хареса и на двамата, имаи приятен момент с нея, така ще има хармония и всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 36666e6c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Стана ми жал като цяло за семейството.
Вероятно е отключила нещо като страхова невроза или друго, заради това, през което е минала покрай заболяването.

 
  ...
преди: 11 дни, 13 часа
hash: aa082d9a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Последното ти изречение ми стана яко смешно. Прочети си го ощрще няколко пъти. Точно ако запазиш всичко това, няма да е нормална среда.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 13 часа
hash: 5542e03b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Жена ти е за психиатър, повярвай ми, това с състояние се лекува с промяна на химичния състав в организма, плюс възпитание, което и липсва, ако с м на твое място, адвокат, психолог за детето, взимаш правата над детето и се махаш. Вие сте го с сигнали вече, аз съм отраснала с такава "ма ка" и днес с м развалини. Да си родител е отговорност, жената си заслужава и болестите и всичко, не се е осъзнава, няма и 7а се осъзнае и живота ти ще си мине. Зарязва я заради детето ти, нощно напикаване от ежедневен ужас, 6оето изпитва от тази жена, защо насилвяш нещата? Синът ти е голям, има и право да избере с кой родител да е, не си щастлив, не стой с тази жена, защото е болно, горката.... защото убиваш бъдещето, убиваш детето ти.

 
  ...
преди: 11 дни, 12 часа
hash: 5608b7a2dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Хвърли й един бой и кажи, че ще има още, ако не се осъзнае. Ако иска да се развежда - ще ти направи услуга. Мисля, че няма да е много трудно да получиш родителски права, но не й го казвай предварително - нека мисли, че е тя.

 
  ...


...
преди: 11 дни, 12 часа
hash: 06e5506361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много искаш и за това тя си позволява такива волности. Знае че ще и простиш всичко и че ще си просто послушен чехльо.
А тов че си позволява толкова си е чист тормоз от нейна страна, но ти доброволно позволяваш такова отношение, така че нямаш прави са се оплакваш.

 
  ... горе^
преди: 11 дни, 11 часа
hash: 47105d26dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Истинският въпрос, на който търсиш отговора е "От какво ме е страх? ".

 
  ...
преди: 11 дни, 11 часа
hash: 3483f62d59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Намери си любовница и продължи живота с жена си.. тя не се е оправила за целия ви съвместен живот а очакваш да спре от веднъж всички изблици (дано стане, просто не вярвам) ако си намериш любовница поне ще разнообразиш, няма да ти прави впечатление лудостта на жена ти.

 
  ...
преди: 11 дни, 10 часа
hash: 3e63d832a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Защо се мъчиш?
Няма нищо страшно да се разведеш

Джед Мороз

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 23 часа
hash: 121ec64622
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Правилното е да изведе детето от тази среда. После можеш да и помогнеш да се лекува защото явно има ментално заболяване. Евентуално в бъдеще като се подобри да сте заедно и с детето, но ако има поне баби, дядовци, роднини на които можеш да довери детето си поне временно, или ти самият да се отделиш поне временно с детето докато тя приеме и позволи да и се помогне.
Но категорично не бива детето да живее с това, нейните пристъпи и твоите бездействия да формират неговото бъдеще...

 
  ...

...
преди: 10 дни, 22 часа
hash: 5275434f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И какво точно искаш да запазиш?

 
  ...
преди: 10 дни, 20 часа
hash: 5abbc52c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Човеците авторе крещят по една причина чувстват се неразбрани, не чути.
Има начин да я приучиш да не крещи, не казвам че е лесно, но щом твърдиш че искаш да спасиш семейството, тогава чети:
Начинът е ти да си спокоен, когато кресне спокойно, бавно и полека й кажи че си тук до нея и я чуваш и не е нужно да крещи. Казвай й да си сподели проблема заедно да помислите за начин как да го решите.
За финансовите неща също говори с нея. Главния проблем на семейството ви е това че не си говорите, че не си споделяте. Всъщност тя си споделя, но не се чувства чута и разбрана, затова и крещи, с надеждата да бъде чута, колко е наранена, а ти не й споделяш какви са твоите тегоби, тайш в себе си и това се отразява на здравето. Говорете си бе хора оставете телефоните изключете телевизора, налейте си по чаша сок и си говорете.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 18 часа
hash: 3bcc249ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти обичаш ли жена си? И ако да, какво точно й обичаш при това положение? Дала е живот на детето ви, но от там нататък аз не виждам нищо друго, заради което да сте заедно. Тя собственоръчно ще провали 3 живота - нейния, твоя и на детето ви. Всичко си има граници, включително и отговорността и добротата.
На мен ми изглежда все едно тя е невъзпитано дете, а ти, в стремежа си да й угодиш за да няма разправии, всъщност подхранваш точно това поведение. Тя вижда че има ефект, получава каквото си иска, няма стимул да обмисля емоциите си и всичко се струпва на теб. Ако не си психолог по природа, и си предимно отговорен и добронамерен, няма да можеш да се справиш. Единствения изход е раздяла. Всичко си има граници. Тя е голям човек, нека види как е да се грижи сама за себе си. Лошото е че тя няма да се поучи от това, а просто ще те намрази още повече. Но какво значение има.
Сам си разбрал, без нея е по-добре. Не се мъчи, семейството не е отговорност само за един човек. Трябва да участват и двамата, равностойно.

 
  ...
преди: 10 дни, 15 часа
hash: 657e8748fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Заведи я на психиатър ул или някой друг специалист.
Защо се държи така.
Преживяла ли е нещо освен онкологичното заболяване нещо друго.
Не и е било лесно да преживее онкологично заболяване.

 
  ...
преди: 10 дни, 8 часа
hash: 87d7816e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Я не се връзвай на тия тъпи женски номера. Тя използва болестта като извинение за да те тормози теб и детето ви, а ти й се връзваш и й угаждаш на простотиите. Набий й 2-3 шамара, ако трябва и 10 и се махайте заедно с детето от нея, преди да му е разсипала и на него психиката и да е станало като нея. Модератори, стига ми трихте коментарите, поне тоя публикувайте, мисля му най-доброто на детето и искам нервите му да бъдат спасени навреме, преди да са му се повредили за цял живот.

 
  ... горе^

...
преди: 9 дни, 21 часа
hash: 1ca91c498b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Може би си има причина за това държание.

 
  ...
преди: 9 дни, 13 часа
hash: cd81be8286
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Интересно как никой от коментиращите не обвини автора, че сам си я е избрал и тя е била такава преди да се ожени за нея и да ѝ направи дете. И интересно, че никой не споменава факта, че вероятно и други жени са харесали автора, но той вероятно не им е обърнал внимание, защото са били скромни. Ето на това му се казва двоен аршин!

Авторе, не мисля, че за сина ти ще е добре да остане при тази жена, нито психологически, нито физически. Той от сега е под голям стрес( симптом: нощно напикаване). Не мисля, че е добре и ти да оставаш при нея, твоите симптоми си ги знаеш, а е си личат от текста. Философията на мен и партньора ми е: навън е достатъчно напрегнато и изнервено, защо и вкъщи трябва да е така. Убедена съм, че има жена, с която ще си спокоен като се прибереш. Викането е психическо насилие и като човек се чувства безсилен (както някой писа по-рано) има други методи/опции за решаване на проблема. Но те не включват нито физическо насилие, нито викане. Това са първосигнални реакции и като се има предвид, че човешкия вид се смята за особено напреднал, тези реакции не би трябвало до се прилагат!

 
  ...
преди: 9 дни, 9 часа
hash: 93c416f89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17, той че я е избрал, избрал я е, дали е пренебрегнал други свестни жени, сигурно. Защо точно нея и какво й е харесал не е ясно. Въпросът обаче е какво да прави, макар че е очевидно за всички и това си личи от коментарите.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 23 часа
hash: cd9f3a09d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Подкрепям номер 17

Авторе, сам си си виновен - жена ти не е свръх емоционална, а емоционално нестабилна. Има огромна разлика. И да, в началото всичко е супер - секса - като в порно филм.
Нейните дребни "изблици" ги третираш като сладки. Но с времето разбираш че въобще не са толкова сладки, но това след като "любовта се изпари". И сега виждаш голата истина - Ти си преебан, детето ще е емоционално осакатено до живот, само защото мислиш с долната си глава. Имаш едно единствено правилно решение, което няма да направиш - защото и ти си женичка. И винаги си бил - вие сте перфектната комбинация със своите травми и проблеми - ти чешеш нейния гръб, тя ти обръща вниамние временно. И разбира се бъдещето на сина ти е ясно.
Бъди мъж, ако искаш нещо да промениш. Има хора от които трябва да се пазим на всяка цена, няма значение колко са ни близки роднини/приятели.

И да, провал си и като баща, защото не можеш да опазиш беззащитното си дете от една жена. Това е твой дълг - ако ще в съд ходи, детето е беззащитно, няма физическите и ментални умения да се справи само. С мрънкане и писане няма да стане - мъжът действа.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 8 дни, 16 часа
hash: 26d0cfa8b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторе не се гаси туй, не можеш да запазиш това дето го няма то чувствата са само от теб оставяй я после ще ти се моли. Защо си я търпял досег а истината е точно заради детето трябва да я оставищ но

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker