Жена ми е неудовлетворена от живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124105)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14648)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми е неудовлетворена от живота си
преди: 3 месеца, 1 ден, прочетена 1735 пъти
От няколко месеца жена ми стана много неспокойна, неуравновесена и някак вглъбена в себе си. Тя е хубава и поддържана жена, излъчва голям сексапил, грижи се за външността си и въпреки, че е на 45 вече, изглежда прекрасно. Ние сме средна класа, живеем прилично, почиваме редовно, пътуваме умерено, имаме 2 деца., нормален живот с две думи. Напоследък тя много ми говори колко е неудовлетворена от живота си, колко скучно живеем, как не е видяла още света, как иска да пътува, да смени страната, да замине някъде и т. н. и все в единствено число, само за себе си. Започна да се занимава с музика, ходи на две школи за певици, по цял ден разглежда по интернет тоалети, чанти, обувки, видеа на психолози за самоанализ, женска енергия, как да привличаме внимание, любов и пари и т. н. Постепенно се откъсва в един свой свят, който все повече се отдалечава от моя. Тежи и да прави в къщи почти всичко, дразни я всяка дребна грешка на децата или мен. Секс правим вече само когато аз поискам и имам чувството, че го прави само колкото да мине, без да влага нищо от себе си и без да има нужда от него.
Не знам какво се случва с нея, дали има някаква криза на този етап от живота си, нещо като предкритическа равносметка, дали някой друг мъж не и мъти главата и разсейва или пък аз съм остарявал за нея (по-голям съм 8 години), но промяната е факт. Имам чувството, че ако и предложат някакъв интересен ангажимент в чужбина-или нещо свързано с пеенето (мечтае да я ангажират като певица на круизен кораб), или нещо свързано с друг мъж, няма да се поколебае и ще тръгне веднага, без да се замисли, а и децата ни са вече сравнително големи.
Искам съвет от хора с опит в такива ситуации, много ми е важно...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 9ef6b30626
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   "Постепенно се откъсва в един свой свят, който все повече се отдалечава от моя"
Мда, .. връща се към себе си, досега явно е живялв именно в ТВОЯТ свят.
Ти самият го казваш, защо тогава те учудва, че тя говори в единствено число? Очевидно твоят свят е бил полезен и удобен само за теб, тя само е допринасяли в този твой свят.
Сега като са големи децата, може да се върне към себе си и да бъде пълноценна женалипностне само твоята съпруга и майка на децата си.
Егоизма и удобството, които тя ти е осигурила в тези години не ти позволяват да си представиш щастие и за неудобство и за нея, да пусне на воля душицата си без да се свива в твоят свят.
Пожелавам късмет и успех на жена ти!
А на теб мъдрост и любов към нея, за да я подкрепиш!

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a4d9396dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Възможно е да е намесен друг мъж. Може просто да не е щастлива от живота си.
Май ще трябва да се разделите и тя да си търси щастието.

Или пък е възможно да се е повлияна от някого от приятелки или такива жени. които се занимават със шоу бизнес пеене или нещо от такива среди.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 67ccf5996f
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ха! Де и мъжът ми толкова да ме обичаше, че и цяла тема да отдели. Все едно описа мен. Криза на средната възраст е. Може и да има любовник, може и не. Чети за криза на средна възраст при жените, моите колежки всички са описаното. Липсва й и духовност.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b6cb93ff51
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Авторе, така е като искате да си взимате жени по-млади от вас, в един жената губи интерес и няма какво да и предложите. Да не мислиш, че само вие, мъжете искате нещо младо? Освен това, ти как изглеждаш, нищо не казваш? Над 50 си и предполагам, както повечето мъже на тази възраст, не се поддържаш много, познах ли?
Жена ти щом в прав текст ти казва, че е неудовлетворена от живота си, значи е ясно на къде отиват нещата. Остави я на мира. Родила е деца и ги е отгледала, с една дума е изпълнила е своя ангажимент, от тук нататък изборът е неин. Никой не е длъжен да стои там, където се чувства нещастен. Не спирай жена си и не бъде егоист, ти не си и собственик.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 39e64cca51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Тя работи ли?
Нормално да и е еднообразно, такъв е живота, работа, работа после вкъщи и така.
Хубаво е човек да попътува, ако има възможност.
Моят мъж също говори все в единствено число и това много ме дразни

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ccef85930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, криза има. Преосмисля живота си. Всички минаваме през това, да, вероятно усеща някакво неудовлетворение, което я подтиска и да щом говори в единствено число, значи иска да изпита нещо само за себе си. Опитал ли си да поговориш с нея, от какво точно има нужда, ако може да го формулира на глас и да го заяви.
Има ли вариант за известен период от време да иска да е сама, без ангажименти към домакинство?
За мен пред критическата е същото като в пубертета, но в посока залез, знаем подсъзнателно, че остаряваме и се стараем да грабнем от живота всичко което уж не сме успели на млади години. Илюзорно е разбира се и не е лесна възраст, като всяка друга
А относно секса, според мен във всяка дългогодишна връзка има и периоди на застои, защото се познавате прекалено добре. Ако няма как да се поддържа тръпката между двама ви с взаимно желание, нещата спират.
И да желанието за секс при нас жените намалява с влизането в критическата.
По -леко да минава през този период, това и пожелавам, както и на всяка друга жена и мъж на средна възраст. Телата ни се променят и виждаме, че уважението и отношенията един към друг са не по -малко важни.
Ж43

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 04558010cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Щом питаш анонимници в интернет какво и е на жена ти, вместо нея и то след колко години брак, работата е ясна.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: aef2e5941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Разбира се че е неудовлетворена.
Разбира се че ти правиш всичко възможно за да е друго яче, а даже не подозираш че колкото повече се натягаш, толкова повече тя ще иска да си тръгне. Това защото тя невербално те обвинява че е загубила толкова, правейки толкова компромиси със себе си, вместо да се пляка наляво надясно. И разбира се че има някой друг, дори да няма има образ в главата който да я направи страшно щастлива.
И ти сега си се хванал за главата на свършен факт, мислиш, а то няма нищо за мислене, защото тя ти е показала че не те уважава и не те обича, и ти го усещаш по поведението и.
Чехльото ще направи всичко възможно да я удовлетвори, без дори да мисли че не променя нищо.
Читавия мъж няма са поема отговорност за нейните разочарования и няма да държи никой на сила.
Погледнато статистически и мисловно, щом сега е неудовлетворена, няма да е по-различно след година или две, гаранция. Нито е първата, нито последната разбила семейството си, мислеща че там навън я чака Дисниленд и тя само ще седи и ще очаква оргазъм след оргазъм. Повече от смешно е.
От теб се иска да се държиш като мъж. Изпрати я по живо по здраво, ограничавай контактите си с нея, финансово не и помагаш, не даваш лев повече за децата, каквото им трябва им го купуваш.
Оставяш я да си бие главата. Като се върне и казваш че си незаинтересован. Това е в общи линии.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 1365b52a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Тука няма да ти дадат адекватни съвети. Има само хейтъри. Тя ти е казала какво се случва, не гадаеш - скучно й е! Не виждам нищо странно в това. Аз съм много по-малка от нея, на 35 и съм обиколила 20 държави в Европа и 5 на други континенти. Ходя по заведения редовно и никога не ми е бил скучен животът. Ако жена ти ми разглеждаше профила в Инстаграм или Фб, щеше да се депресира и завиди. Това се случва. В същото време моят стандарт е малко над средното, така че не е невъзможно да имаш разнообразен живот. Просто Вашият е скучен. Що се отнася до секса, щом не ти изневерява, не виждам защо се оплакваш. При толкова много години заедно, някои въобще не правят секс. Ти самият какво й предлагаш в леглото, че да има интерес? Надарен ли си 16-18 см? Имаш ли много богат сексуален опит преди нея? Разнообразявате ли пози и места? Ако отговорът на всичко е не, щях да се радвам, че още е с мен.
Според мене жена ти е доста скромна, а ти прекалено много й се бъркаш в личното пространство. Откъде знаеш какви статии разглежда. Това си е нейна работа. Остави я малко да диша и измисли някакви забавления. и екскурзии по чужбина. Има евтини самолетни билети вече. Прави й снимки, нека си купува нови дрехи и обувки. Кое му е лошото???

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: fa1e75d628
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Най-големият бич за жената е скуката. Ти сам си го написал, че ви е скучен живота. Освен това наближава възрастта за критическата, което засилва още повече цялостното усещане.
Като цяло може и да е спряла вече да се преструва на любяща съпруга. Има много жени, които разиграват тоя театър само и само да не са сами в живота.
Трябва да си дадеш сметка, че твойта роля не е да я правиш щастлива и да я забавляваш. Ако тя има такъв проблем, то самата тя си е причината. Не се опитвай да и решаваш проблемите, които тя сама си създава.
Остави я, нека дори си тръгне ако иска, без да вдигаш скандали Ще се върне за нула време. Ако си бил добър баща и съпруг, проблемът си е нейн. Ти си отделен човек и не си длъжен да я правиш щастлива в тоя живот. Избрала те е такъв, знаела какъв живот ще има и сега е в депресия. Еми сори, ама да беше заминала още на 20 на круиз в океана и сега нямаше да съжалява. Напомня ми същото като при майка ми и баща ми. И тя така му вдигаше скандали и го обвиняеаше за всичко и че няма живота, който иска. После баша ми се разболя и си беше пред умиране, а тя си изкара акъла. Явно осъзна, че и сама не става, защото той какъвто и да е не е спрял да и угажда.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: ae35324a04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мисля, че е в критическата, много е възможно. И все пак това не я оправдава, ако в бъдеще направи нещо лошо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 6c2c1a6961
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Моята и тези на 2-ма от много добрите ми приятели също.
При мен нещата се развиха бързо, търпях до едно време, после и казах че не може хем да го играе жертвата, хем да не се прибира и да се чуди къде да си го забоде. Разведохме се.
Децата при нея ама не точно, защото тя искаше да бръмчи и да не се прибира. Ту при мен, ту при родителите и, майка си виждаха от време на време, питаха ме какво става с мама, аз мълчах търпеливо.
Така около 2 години. Беше ми ясно че се е разпорила по любов, а на мен ми пускаше един път в месеца евентуално. Както и да е, след това либидото ми се вдигна, намерих си приятелка, чувствах се жив след началния шок, че съм вечно виновен, и хем виновен, хем плащащ за всичко, игнориран тотално.
Тя явно се беше наиграла яко, техните също я бяха навряли в миша дупка, че е майка, не разгонена тинейджърка и че трябва да си гледа децата.
Изведънъж все по-често се отбиваше уж да говорим за децата, като ясно си личеше, че е пак също толкова нещастна, колкото когато бяхме женени. Искаше да ходим с децата заедно на разходки, почивки и аз разбира се категорично отказвах. Накрая видя че няма да стане с номера, каза че иска да пробваме пак, че може би трябвало да се опитаме да бъдем едно семейство, защото видиш ли децата страдали. Смях се с глас пред нея, казах и че не виждам да и пука за децата особенно и ако е имало такива мисли, е трябвало да ги осмисли навреме, не сега. Казах и че общото между нас в бъдеще са децата и нищо повече.
В последсвие се разбраха много неща. Влюбила се в някакъв паралия, тук там, ама се появила по-млада и казал "Мерси". После един друг не до там приятен пак водещ я наляво на дясно, ама се оказало че и той не бил това което иска.
Сега е с някакъв трети или пети, не знам вече, а и не ме интересува честно казано. Знам че от както я порязах настройва децата срещу мен, но не много успешно. Знам че няма 5 лева да им купи сладолед, кой знае как се е забатачила след това търсене на щастлие, което заслужавала.
Не искам да я чувам и виждам, като разказах всичко това, да се взимаш в ръце и да живееш достойно, след това идват и други бонуси от това. Твоята я остави да стигне там, където е тръгнала, ще разбере че не е точно това, което очаква.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: cc831adb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Подари й екскурзия. Нима не заслужава? Подарявай й бонбони, дори по едно цвете всеки ден, някоя красива блуза или рокля. Покани я на вечеря. Ще видиш как нещата ще се променят. На нас жените ни трябва много малко за да сме щастливи. Тук не говоря за материалните неща

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: b551cc5280
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Веднага на фитнес и бойни спортове, занемарил си външния вид и зотова не те иска чисто физически, и това и разбърква емоциите. Секса и любовта при жените са много по-силно свързани, но не по начина, по който повечето глупаци го разбират. Те си мислят, че при жените любовта води до секс. Точно обратното е. При жените секса води до любов. Следователно за да те обича трябва ЗВЕРСКИ да я привличаш. Това означава брутална мъжка сексапилна физика, плюс трябва да можеш да се биеш - ама не тип тренировка, а да можеш да пречукаш до спукване всеки който ти се изпречи. Това здраво привлича жените, и води до това да се влюбват. Това и поддържа любовта им - увереността че техния мъж е най-силният. Това е инстинктивно.
Не се бори с природата и марш в залата. Ако не го направиш, унищожаваш любовта й и от там - всичко изградено заедно.
Не си по-силен от природата, работи С нея, не против нея. Тя винаги побеждава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: aef2e5941b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 9. Ти бая си обиколила и не ти е скучно и си над средния стандарт и всичко ти е наред. И все пак си в клубове за взаимопомощ между почивките и обиколките, защо? Нали всичко е супер и си удовлетворена и презадоволена :)

До 10. Добре се ориентираш, но някак всеки мисли че скуката идва отвън, което е доста отегчително и жалко за мислещите го. Често скучен е човек, който няма хобита, интереси и натоварване. Скука значи да не можеш да си доставиш сам това, от което се нуждаеш. И предвид факта чакаш някой от вън да ти го достави и ако не го направи е виновен и скучен, пък човека може просто да си има хобита и не е длъжен да се прави на циркаджия, защото се е хванал с тъпо създание, което намира нещо хубаво чрез другите. Дори да е така, за колко време някой може да го прави на друг интересно? Месец, година, да я води в 20 страни, барове, дискотеки като при номер 9? И ако нещата така се случат, че трябва месец да си между 4 стени със същата тая? Ще изпада в депресии, ще реве и ще ти тегли една, щото вече не и го правиш весело. Пък то животът не е само в миткане, предимно е тежък за всички.
И пак се връщаме към доста скорошни теми, някоя като каже че и е скучно, просто значи че е завидяла на някоя приятелка, колежка или друга и че иска да обиколи света и междувременно да я клати красавец с поне 20 Санта. Същевременно тя само да се кикоти и всичко да се случва щото тя е страшно яката женска и всички мъже са и в краката. Пък то се вижда, че такива до една предимно сами не могат даже да пазят равновесие или да вършат нещо самостоятелно. И каквото и да направиш ще дойде ден в който все ще си сбъркал и все ще и е скучно и освен да се плаща, ще трябва и да в вадиш от депресиите, и то предимно такива, че ще страда по някой, който се е държал с мъж и я е натирил като мръсно куче.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: a4d9396dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Да страшно адекватен съвет на номер 9л Няма що. Написала е коментара с цел да се изфука вместо да помогне.
Колко държави е посетила колко снимки има във фейсбуки Инстаграм. „

Е като гледа такива снимки как няма да иска жената на автора да живее друг живот.
Според мен се е повлияла точно от такива неща и изведнъж иска да живее друг живот като нейните приятелки сигурно или нейните Идоли.
Мечтае да я ангажират като певица на круизен кораб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 2a56dfcef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Да, като нямаш брутална физика, татуси и брада, така ще е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 2dcc8943e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   От човек на близо 60г - щастливо женен

Авторе, това което пишеш - никак не е добре!

Особено следното - цитирам:
"по цял ден разглежда по интернет... видеа на психолози за самоанализ, женска енергия, как да привличаме внимание, любов и пари и т. н. Постепенно се откъсва в един свой свят, който все повече се отдалечава от моя"

Според мен, ситуацията вече е извън контрол и "конят е отишъл в реката"

Проблемът не е, че си 8 години по-голям, разликата ви е нормална, аз съм 10 години по-голям от съпругата си, но имаме прекрасно семейство, защото освен че се обичаме и уважаваме имаме и силна духовна връзка помежду си, и освен това сме силно вярващи и въцърковени православни християни - и това ни свързва много силно - и сме много сплотено, сговорно и задружно семейство...

Сега, при вас явно нямате такава духовна връзка и след като се е достигнало до порастването на децата, вече виждате че сте съвсем различни хора, като непознати, или поне тя така ги вижда нещата.

В твоята ситуация е много трудно(почти невъзможно) нещо да направиш, и тя изведнъж да се нормализира и да бъде както преди.

Защото душата на човека е духовна и когато е далече от Бога, тя си търси някакви заместители. Това при жените се проявява още по-силно. Разбира се тези заместители не могат да решат този проблем, и ако човек не се осъзнае и обърне към Бога - ще погине!

Имах близък човек, който в подобна ситуация пробва "всичко" и всевъзможни компромиси - но не, нямаше как да я убеди, че трябва да си оправят семеството, и че тя се губи на акъл... и в крайна сметка се разведоха. След години тя разбра, че бе сгрешила и се отрезви, но той вече си беше създал ново семество и всичко беше приключено!

Два съвета мога да ти дам:
1. Говори с нея и се опитайте да намерите някакви общи неща, за които да се хванете. Ако сте православни християни обърнете се към Бога, ако не сте - пак може да го направите като приемете Православието.
2. Моли се за нея на Бога! Има и специални молитви в молитвеника за укрепване на брачните връзки, чети и тях. Пиши (подавай в църква) да споменават името й на Света Литургия.

Ако това не помогне - нищо друго няма да помогне!
Тогава психологически се готви за развод! Но в никакъв случай не го предизвиквай! Ако тя упорства в заблужденията си можеш да й предложиш само да се разделите, без да се развеждате - и ако се осъзнае след някаоя друга година - да слепите отново нешата.
Въпреки, че на тези години - вече е много малко вероятно...

Ако много я обичаш и държиш на нея

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: f6036b3e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Виж я да не виси постоянно в бг-мама. Там е пълно с маниачки, които да й обясняват как се ходи в чужбина, как да е независима и подобни простотии. Сигурно половината само си фантазират, но го представят като реалност и останалите кокошки мрат от завист.

Номер 14 - нещо за татуировки и брада няма ли да добавиш, че май натам отива?

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 34552fe257
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Само с ядене, екскурзии и сране не става.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 4be66457bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Отлепи се от нея! Дай ѝ пространство.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 28ebf1fcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   А защо не промените нещо драстично? Ние така заминахме за чужбина. Вагно е и кой слуша, ако знаеш пищи, защото има уникално прости хора, които провятхвшдеа, имат последователи, да се чудиш. Тжва е все едно да отидеш на лекар, при човек който не е завършил медицина.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 30dc5d3b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Тази яко е взела да изкукуригва. Сега остава да се запише на йога, зумба или някакво ненормално, източно бесовско учение.
Не ги слушай. Много правилно си направил, че си обърнал внимание какво чете. Тъпите женски сайтове и просташките списания, като Космополитан, промиха зверски мозъците не само на подрастващите момиченца а дори и на жени, като твоята. Такива, каквато би трябвало да са повече от улегнали уви...
Единственият вариант е да направите някоя скъпа и далечна екскурзия. Например до Бразилия. Това ще ти подскаже, дали това е една от причините за безобразното и поведение.
Ако не е заебаваш я и нека Тя сама да се направи щастлива.

 
  ...
преди: 3 месеца, 1 ден
hash: 215c64a163
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Тя явно има преналено много свободно време. Работи ли? Каква е причината, че не се е реализирала до сега?
Защо всички жени като хипнотизирани търсят пътувания?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 23 часа
hash: 74fa73c825
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   В темата пак изроди. А историите на мъже, които се грижат за жените си, а те все недоволни, стават все повече.

Към номер 1 - Не, досега нейния живот не е бил подчинен на неговия, а на семейството и децата. И предполагам такъв трябва да е на всяка една майка. Понеже жените като същества мозъка им се промива много лесно в днешно време, после хем им е кофти, че са ги използвали и гаврили, хем им е кофти, че бившия плащач балък не ги иска обратно. И така нещастието продължава. Хем "нещастна" и недоволна във връзката си, хем като се начекне с всеки срещнат пак не е доволна, хем после като осъзнае, че бившия не е бил толкова лош, а дори напротив, е нещастна, че той не я иска обратно. Е как да я иска, като тя е станала още по-голям боклук.

Някаква чанта на 35 горе писа, че ако сме и видели Инстаграма сме щели да припаднем... От какво бе? Бездетнице! Сигурно и семейство нямаш, ми си взела някакъв мухльо да ти търпи почивките с приятелки. Истинското щастие за една жена е семейството, което ти очевидно нямаш.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 часа
hash: b40a401482
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   " Секс правим вече само когато аз поискам и имам чувството, че го прави само колкото да мине, без да влага нищо от себе си и без да има нужда от него. " А ти как искаш, когато тя поиска, дали ти ще си готов!? Важно е, че когато на тебе ти се иска, тя ти пуска, какво повече искаш? Охлабвай жилата и да не ти пука. Но 45 вече започват топлите вълни и мозъка на жената започва да блокира. А щом и децата вече са пораснали, остави я да си фантазира, ако не ти вдига скандали, пий си биричката и споко.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 часа
hash: 4826dd970b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз съм минала през това. Не, че исках да ставам певица

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 19 часа
hash: 67ccf5996f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Човек, който не чете и няма духовни интереси преживява много житейски кризи. Това не е дете, на което някой на порции да измисля развлечения, пазаруването и куфеенето.

 
  ...
преди: 3 месеца, 19 часа
hash: 6f3fa329b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Аз не съм толкова глупав да се оженя, ама за сметка на това не живея като кон с капаци. Та да ти обясня - повечето жени минават през тоя етап, това е тяхната криза на средната възраст.

1. Спрели са хормоните. И да е била "влбена" в теб, те е разлюбила. Повечето жени "обичат" само на това ниво - тинейджърското. Сега те вижда като "променен човек".

2. Начесала си е майчистнкия инстинкт. Не всички жени ги дърпа толкова, но повечето искат да изживеят това да бъдат майки. За съжаление, точно като "влюбването" и това не трае дълго, хормоните си отиват

3. Мозъкът им минава в режим калулатор. Започва да смята колко прави за теб и децата си. Повечето мъже не го можем това, защото винаги е пречупено през идеята - ама аз ги обичам. Повечето жени обаче са наобратно. Тя смята - правя туй, туй и туй. Какво прави мъжът (а и децата ми) за мен? В повечето случаи какво прави другия е "невидимо" от твоя гледна точка, и сметките не излизат

4. Повечето жени си мълчат, и даже не се оплакват. Щото е трудно да се обясни, жените са по "чувствата", как те ЛИЧНО се чувстват. И това в един разговр, който евентуално ще прерастне в спор, не издържа. Примерно - не ме водиш достатъчно по почивки... Еми няма пари, много задължения, стрес и т. н. Но то не е самото ходене на почивка. То е начин по който тя иска да се почувства. Подобно на мъжът в кризата на средна възраст - реално тя иска да се почувства като млада. Най-лесният начин да го осъществи една жена е любовник. Някакъв за който си е мечтала като млад - я по-красив, я по-богат... За съжаление не е толкова лесно колкото един мъж - да си купи една кола примерно, да излезе с приятели. Според мен винаги ще завърши с любовник цялата работа, стига жената да изглежда по-прилично

5. От това следва, подготвяй се за развод психически. Има един youtube канал Free Agent Lifestyle. Тоя който го води е минал през цялото нещо, има доста какаво да научиш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 часа
hash: afe2075f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Съгласна съм. Какви са тези развлечения. Само пътуванията ли гарантират щастие. Как така онази госпожа от номер 9.
Щели сме да завиждаме и защо.
Аз не пътувам но въпреки това не ми е скучно.. не си падам по такива неща.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 11 часа
hash: 11d49d88e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   явно е криза на средната възраст в комбинация със желанието да имаш все повече и все повече, породено от социалните мрежи, и създаването на комплекси от тях. Как видиш ли другите колко са по-богати, по-успешни и по-щастливи - което е голяма илюзия. Това да се правиш на успешен и щастлив в социалните мрежи само показва колко си нещастен всъщност.

Дори вече ги иронизират такива, като слагат черна снимка и пишат че са на Малдивите, но сега било нощ.

Просто и го обясни това, че така парадират само нещастните хора.

Отиде един път на еднодневна екскурзия в Дубай примерно, нащрака стотици снимки и после 10 години пуска по една по две, все едно че ходи всяка седмица. Комплекси избиват хората.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 2b0a89ce35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Какво някои хеитите жената. И аз с гаджетата ми си имам свой живот. Това на бившия ми много му допадаше - правих си всичко (без изневеряване). В началото се дразнеха, че не е да говори с мен (само обиждаше). Така че имам пълна свобода. Със сегашния също.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 4be66457bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   В момента преминавам през нейното.
Там където някой беше писал за режим калкулатор. Да! Това е в общи линии.

Какво се случи при мен?
Помолих мъжа ми да се разделим за два месеца, като това не е развод, не е да си починем един от друг и т. н Чисто физически аз отидох с детето в друг наш дом.
Идеята беше следната: не сме разделени, следователно си пазим целостта на семейството - без срещи с други хора. Без общи задължения обаче - сметки, пазаруване и т. н Без да се отчитаме един на друг кой какво къде защо. Без да правим нищо заедно.

Познай какво се случи. За мен нищо не се промени освен, че ми отпадна отговорността около него - вечеря, дрехи, да купя, каквото има нужда той. Нищичко не се промени, разбираш ли? Само животът ми се облекчи от няколко отговорности. Пак аз поемах грижата за детето, мислех си за сметките, организирах си домакинството, купувах и готвех храната.

Той не знаеше какво се случва с него. Първият месец му бяха спрели тока, защото не го платил. В хладилника няма храна, дрехите се струпали. След работа се събирал с приятели, пийвали. Домът му изчистен и подреден, защото детето го няма, но твърде тих. Самотата ( за два месеца) го беше побъркала. И проблеми, които не знае как да реши, свързани с посещения при лекар, организация и т. н

И аз проявих жал, защото знаех, че така ще стане. И не му връчих детето втория месец, както бях наумила.

Надявам се, че разбра поуката. Моят мъж я разбра

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: d0fcdc990b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   До 35. И все пак такъв си го избрала, твой избор. И добре че имаш такъв глупак, че да въртиш някакви схеми.
Ще ми кажеш отивам за 2 седмици в друг дом и няма да се върнеш, какво ще правиш е без значение и няма да ме интересува.
Ебати семейството.

 
  ...
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 08a6f1c1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   До Номер 35 и понеже ти си се хванала с твоето недорасло дете, вкарваш логиката, че всички като сме необвързани ще ни е зле да сме сами, няма да можем една пералня да пусне или едни яйца да си изпържим? Уау. Егати логиката. Еми цял живот съм се оправял сам. И без жена ще мога.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: dfde73c8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Проблемът е, че жена ти е финансово зависима от теб. Не се е развивала, била е домакиня много години. Не знам защо всички мъже считат, че жената задължително трябва да поема всички домакински задължения. Ами, не, в нормалния свят те се поделят. Освен ако мъжът не вади ужасно много пари, но тогава има домашни помощници. Проблемът на повечето българки е, че хем искат някой да им дава пари и да не работят нищо натоварващо, хем като мине повече време осъзнават, че това не ги удовлетворява. И тогава се започва с кризите и разводите. С моя мъж сме заедно от много време и ако ме беше карал да правя всичко вкъщи, щяхме да сме се разделили отдавна. Когато човек е построил живота си без финансови зависимости, не си склонен да си във връзка, която не те устройва. Познавам жени, които търпят, защото сами и 5 лв. не могат да изкарат. Вероятно и жената на автора е търпяла. Масово българските мъже бъркат съпругата си с домашна прислужница. Хубав урок е дала №35, но ганьовците веднага й наслагаха минусите.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 27 дни
hash: 63e88364b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Аз не съм най-подходящ да ти дам съвет, защото съм разведен, но ще ти кажа какво не направих аз... Знам, че и да го бях направил можеше пак да се стигне до там, но...

Накратко - не поставих граници кое е търпимо и кое е нетърпимо. И резултата беше, че тя започна да тества границите. Накрая - когато ги прекрачи - беше много учудена, че и казах да се изнася.
Не знам дали при теб ще помогне, но според мен и кажи какво няма да търпиш.

В моя случай - аз и дъщерята бяхме виновни за всичко. Сина ни беше на 4, иначе - и той щеше да е виновен. Сега като се замисля - само за това трябваше да я изгоня, но аз я търпях, в името на семейството.

Накрая толкова не можеше да ни понася, че замина за България "да си починела" (ние живеем в чужбина). Така си почина, че докато беше там един път не ми вдигна телефона и нито веднъж не я намерих у родителите и, а уж беше у тях.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 2efd4bde69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Коментар 18 е най-добър, подкрепям го!

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 2816804c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

43.   Авторе, не ни познавам и те вожа да гоноря конкретно за вашето семейство, но на всички ни е ясно какъв е масово животът на жените в България. Омъжват се, раждат деца, ходят на работа, но в същото време домакинските задължения и грижите за децата са изцяло тяхно задължение, че и мъжът си обгрижват, защото той, милият, е толкова уморен, че не може дори бирата да си взема сам. И така 20 години. В един момент децата порасват, поемат по своя път, жената вече има повече свободно време и се усеща, че е пропиляла живота си в кухнята и на 45 или 50 е крайно време да започне да живее. Тръгва на зумба/танци/йога, след работа вместо да помага с домашното, излиза на кафе с приятелки, обаче приятелка е ходила скоро на екскурзия в Париж и "там е прекрасно и трябва да идеш! ", съответно и нашата героиня решава, че иска да пътува. Освен това във фитнеса има мъже, които за разлика от собствиния и мъж, правят комплименти и не я приемат за даденост или домашна помощница... и в един момент жената си спомня, че е личност, с мечти и планове, а не просто "съпругата на... ", чийто единствено постижение е, че може да измие прозорците перфектно или да направи 3 степенно меню за вечеря само за половин час.
И един ден жена си дава сметка, че иска нещо повече от живота си, че това е последният и шанс да сбъдне някоя мечта, да поживее още малко преди да остарее да пътува и т. н. и ако мъжът и не си даде сметка за това има шанс да се стигне и до развод, защото той си иска готвачката и камериерката, но готвачката вече я няма, защото е на маникюр или на зумба. И е напълно нормално след 20 години до печката да иска и нещо различно. Така, че ако не искате да стигнете до развод, ще трябва да си дадете сметка за това и дори и да не подкрепите съпругата си, поне да се примирите с промяната.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: ae962b947c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Пиши внимателно номер 43. Какво е това в началото на изречението. Явно пишеш от телефон. И аз така пиша и без да искам просто правя тъпи грешки. Сори.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: d0fcdc990b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   До 43. Отдавна не се бях смял така. 20 години до печката, робиня, направо светица. И изведнъж от такава става уроспия най-висок ранг, хаха сериозно ли?
Я кажи как жена на 35-40 години, си изгражда фалшивия филм в главата, че ще може да заживее наново, да граби с пълни шепи от живота и че ще намери мъж който да и го даде и тя ще е щастлива до края на дните си?
Теоретично е възможно, ама до там. Практиката показва, че повечето, да не кажа всичките са се удавили в това начинание и то съвсем резонно.
Приказките са хубаво нещо, шансът и изобщо постигането на това съвсем друго нещо. Не забравяй че някой за да се наживее, трябва да има зад гърба си поне един човек, който да му покрива масрафа и колкото повече време минава, толкова е по-трудно това да става. И за това повечето навряни ни пред лицата златотърсачки, са известни с обиколките си, воаяжите си, изядените стотици пишки и публичното унижение че нищо не става от тях, ако ще да си е направила профилна снимка във Фейсбука от Марс.

 
  ...
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: 5362cb81f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Номер 43, мъжа не иска готвачка и камериерка, а иска - подобно на жена си - да иде в Рио де Жанейро, да гледа знойни бразилки, които играят волейбол и му хвърлят похотливи погледи. Иска да им прави по 10 тека на секс и то ако може на няколко от тях едновременно.
Няма да ти описвам цялата чикия - сещаш се и сама.

Естествено - в реалността дори и да иде в Рио де Жанейро ще си остане само с гледането. И подобен ще е резултата от пътуването на жена му, щото да пътуваш сам е скучно, а ако не пътуваш сам - те чака развод.

Та - въпроса е кое си струва.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 26 дни
hash: e6cbf5eaa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Към номер 43: Това е почти всяка жена, но това оправдание ли е да се изневерява или да "захвърлиш" с лека ръка 15-20 годишен брак! Толкова години си посветил на някого и накрая да го загърбиш ей така. Важи и за двата пола това.

 
  ...
преди: 2 месеца, 24 дни
hash: 63e88364b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Брато, ще е интересно след няколко години да споделиш как се разви драмата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker