Натрапници в дома - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Натрапници в дома
преди: 1 месец, 17 дни, прочетена 580 пъти
Здравейте. От няколко години изпитвам ненавист и омраза към роднина, която със своя съпруг започнаха да се натрапват непрекъснато, всяка седмица в моя дом и в моя живот. Вярно е, че идват по покана на родителите ми, но подобно присъствие ме натоварва особено гледайки фамилиарниченето, което се случва непрекъснато. Въпросните винаги се месят, разпитват, слухтят, постоянно опитват да привлекат вниманието към себе си. Отскоро въпросната роднина и мъжа и започнаха все по-често да се вмъкват и общуват и с моята компания от приятели, а това е нетипично тъй като не я харесват по принцип. Дори имаше коментар, че роднината ми искала, цитирам, "да си почина от тях". Същия човек веднъж ми сподели, че нямала приятели и с мъжа си се оплакваха, че нямало на кой да разчитат. Естествено, че няма да имат приятели след като са подобни мазни подлоги и натрапници. Не мога да понасям подобни задушаващи и обсебващи хора и искам да ги разкарам от живота си по някакъв начин. Как да ги разкарам? Как да им насоча вниманието на другаде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 16 дни
hash: 7a85b825b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Леле как всяка вечер или седмица това е много прекалено. Как може така.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: e7924db3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Говори с родителите ти да не ги канят.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 2b1816701e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Първо, това май не е твоят дом, а домът на родителите ти. Второ, никой не може да бъде наречен натрапник, щом идва с покана от родителите ти, в техния дом. На теб може да не са ти приятни, но щом родителите ти ги канят, и то редовно, значи че на тях им е приятно. Намери си някаква причина да не си в къщи, когато идват, и готово.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 700e0d8a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Не съм съгласна с номер 3. На когото и да е жилището, и ти живееш там и не може да те тормозят така. Не знам на какъв етап от живота сте нито ти, нито родителите ти, но ако са започнали вече да изкуфяват, ги стегни малко. Днес позволяват да им обсебват физически апартамента, утре ще го припишат и на документи на някой мазник.

 
  ...
преди: 29 дни, 18 часа
hash: 2209ac89c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Как пък не е нейния дом? Живее там, дете на родителите си е. Вероятно е тийнейджър. Номер 3, ти като беше дете, домът, в който си отраснал не си ли го възприемал за свой? Страшен хейт, страшно нещо. Направо не знам как пишете тия коментари без грам емпатия и мисъл. Колкото проблема на автора- напълно те разбирам- когато бях дете, вкъщи беше постоянен хан - родителите ми постоянно каниха роднини, които с честото си присъствие стананаха бързо досадни. После се разбра, че са клюкари и злобари от най-долен вид. Възприемаха ни като олинклузив хотел и ресторант. Спряха да досаждат чак след като родителите ми осъзнаха какви змии пускат вкъщи. Няма как да ги убедиш, че роднината ти е еди си каква, просто им кажи, че не ти е спокойно когато постоянно ви гостуват. Повтаряй го непрекъснато преди и след визитата им. Ще те послушат на даден етап. Сигурно скоро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker