Тривиално, но все пак... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Тривиално, но все пак...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2407 пъти
Здравейте,

Обръщам се към потребителите на spodeli.net с надеждата, че ще срещна човек с подобен на моя проблем, който е намерил някакво решение, което да удовлетворява всички страни ...

Ще се опитам да бъда кратък:

Женен съм, имаме момиченце на 4, което много обичаме и двамата и т.н.

С течение на времето се случи това, което всеки си мисли, че ще го подмине - охладняхме много един към друг.

В началото си мислех, че е заради бременността и раждането - нов малък човек, който отнема цялото и внимание и т.н. но не беше това.
Постепенно интимността се изпари, а претенциите и упреците станаха ежедневие (от нея към мен, не обратното).

Като се започне от това защо моето семейство не помага достатъчно, до това защо не се напъна като другите да направя частен бизнес и да сбъдна мечтите и .... ако не го направя не можела да ме приеме като мъж и не ставам за нищо, сгрешила с мен ... амин (аман).

Реалността е такава: тя разчита на мен за много неща - не само финансово. Имаме всичко, което ни трябва, за да живеем добре, че даже ни остават пари и време за подаръци на роднини и други глезотийки.

Въпреки, че искам да си запазя семейството от една страна, не мога да си позволя да живея с жена, която не желае интимност и нежност с мен (секс изобщо) и ми трови живота с дълги разговори за това как не ставам за нищо ...

Питам има ли мъже с подобни проблеми и ако са ги решили по някакъв рационален за всички начин (имам предвид без развод или нещо подобно)
Ще бъда много благодарен за всяко мнение, положително, отрицателно или осъдително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 50570f54f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм на същото дередже братле, засега правя компромиси за да спася брака си

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2b25381ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ти завиждам, човече. С такова мърморещо нещо вкъщи не знам как издържаш. Ни обич, ни уважение получаваш от тази жена. Секса ти е най-малкия проблем. Все може да измислиш нещо, но устата на жена си няма как да запушиш.

Не мога да ти дам съвет. Не виждам решение. Дори да решиш да й угодиш и да започнеш някакъв частен бизнес сега, момента е толкова неподходящ и за инвестиции, и за кредити, а бизнеса си иска начален капитал. А и ако имаше афинитет към такива инициативи, досега да беше се хванал. Може да пробваш да намериш някаква работа в чужбина за по-добри пари, но няма да бъдеш при детето си, а това може да те демотивира.

А жена ти какво прави по въпроса за семейното благосъстояние, освен да критикува?

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 21c37b561e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Момиче на 15 съм и въобще не ми е мястото да коментирам, но наистина ми е жал за Вас, дано никога не стана като жена Ви... Не стига, че й осигурявате всичко, а тя пръста не иска да си мръдне за брака ви... Дано се намери някой тук, който да Ви помогне (:

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8c1aaac2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма начин авторе с добро няма начин. Покажи и другата страна на монетата. Тя е била миловидна и неприказлива преди да се ожените сега ти е показала другата си страна. Говори с нея кажи й ако иска да е с теб да спре с упреците свързани с теб. Вашите са те отгледали изучили и не са ти длъжни отдавна. Обясни й, че не може да те промени ако желае да си тръгваш да каже. Трябва да й покажеш, че това че е омъжена за теб не значи, че те притежава иначе с годините ще става по зле и тогава ще се наложи да се разведеш. Трябва да й кажеш, че ти не си перфектния но и тя не е. Трябва да й покажеш, че не си семейната дебитна карта и имаш чувства, който не трябва да си позволява да наранява. Може да пробваш с излизане палиш колата в петък, изключваш телефона, тръгваш без обяснение и се прибираш в неделя, не даваш обяснение къде си бил бях по работа и толкова.
Жена 43г с 20г брак

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ce99a2fbdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, моят мъж имаше подобен брак. Стигнали до вашето положение и когато детето му станало на 2г. дори решил, че иска второ дете, за да имало любов в семейството. Грешка. Още повече проблеми и мрънкане - той все си е мислил, че като печели и работи повече, като строи къщи, плаща 3 пъти в годината почивки в най-скъпите курорти, жена му ще престане с този тормоз.
Нищо. Напротив - дори продължила с натякване, колко лошо е детето му (второто), как не го искала, какъв е некадърник, как не се прибирал, как искала там и там да живее и тем подобни глупости - семейството му (братя и родители) нямали право да им гостуват, а те като са им ходили на гости - на хотел.
След 14-годишен брак, 30 кила отгоре, ме срещна.
Заедно сме от почти 10 г. и нямаме горните проблеми, човекът и работата си смени, и си отслабна, разведе се и продаде къщата от над 550 квадрата. Сега си живее спокоен и мирен живот в апартамент, а бившата - може да тормози котката си, живее от парите от къщата. Да видим до кога - сърдит Петко, празна му торбата.
Решавай за себе си, не прави в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ и ти второ дете, за да имало топлина и любов в къщата... Смени просто жената, ще видиш, как и ще има и любов, и топлина, и нежност, и повече, разбира се.
Колкото до децата - мъжът ми си ги изгледа и така, сега ще са студенти, дава си парите по тях, вместо по мрънкащата и вечно кисела жена. Предстои му отново да стане баща, живеем си щастливо и удобно, домът ни скромен, но отворен за приятели и роднини, за усмивки и много, много любов.
Желая Ви много любов и щастие! Ще се справите, решение и изход винаги има!

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8d740fce0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хайде и аз да споделя, м. 41г. с 3д. Идването на децата винаги променя нещата рецепта няма, трябва да наблюдаваш и анализираш. Ако живеете с някои от родителите, отделете се и ограничете присъствието и помоща им за вас. Все пак разбери, че и ти трябва да се промениш, да налагат се компромиси и те никога не са достатъчни. Кога за последно подари цвете на жена си, не голям и скъп букет просто едно ароматно цвете. Кога за последно й каза остави това аз ще го свърша, вярно после си лягаш като пребит, но явно и тя до този момент си е лягала така. Просто нахвърлям, мисли, идеи и виждания не е длъжно да ги харесваш. Успех.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 95ca2082d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ах, номер 6 :))
Пускай повече коментари, че да вземе някой да попие нещо от теб.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a8a26fa56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   6, ако ? подари човекът цветя, тя 200% ще си помисли, че си има любовница и съвестта му го гризе...
Ще ви кажа, какво става - не е от децата, дори да нямаха деца - същото. С течение на времето някои жени приемат мъжа за даденост. Мъжете си мислят, че се грижат от своя страна за жената и семейството си, като работят и се късат от работа, за да има по-висок стандарт. После се чувстват недооценени. Стига му на такъв капнал от работа мъж да се прибере и да няма сготвено ядене, децата да го чакат ревящи и сополиви, вместо да му се зарадват, стига му събота и неделя да го събудят в 7, за да му се натяква, че еди кой си мъж бил постигнал повече, че нищо не вършил, защо не е оправил тостера, дори защо не е изчистил тоалетната.
Съжалявам, но така, както го виждам, авторът е един от тези мъже. Каквото и да прави, никога няма да е достатачно, винаги ще бъде обвиняван и тормозен.
Смяна на жената и да види, че ще се роди.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 442faac292
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Покажи този пост на жена ти. Седнете поговорете, ако не стане, всеки си поема по пътя, само не лишавайте детето от който и да е от двамата.
Успех.
пп не забравяй че и на жената не и е лесно, може да сте в лош период и всичко да отшуми. Всяка жена си мечтае да посрещне мъжа си с усмивка. Просто намери верния път към проблема. Ако всеки мисли само от своята гледна точка нищо няма да се промени.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e17a1937cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Прави са хората - сменяй я! Никакви цветя няма да помогнат, ще започне да те подозира в изневяра и да ти мрънка и натяква и за това. Искала била бизнес... Ами кажи и че никой не я спира, да направи бизнес план, да провери нещата с кредитирането, да опита. Това не е само твое задължение. Каквото и да постигнеш, пак няма да и е достатъчно. Развеждай се докато е време. За секс от сега ти казвам да забравиш, тя не те желае. На нея и харесва да е женена и да не поема никаква отговорност. Ти си един банкомат за нея. Не се оставяй да те манипулира

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5660865b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   1, Стискам ти палци! Ако открия път - ще споделя тук...

2. Какво прави тя? - чака някой да я уреди на работа и гледа домакинството (не 100%)

3. Благодаря ти за подкрепата. Надявам се като пораснеш все още да мислиш така :)

4, благодаря за съвета... опитвам се в тази посока но ми става жал... обичам я и не искам да я измъчвам. Това ми е най-големия проблем.
5, Може би в това има голям смисъл, но не искам да съм далеч е от дъщеря ми.. да я виждам в определени дни и т. н.

6. Живеем в нейно жилище, което обзаведох и ремонтирах (с малко помощ от нейното и моето семейство). Цвете - Да.. но от известно време избягвам! Дирекнно ми каза, че не иска цветя, а да се стегна и да се реализирам (2300 лв. не са никакво постижение)!
Не съм оставил всичко на нея. Напр:
Мия мивките,
Готвя от време на време (не и харесва много)
Къпя малката
Пазарувам...
Шофирането в задръстванията, ходенето по магазини и молове не го броя, но го отбелязвам...

7. Хубаво е, че би оценила такива жестове... лоша...

8. имаше и такива моменти - помисли, 4е съм гузен за нещо и това е причината за цветето...

9. Говоренето продължава над 2 години и не дава резултати.
Не бих споделял в анонимен форум, ако съм не съм опитал всичко познато (което разбира се е в рамките на допустимото за мен)
Когато един проблем бъде решен - появяват се други, които я дразнят и всичко продължава.

Благодаря на всички за забележките, съветите и подкрепата!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e5660865b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, Това ми се иска да избегна. Тя не е лош човек!
Грижовна майка е и твърди, че ме обича, но просто си е "такава"...
След като напусна работата, на която беше преди да се запознаем измина повче от година преди да спре да обвинява бившите си шефове колко са зле, как са вътрели интриги, плащали малко и т. н....
Може би наистина Е такава, но в началото успяваше да го прикрие...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a8a26fa56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От. 5 - съжалявам авторе, защото те виждам и теб като моето момче след още 10 годинки - с 30 кила отгоре, посърнал, без желание за нищо, карайки с 200 км. в час, циничен и... женкар.
Ще ти избие или в алкохол, или в жени, или в нещо още по-страшно.
Моят го измъкнах от самоунищожителнния му път, дано и теб някой те открие....преди да се забиеш с колата си някъде...и се надявам да нямаш пистолет.
Съветвам те да поговориш с нея ? сложиш някакъв срок - ако не се оправи нещо, зарязваш я еди кога си...
Ти детето няма да го лишиш от нищо - сега само става свидетел на „семейната любов“.
Моят мъж си изгледа децата, но на цената на пропиляни множество златни годинки. Сега те, децата, съвсем естествено са си поели по своите си пътища, ако се сетят ще му се обадят, ако ли не - не. Парите като свършат, ще се обадят, ако не им е взел нещо или такива работи... Такъв е животът - един кръгооврат. Живее се веднъж, а живот без любов, без елементарна ОБИЧ, уважение, спокойствие, уютен дом, семейно спокойствие, дори интимност с жена (което се съмнявам, че сега имаш)... не е живот. Съжалявам, но ще го разбереш, дано да не е при първият ти инфаркт! (или най-късно тогава поне)
П.П. Мисля, че най-убийствено за мъж като теб е НЕПРИЗНАНИЕТО от жена му, да се напрягаш, да се бъхтиш и пак да не е достатачно. След къщата от 550 квадрата, след 5-тата кола и 10-тата почивка на Карибите, моят мъж най-накрая се сети, че никога няма да стигне. Не и докато е жив.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8927b6960b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Оуу ужас, такава жена не бих търпяла, ако бях мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker