Обичам една жена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Обичам една жена...
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 2776 пъти
Здравейте! Аз съм мъж на средна възраст и искам да споделя какво се случва в живота ми сега и да потърся съвет от хора, които са минали по този път.

Преди повече от 1 година се разделих със съпругата ми, като живея отделно. Имаме две деца, като едното /по-голямото/ дойде по своя воля при мен, а по-малкото живее с майка си.

Преди няколко месеца се запознах с една жена, която е разведена от няколко години и има също две деца. Отношенията между мен и тази жена се задълбочиха, като дори осъзнавам че вече я обичам. Физически тя е хубава жена, много добра домакиня, а в леглото засега нещата също вървят много добре, като усещам, че държи на мен и също така приема децата ми. Мислим вече дори скоро да заживеем заедно. Но... има няколко въпроса, които се въртят в главата ми и за които не съм намерил еднозначен отговор.

Първото нещо е свързано с бившият и съпруг – след раздялата им преди няколко години /заради издънка на съпруга/ съботите и неделите, в които той има право да бъде с децата след развода, всъщност той се е преселвал в тяхното общо жилище /след развода останало в обикновена съсобственост с право на ползване от майката и децата/, където е преспивал съответните дни и където на практика те са били заедно /четиримата/. Когато се е налагало да се пазарува за децата също четиримата са излизали на пазар и т.н. Това нещо прекъсна едва след като се запознах с нея преди няколко месеца и аз недвусмислено показах, че това не е редно според мен. Тя ми обясни, че вече нямало чувства между тях след изминалите години, всичко било заради децата, но заради мен ще го прекъсне. Наистина досега удържа на обещанието си. Това, което аз си мисля обаче е, че тя го обича още и факта, че не са заедно сега е заради обстоятелството, че той не иска да бъде с нея. Но ако един ден той и подаде ръка какво ще се случи?

Второ чудя се дали е възможно една жена да обича двама мъже, но определено везните ще наклонят към предишният и съпруг, защото имат две общи деца.

И третото нещо е относно жилището, в което бихме живели заедно.
Аз определено смятам, че това не трябва да бъде жилището, където те живеят сега. Вярно, че е голямо и просторно жилище, но всяка мебел, всяка част от вътрешния интериор напомня на всички, включително и на мен за бившия и съпруг.
Аз смятам, че е най – добре да наемем тристайно жилище, където да бъде едно ново начало за всички ни. Когато и споделих обаче моето мнение, тя каза че я е заболяла главата при мисълта, че трябва да остави това жилище и да излезе под наем.
Благодаря предварително за всички съвети и коментари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: db4289d922
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, не можем съвсем да отговорим на въпросите ти, защото не знаем (а и ти не знаеш), какво се случва в жилището им през събота и неделя.
Запитай се и сам за себе си, защо мъжът ? не иска да бъде с нея, щом е перфектната жена.
Намали малко темпото...
Наблюдавай я.
Ако беше нормална жена, според мен, щеше да идва събота и неделя при теб, докато мъжът ? е с децата. Но както и да е.
И да - ще се върне отново при него, ако той я иска, защото тя за мен търси сигурността на апартамента, който той може да ? предложи и... трябва да се изнесе от него, когато децата станат на 18...
Както и да е.
Според мен, само времето ще покаже... дай й време...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 91a230592e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен тя не е готова на такава радикална стъпка. Надали ти казвам нещо, за което не си помислил.
Логично е да започнете съвместния си живот на чисто. За нея оставането в старото жилище е начин да запази част от предишното статукво. По-скоро изчаква някаква алтернатива, която да я устройва в най-голяма степен. Нещо по-категорично да се случи - например, да се увери, че няма път назад към съпруга си. Не искам да кажа нищо лошо за жената - тя е в правото си да се разпорежда с живота си. Но дали подобно изчакване е добро за теб? На този въпрос трябва да си отговориш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f4ef0cfa9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз ще кажа какво видях и ще те попитам нещо.
Първо ти защо се раздели със съпругата си? Причината ревност ли е? Или изневяра?
И ще ти кажа нещо, ако се опиташ да откъснеш майката от бащата на тези деца, те ще те намразят. Това от своя страна ще пречи на добрите ви отношения.
Аз не виждам защо да не излиза с децата и бившия си съпруг, тя толкова време не се е събрала с него че сега ли? Ти също би трябвало да имаш добри отношения с бившата си съпруга заради децата. Какво рошо виждаш в това?
А за апартамента, ами като не ти харесва смени мебелите и готово.
Относно колко мъже може да обича една жена, това зависи и от жената и от мъжете.
~Рамона~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker