Искам да си тръгна но не мога защото нашите хем ме подкрепят хем не ме разбират - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121365)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам да си тръгна но не мога защото нашите хем ме подкрепят хем не ме разбират
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 2175 пъти
През 2005г. се запознах с приятеля ми. Тогава бях в 10 клас. С майка ми никак не се разбирахме и аз нямах търпение да се изнеса от нас за да бъда самостоятелна, но единственият начин беше да заживея с някого за да си тръгна от нас. Е направих го през 2008г. Тогава родителите ми много ми помогнаха материално, понеже си купихме къща и и бяха нужни много ремонти. Нашите не са "богати" всичко са изкарали с честен труд. В последствие разбрах, че не ми е приятно да живея с приятеля ми. Започнахме да не се разбираме, да се караме постоянно дори ми посегна веднъж. След това се прибрах при нашите, но той започна да говори с майка ми зад гърба ми и тя постепенно мина на негова страна. Така отново бях принудена да се върна при него. И така до сега. Но нещата не се промениха нито той прави компромиси нито аз, абе с две думи няма да ни бъде. Моля кажете как да убедя нашите че не ми е наред и искам да живея щастливо. За тях парите, с които са ми помогнали значат много за тях и аз едва ли не трябва да живея с тази.... дори не знам как да го нарека. Това е ако някой е имал подобен проблем или има решение за него да пише. Очаквам с нетърпение да прочета коментарите!!!

Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8d439e9d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам защо, голям човек на около 25г., задължително трябва да живее при някого? Защо не виждаш трети вариант пред себе си, освен при мама или при гаджето? Сещам се, че самостоятелното решение иска здраво дупе, но при всеки е така.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71a8221cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, Авторке! Първо не каза дали сте сключили брак и този имат който ти е даден- купен на чие име е? Ти хубаво ще се върнеш при ваште и те няма да те изгонят, както и такъв приятел... съпруг... той човека може да си е много дъбър, но просто да не сте един за друг. Тези малки подробности не си споменала. Кажи пълво защо ти не останеш в имота дето са ти купили родителите... Не упреквам никой и не подкрепям никой. Просто помисли и кажи!

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1c548f3f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Имотът не е на мое име, а на приятелят ми, т. е той тегли кредит на негово име понеже нямаме сключен брак. Но все пак аз вложих доста усилия и пари с помощта на родителите ми.
Относно отговорът на първият коментар, не е вярно, че не ми стиска просто заплатата, която получавам няма да ми стигне дори да си платя наема, ако изляза на квартира, а градът ни е малък и няма къде другаде да си намеря по - добре заплатена работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 71a8221cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ейй, Сладурчеее, затова са предбрачните договори.... Когато е на негово име и са давани пари от вашите- със сигурност тези хорица не са смятали, че така ще се случи.. дали са си парите за твое добро, а сега няма как да ти помогнат. Със сигурност са им отишли спестяванията... Те на какво мнение са сега. Много глупости вършите, Мими Сладурчета, и то защото майките са ви казали, че не сте прави, ако добавим пубертета и ината... сещате се за тях когато се окажат прави и скате подкрепа... Не зная какво да ти кажа, не зная- все пак виж и мнението на родителите ти и знай, че като техни деца вие ще разсъждавате както тях с напредване на възрастта. Но, щом си жева и здрава- Всичко ще се подреди! Няма непоправими неща! Премисли и говори с родителите си, но нещо случи ли се веднъж, ще се и повтори, потрети- така, че приятелят ти няма да се промени, а за деца не бързай!!! Тогава ще ти е по- трудно по принцип, а като се има предвид и че живееш в малък град- съвсем. ЩЕ чакам да пишеш за решението и разговоря с родителите ти. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8bda25d6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте отново при мен нещата доста се промениха.... Всичко което до сега ми се случва е много хубаво. Ние все пак се разбрахме с въпросния приятел М. На 22. 06. 2013г. ще сключваме граждански брак макар да сме имали толкова неприятности един с друг.
Благодаря за съветите, които ми дадохте бяхте ми много полезни!!! Ще продължавам да пиша!!! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1f0da4888c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Брак с такъв, с който се караш и не се разбираш, и който те е ударил - тотална груба грешка.
Но всеки си решава за себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 27cd0826b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Родителите ти ще те разберат като им обясниш - като майка ти казвам, че няма такъв чаровник, който да не пожелая лично да заколя и одера след като чуя от дъщеря си, че е посмял да я удари. Не искам и да си го помислям дори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker