Безразлична майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Безразлична майка
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2206 пъти
Добра нощ, момиче на 14 години съм. Искам да споделя с вас историята си. Тя е относно майка ми. Към мен е безразлична. Никога не ми е помагала в нищо, винаги, ако я питам нещо, отговорът е не. Вкъщи стоим в отделни стаи и не си говорим. Вика ме от време на време, ако се наложи да хвърля боклук или да сложа чинии в миялната. Общо взето домакинска работа. Не знам как ви звучи, но наистина са такива отношенията ни.
Тази вечер бях втора смяна и се прибрах по тъмно заедно с една моя приятелка. По пътя тя ми каза да погледна един човек, облегнат на блок. Призна ми, че вече го е виждала преди малко. Погледнах човека и забелязах, че той гледаше нас. Тръгнахме нагоре и той също. Започнахме да бягаме, но той си вървеше нормално. Скрих се във входа на приятелката ми. Той има два входа. Излязох през другия и след една пресречка го видях отново. Звъннах на тате, за да си говорим. Той, естествено, след като разбра, хукна към моята посока. Щом се видяхме, този човек не го видяхме повече. Притеснена, звъннах на вратата и споделих на мама, а тя... ми отговори с, , добре, слагай масата да вечеряме, , ... Замислих се тя дали ме обича? Притеснява ли се за мен или е все тая? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 4b2e165f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче на 20 години съм, ами ако нещо сте се карали или може би отношенията ви са затворени.
Гледала ли си "Заложница на съдбата" Сапунка е но в нея майчината обич винаги е на 1 място
сериала ще ти подскаже какво е да обичаш също и какво е да си безразличен към другите.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d4d4704280
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,

Разбира се, че те обича! Сигурно се притеснява за нещо, мислите и са отнесени, маже и да е изпаднало психически заради някакви ежедневни грижи. Слушай я и й се подчинявай, така ни учи християнската вяра, за да ти е дорбе в живота.

Онзи, дето ви е гледал, не му е чиста работата, заслужава един здрав бой и кастрация. Това, коеот мога да те посъветвам, е да се кръстиш, ако не си, и да се молиш всеки ден по няколко пъти за зашита от Господ Иисус Христос! Никой не може да те пази така, както той, повярвай ми!

Нашите родители са потънали в техни мисли, най-вече за пари и дребни житейски щуротии, или как са си пропилели младостта, пък как са се забавлявали някога, пък сега и е скучно и други.

Ти си момиче, трябва да те разбира в тази възраст, но и да не е така, не й се сърди, прощавай й и й помагай. Ако си достойна, Бог ще ти придаде всичко, от което се нуждаеш. Ако имаш душевна пустота, няма кой да я запълни така, както той.

Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d0e9940276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Едва ли е безразлична. По-скоро ми звучи като да е на автопилот. Или има някакви други тревоги. Не се измъчвай с подобни мисли. Понякога родителите ни изглеждат странни и си мислим, че ние не бихме постъпвали като тях, когато станем родители. Въпреки, че са наши майки и бащи те са хора със своите тревоги, мечти и проблеми.
Оглеждай се за този човек, който е вървял след вас и кажи на татко си да те посреща от училище за известно време!
Поздрави , М.!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 69a923a933
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, аз също бях в подобна ситуация миналата година. Бяхме две момичета и едно момче. Отидохме на Сахат тепе, така на разходка и един циганин ни гледаше, особено мен. Преместихме се в другия край на тепето, той също се премести. Приятелката ми каза, че той я е заговорил. Питал я е нещо от сорта на "Здрасти, какво става? ". Като се преместихме той започна да се самозадоволява през панталона. После тръгна към нас. Ние тръгнахме да бягаме, циганина и той тръгна след нас. Накрая излязохме на центъра и се спасихме. Аз и момчето сме учили карате, но пак се изплаших. Съвета ми е да си купиш някакъв спрей или нещо друго за самозащита. Иначе поговори с майка си, питай я защо се държи така. Кажи и, че се чувстваш пренебрегната.
*Д*

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8b4ab72bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миличка... ужасна болка е да е имаш студена безчувствена майка... Моята е таква. Винаги ни е крещяла със сестра ми и ни е обиждала. Все беше уморена и нямаше време да ни обърне внимание... Но това ни направи силни жени, които когато имат проблем го решават сами! Помисли има много добри страни да не си разглезено девойче тичащо при мама при всяка спънка. Усех

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b67890bdfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Има една приказка, че за съжаление не си избираме родителите. Майка ти е и те обича, но понякога родителите не виждат как с постъпките си нараняват децата. По -сложно става, когато се намеси и трети човек, например лщбим човек, тогава отношенията ви още повече биха се изсотрили. А рано или късно и такъв момент ще дойде. Така че вземи мерки и поговори с нея, не оставай безразлична. Сигурно много те боли, че прави така събери смелост и го направи. Казвам ти го от опит с тази разлика, че моята е безразлична към това, което се опитвам да и споделя, а да не говорим, че в момента живея с нея и мъжа до мен и чувам само упреци.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9eaa1aa391
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо по дяволите лъжете момичето. "Естествено че те обича" не знам си какво..Авторке съжалявам, но моето мнение е, че една загрижена майка която наистина обича детето си би се притеснила поне малко от такава случка.Има много много малка вероятност да си е помислела, че лъжеш,но от описанието което даваш за нея - едва ли.Гледай да не го мислиш много много, а и все пак имаш баща на който винаги можеш да разчиташ.
Много хора и това си нямат

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a156cbbf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей, Момиче!
Съвет не мога да ти дам, но мога да ти съчувствам тук. Винаги и всеки иска това, което няма- аз съм лоша майка, защо съм покрай детето си и... защото искам да съм с нея, да я подкрепям да я обгрижвам... понякога се чудя дали не са ми я сменили в родилния дом- толкова е груба с мен и плача от нея, така, че- никой не си избира родителите, сигурно просто е такъв характер майка ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker