Умирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Умирам
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 3457 пъти
Мили читатели, пиша тук защото вече е непосилно да издържа положението в което се намирам.
Страдам от много болести и живота ми вече си отива и спасение няма, дори семейството ми не разбра за болестта ми.. Бяха много заети покрай скандали караници, включително и тормоза спрямо мен. От доста време ме боли ръката лявата и не мога да я вдигна но вместо това получавам удари, удари за да се оправи, а всъщност имам голям проблем с нея непоправим. Не не се шегувам малко съм големичка за това... имам не семейство, а зоологическа градина в къщи(само зверове)
Как ли не се борих, но спасение няма хора, просто нямам думи на какво бях изложена. Търся си дом поне последните дни да изживея спокойно моля ви има ли място където да отида някой знае ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5bfe0ab58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, не вярвам да умираш от една ръка. Тук пишат действитлено умиращи и колкото и да е трагично твоето, направо злоупотребяваш и драматизираш. Преди 5 минути прочетох темата на един действително умиращ млад човек, който се пита как да не е в тежест, ти спекулираш с думата „умирам“, за да търсиш съчувствие.
Дори и да умираш, няма как семейството ти да те спаси. Какво искаш същност?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fc25e6ec3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На колко си години, от какво си болна? Защо реши, че умираш?
Ако у вас е зоологическа градина, а ти си майката, значи не си си вършила задълженията с години и вече хората у вас имат нужда от звероукротител. Ако малките лъвчета бяха възпитавани с годините сега щяха да са примерни, а не зверове.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0af270a070
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От Авторката:За рак записани няма нали номе1? Аз не решавам диагнозата си, има така наречените лекари.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0af270a070
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Авторката:И искам да ви кажа, че от една ръка не само се умира, ами и много се страда. За рак на костите чували ли сте? Съжалявам но няма смисъл и тук да пиша. Скоро друг мой близък си замина млад пак от рак, моята майка почина пак от рак.... явно това е епидемия!
Децата ми не живеят при нас те са големи семейни нямам. Що се отнася до годините на 45 съм. Нека господ ви пази.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0cccdf5889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се сещам за такова място. Сигурно има, дано някой успее да ти помогне. Надявам се това което си писала да е преувеличаване на действителността...

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5bfe0ab58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Съжалявам, авторке, но просто историята не е ясна. Иначе, ако търсиш спокойствие, потърси някои хоспис. Там ще се грижат добре за теб и ще ти е спокойно поне и няма да имаш болки.
Задължително търси второ и трето лекарско мнение и се подлагай на лечение. Ако имаш възможност, набави си цигари-марихуана.
Успех

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 3e2dfdbc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Цитат: "Търся си дом поне последните дни да изживея спокойно моля ви има ли място където да отида някой знае ли? "

Здравей,

Никога не е късно да се обърнеш към Бог, чрез Христос. Приеми Христос, моли се за изцерение, вярвай, плачи, искай прошка от Христос и ще ти се помогне. Вярата и любовта са най - голямата сила във вселената, защото са равни на живот. Ако го правиш без колебание, без двоумение, без страх ще имаш успех. Моли се и за своите близки - да се махне злото от тях, защото хората са подвластни на злото, ако не правят добро.
Чети Библия, моли се всекидневно вътре в душата си - Бог чува и вижда, и помага, и винаги подхождай с вяра. Не наричай близките си зверове, а се моли за тях. Ако си постоянна и искренна в душата си, ще видиш разликата, те ще се променят към добро, както и ти.
Бог да ти дава сили и Дух да издържиш.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 96143c2b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжелявам, но искам да те питам в напреднал стадии ли е?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: aa3189e732
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, съжалявам- не съм човека който да ти дава съвет- защото и аз не съм прокопсала в никоя посока, но имаш ли брат, сестра, баща при който да отидеш и да си спокойна, помисли за децата си, ако имате добри отношения- отиди при някое от тях. Знам ли... Извинявай, че не мога да ти помогна, но много бих искала- прегръщам те силно, дано ти успееш да се пребориш и с болестта и с домашните насилници...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 9a56debe6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти на колко години си?

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: fc25e6ec3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Върти се въпрос в главата ми, добре болна си, но не разбрах кой с кого се кара у вас, кои са зверовете у вас, след като подчертаваш, че децата ти са оженени и живеят отделно? Кой те тормози у вас? Мъжът ти сам с себе си ли прави скандали, неразбирам? Кои са зверовете с които живееш?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: de56a07068
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке защо чакаш да умреш! Много хора са чували за рак на костите но ти не пишеш нищо конкретно. Вкакъв стадии е, какво си направила досега? Така никой не може да ти даде съвет.
Съветвам те да изгледаш последните предавания на Наталия"Предай нататък" - там има случай на млада жена с това заболяване. Отрязват и крака до торса и сега е с 1 краче но продължава да се бори и гледа детенцето си. И доколкото разбрах има подобрение и с помоща на предаването има шанс и за протеза. За мен това е силен човек който не се предава.
Колкото до зверилника у вас - всеки сам си знае какво му е в къщи но ще ти кажа:тегли им една майна и се погрижи за себе си! Никой няма да ти каже -Мерси.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 560117ecf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Хора, как нападнахте жената, не е истина просто. Не е възрастна и изперкала- сама написа на 45. Не може ли да сте малко по-толерантни и учтиви...
Авторке, кажи какви са отношенията с децата ти, при някое от тях има ли място и възможност да отидеш? Някоя близка, роднина??

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f9e912755d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравейте от мен. Авторката на темата!
За съжаление наистина лечението е много скъпо и ми го препоръчват в Турция, тук не можели да помогнат. До сега съм се занимавала с правене на ръчен хляб и не съм си обръщала внимание на болките но когато зачестиха особенно в едната ми ръка нещо ме притесни и отидох на лекар. Не ми се говори след резонанса как се чувствах хора. Казаха ми, че нямам шанс освен ако не се лекувам в чужбина. Но както ме питате кои са зверовете ще ви кажа. Баща ми и мъжът ми както и сестра ми която е стара мома на 50години злобна до лудост и толкова пъти ме е била и ме е изнудвала, че нямам думи. Тя лично ми поиска пари един ден сума непосилна да я дам става въпрос за много пари:( и когато и казах, че съм болна и ми трябват за лечение ми удари един шамар и ми каза МРИ по добре без теб всичко ще е за мен. Каза да и дам всички мои бижута за да може да си набави парите. Не че имам кой знае колко но са ми все спомени. Всичко взе и ме накара да и изтегля пари от влога си. Тогава чашата преля и и казах, че там не мога да пипам няма как, просто не мога. Качи се на колата си и замина на някъде. Върна се и ме извика да отида спешно било. Качих се в колата защото беше притеснена. Закараме в една лизингова къща и ме накара да и изтегля кредит на стойност 7000лв. Аз плащам този кредит. Мъжът ми не знае, но ми е жал за него. Тая моя сестра прави скандали ежедневно в къщи баща ми е възрастен болен.. как да у кажа? А моя мъж просто е зает с работа (работи като лекар кардиолог)няма веме по цял ден. И аз мълча а нещата наистина са сериозни. Скоро изследване показа, че имам разсейки в лимфата под рамото и към шийните прешлени.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc25e6ec3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От №2 Щом е така значи съм била права. Сега да сложим болестта ти на страна. Ти си си създала това положение, насадила си се на пачи яйца, после къде да бягам. Живееш в дома на родителите си, с кака и тати на 45 години, лъжеш /криеш от/ съпруга си заеми на стойност хиляди лева, подписваш сама заем обяснявайки, че те закарал някой, /ако те закарам аз ще подпишеш ли!? / позволяваш на 45 години сестра ти да ти командва живота. И накрая съпругът ти лекар с контакти в тази област би трябвало да има приятел, колега или състудент онколог, който да ти помогне.
Няма къде да идеш, като си ги надробила цял живот такива. Околните не са ти виновни, ти сама си го правиш. Криеш от мъжа си, защото бил зает, криеш от баща си защото бил стар, съгласяваш се с хора, който те изнудват и си слагаш подписа собственоръчно. И най накрая очакваш толкова голяма помощ от непознати хора в анонимен сайт /да те приберат в дома си/, при условие, че ти цял живот не си си създала свой дом.
Съжалявам ако си мсилш, че искам да те нараня, не това е целта ми. Искам да погледнеш на живота си от тази страна и сама да си го подредиш. Добре ще е първо да кажеш на мъжа си за болестта си и за заема. После да се изнесете от къщата на тати, дори на квартира би било по спокойно за теб. След това да си забраниш сама на себе си, всякъква комуникация със злобната сестра, без присъствието на адвокат. Да седнеш и да обсъдиш положението със съпруга и децата си, как може да ти се помогне с болестта и така по малко по малко нещата ще потръгнат.
Късмет и дано се оправиш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 667ba3f2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До 15 -Как не вие срам да говорите така? Даже не четете. Къде шише 45г сестра като е на 50!!! И искам да ви кажа, че за да разберете какво ми е положението, трябва да го изпитате лично. Не търся кой да ме прибере, още повече вие... искам място където да съм сама и спокойна. Боже какви хора има, нямам думи за това което ми говорите. Всеки който прави зло, намира зло. Това е стара поговорка. И вие ме нападате? Кой ви каза, че искам да кажа на децата си за проблема си, това не е ли егоизъм? Като ще мра да мра, какво ще се оплаквам да им съсипвам живота та само да ме мислят, Замислете се над вашето семейство, и после пишете глупости!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc25e6ec3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторке "позволяваш на 45 години сестра ти да ти командва живота" означава че ти си на 45, а тя ти командва живота!!! Чети ти преди да пишеш толкова ядосана. Кълнеш ме, но аз не те нападам. Не ме е страх от глупави проклятия.
"да кажа на децата си за проблема си, това не е ли егоизъм? " Егоизъм е, да не им кажеш и ненадеино да загубят майка си толкова млада, като може да се намери начин да й се помогне, особенно при съпруг/баща кардиолог. Егоизъм е да им оставиш кредитен дълг за наследство, изхарчен в полза на леля им. Егоизом е да не се стараеш да оживееш, заради тях, заради децата им. Егоизъм е да не направиш нещо и внуците ти да те познават само по евенуална снимка.
А моето семейство си е добре благодаря на господ.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: de56a07068
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Напълно съм съгласна с №19. Помисли си-не е ли по добре да споделиш с децата си и да ти помогнат по някакъв начин или предпочиташ да мълчиш пък каквото стане.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aa3189e732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Грехота е да рогаете жената! №19 жинота ти сега е добри, но до кага? Спрете се жени със злобата си- знаете как сте били, как сте сега, но след минута Не знаете!
1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!
Жената има нужда от съчувствие и съвет! Знаем, че ти или аз Не можем да и помогнем, но може и да има хора, които искат и могат да помогнат. Понякога една добра дума и съчувствие правят чудеса! Опитайте се поне за миг да обуете обувките на Авторката- не знаем кое я е докарало до там, а обикновено страдат добрите, принципните, наивните. С мисълта да е добра е станала боксова круша на семейството си, а за да запази съпруга и децата си от лошотията или да не се унижава и да скрие държанието на изедниците мълчи и търпи, а защо живеят заедно това също тя си знае. Най- вероятно е някакъв компромис в името да съпруг и деца. Така, че спрете да съдите- нима при вас всичко е розово, а до кога? Какво ще ви предложи утрешният ден? !? !? ! Знае ли човек, дали ням ад сте на същоно и по- лошо положение, тогава също ще искате съчувствие- а никога не се знае и за какво ще се отнася питанката ви и нуждата от съчувствие. Бъдете Всички здрави е щастливи! Както Авторката, така и Вие читатели и писатели- нека добротата е в сърцата ви!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fc25e6ec3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   №21 От №19 Никого не съм ругала. Копирай една моя ругатня за доказателство на думите си, няма нали. Давам съвет на дамата да сподели със семейството си, което всъщност е в състояние да й помогне. Съжаление и думи като "о горката" няма да помогнат, ако това е рак трябва да се действа бързо. Авторката на 45 си е написала сама присъдата без да сподели с близките си да й помогнат. Тя се самоубива вие казвате "о горката".
" Понякога една добра дума и съчувствие правят чудеса! " В други случай шамар зад врата да се освести човекът, правят по голямо чудо.
Спрете с моя живот аз проблеми нямам и в бъдеще ще са по леки, защото ги споделяме семейството, всички неволи и радости, при проблем кой с каквото може помага.

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 667ba3f2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От Авторката:Не кълна никого, не го приемайте така! Просто съм си решила вече проблема с парите с които сестра ми ме набута, спокойно ще умра, без угризения, че ще оставя дългове. Аз не съм толкова проста, та да набутам децата си да плащат. Но не мога да им кажа, каквото иска да става. Нека става както господ е решил, те няма нужда да страдат предварително. Ако можех да направя нещо може би щях да се боря, но като не става и вече е твърде късно, моля ви не ме нападайте. На всички желая здраве и щастие.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 160263ab10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мисля, че :
-трябва да споделиш със съпруга си за здравословното си положение съвсем спокойно и да видите какво може да се предприеме
-сподели и за заема който си изтеглила заради сестра ти
-да се изнесете от там-имаш нужда от спокойствие, а децата ти от повече пространство
-не се поддавай на манипулации от страна на сестра ти за каквото и да е
-гледай си твоето семейство и деца

Не падай духом, авторке! Не се предавай, моли се, вярвай! Прегръщам те и ти желая да стане чудо и нещата при теб да се оправят към добро.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker