Чувствам се тъжна и непосилна със ситуацията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Чувствам се тъжна и непосилна със ситуацията
преди: 11 години, 21 дни, прочетена 2043 пъти
Здравейте, писмото ми към вас е изпълнено с много болка! На 20 години съм от голям град. Споделяла съм наченки на приятелите си, но като анонимна езика ми се "развързва" повече. Студентка съм 2 курс. Семейството ми е пълен провал. Нямам нито майка, нито баща, т. е. имам ги, но само тялом. Не съм чула нормален съвет, може би единствените хора, които са ми помагали са баба ми и леля ми, събирам се и с хора доста по-големи от мен, от тях съм отсяла най-доброто. Не съм перфектна пуша цигари, ходя по дискотеки, пия алкохол и от време на време пуша трева, но това не ми пречи да съм свестен човек. Майка ми я гонят от всяка фирма, в която застъпи заради голямата и уста, баща ми пък е изпечен алкохолик, който слуша мама какво напътства и от там семейството ми се развали, естествено не е само той виновен, майка ми има огромна вина, за което. Доста е мързелива, много лъже и може би от там отношението на баща ми коренно се промени, въпреки че той има много трески за дялане, като непонусимия му характер, избухливия му нрав и още куп глупости. Преди няколко години една съдбоносна история преобърна живота ми, но мисля да я запазя в тайна, понеже съм сигурна, че е уникална и някои от лицата учатващи в нея може и да се разпознаят. От тогава на една маса ние не сядаме, всеки си ходи по отделно, а аз съм може би една боксова круша на отношенията им. За тези години съм изляла повече сълзи от колкото някои хора за цял живот. Когато оставам сама се питам ЗАЩО? ! На кой изкупувам греховете или кои мои грехове изкупувам. Лесно им е плюят се взаимно, мислят, че могат да ме наговарят, но все пак са ми родители, обичам ги, но не знам до кога и до къде ще ми стигнат нервите, много ми е трудно, не знам какво да правя. Със сигурност има и по-сериозни проблеми от моя, знам ще ми кажете изнеси се, но идва и финансовата гледна точка, как да се изнеса, как да плащам квартира, да уча, да имам пари за храна? Няма начин просто, дайте ми съвет, моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 21 дни
hash: b6d8196315
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, съжалявам за родителите ти, но ти трябва да приемеш, че те вече не са твоето семейство - ти си пълнолетен човек, студентка си, отделяй се.
На първо място те съветвам да се отделиш на квартира, ако не си го сторила. Стани финансово независима от родителите си и се разграничи от тях. Не се карай, няма да ги промениш, но ако си независима, ще можеш да водиш свои си живот. На 20 г. си, нормално е вече да мислиш за себе си, за приятел да кажем, не да ревеш по вашите - не си ги променила 20 г., няма да ги промениш следващите 20 г., гледай да промениш себе си и да спреш да бъдеш жертва, а да си самостоятелна, успяла млада жена.
Погледни нещата и от хубавата им страна - млада си, хубава си, приели са те в университет - ЗДРАВА СИ, вече дори си във втори курс - БРАВО.
Много си постигнала. Остава да направиш следващата крачка - независимост и нещата в живота ти ще се уредят като от само себе си. Вярвай в себе си, не унивай - след всяко падение идва връх!

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 0db7b3b7a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "На първо място те съветвам да се отделиш на квартира, ако не си го сторила. Стани финансово независима от родителите си и се разграничи от тях. " - Абе хора вие какво си въобразявате, че е толкова лесно да си намерим работа като сме по на 20 години редовни студенти без никакъв опит ли? Ако не сме връзкари и шуробаджанаци като вас не ни се получава. Какво да сервира кафета момичето и да мие чинии ли за жълто стотинки? Защото никъде няма ей така да я вземат на добре платена работа. Те способните, обучени и квалифицирани хора с 2 образования не могат да се справят пък какво остава на нас младите. Каквато и работа да си намери ще е много трудно да се издържа сама със наем и със сметки и да си плаща образование, храна..

 
  ...
преди: 11 години, 21 дни
hash: 6344f8869c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами, точно това написах и аз в историята си, ако имаше начин да изляза на квартира, ЩЯХ! Начин няма, варианта е да търпя и да дерзая:)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 20 дни
hash: 8a38ea001c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж, не ги осъждай, те са ти родители. Казвам го за твое добро.
Каквото и да виждаш, затваряй си очите, прави се на две и половина. Ако можеш да помогнеш за в къщи - домакинство, добра дума - направи го.
Родителите ти са дълбоко нещастни хора, мисли за тях, като за болни, те наистина са болни от пороци и се опитай да ги съжаляваш, а не да ги осъждаш.
Иначе на твоята съдба ще навредиш, повярвай.

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: b1c598c955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Избора си е твой авторке, ти преценяш сама за себе си кое повече ти тежи, да се издържаш сама или да траеш!
Всеки лев на този свят се плаща, с труд или с нерви ти избираш как да си платиш издръжката. В интерес на истината, ако аз те издържам ще се налагта да ме траеш.
Когато вече се издържаш сама, можеш да ги режеш устно, да не те занимават с проблемите си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker