Страхувам се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Страхувам се
преди: 11 години, 16 дни, прочетена 2349 пъти
Здравейте... ще разкажа на кратко моята история. Семейството ми е средно богато, може да се каже по-заможно... Аз и ''брат ми'' (срамувам се да го наричам такъв, защото вече не го чуствам като такъв... ) аз и той сме от една майка и различен баща. Разликата в годинните ни е доста голяма. Аз никога не съм хо чуствала много близък, но все пак го обичах и се радвах когато му ходехме на посещение в затвора. Да, затвора... Доколкото знам от 17 годишен употребява наркотици. (сега е на 32) радвах се когато с майка ми му ходехме на посещения... аз бях малка... гушкаше ме... целуваше ме... и сега ми се иска да беше толкова добър както беше тогава. Защото през тези години, в които е бил в затвора не е употребявал наркотици. Та... доскоро всичко си беше нормално... (както казах ние сме от ралзличен баща) Той и баща ми, който е супер свестен човек живеят с мама от доста години, но с ''брат ми'' никога не са се разбирали. Може би защото ''брат ми'' ревнува от баща ми или не знам... Та, до скоро всичко си беше нормално, докато на 7-ми март не преживях най-големият стрес в живота ми. Той заедно с неговата приятелка живееха у дома. ''брат ми'' е безработен, не си търси работа... все още търси пари от майка ми и когато му се каже, че няма възможност започва да заплашва. И така един ден тъкмо си бях свалила филм и си го пуснах, след около 15 минути тате се прибра от работа, влезе в хола (където бе ''брат ми'' с приятелката му) тате е му е казал нещо от сорта на ''няма ли да ставаш вече.. кое време е'' ( беше около 5 часа следобяд, а той бе спал цял ден и сега отново. ) Тате му каза нещо от този род, без да го обижда, да му прави забележки или каквото и да било... А той скача с нож и започва да го заплашва, в същото време приятелката му гледа и стои безучастно. Когато чух адски шум от хола отидох да видя какво е паднало и какво става, в това време гледам как ''брат ми'' е опрял нож в гърлото на баща ми, а тате стои безучастно, без дори да направи и крачка или да го обиди. Явно ''брат ми'' отново беше под въздействието на наркотиците...
уплаших се ужасно много... започнах да ги разтървавам... беше ужасно :-( изпочупи всичко, след което си шприбра якето заедно с лаптопа и изчезна. От този ден не е идвал у дома, живее на квартира с неговата и по - добре... НО все още звъни на майка ми и я изнудва за пари и каквото и да било друго с каквото може да се надруса -. - От този се отрекох от него, не искам... не искам дами бъде брат, не искам дори да го наричам мой брат. Унизително е. Той е изверг. Днес, когато беше един от най-щастливите ми дни, завършването на 7-ми клас, бях с приятели, веселихме се... просто прекрасен ден. След което излязох с майка ми, той отново се обади и започна с заплахите си... как щял да ни подпали ако не получи пари и тем подобни :-( ДОРИ НЕ ИСКАМ ДА ГО ПОЗНАВАМ ВЕЧЕ... знам, че не е хубаво това което казвам и правя, но да ми прости Бог дори пожелах смъртта му... той за мен не е човек. Един нормален мъж на 32 години не би говорил по този начин с майка си, която го е родила и направила всичко за него. Спомням си как ходихме по кумуни и затвори, да съм била на 2-3 годинки най-много... Тя винаги се е грижела за него, а той дори не се опита да откаже тъпите наркотици. Все още се друса, всеки ден... дори не прави усилие да спре. Бих се радвала ако се върне в затвора или просто пукне... не го чуствам като никъкъв. Според вас той човек ли е? Знам, че всеки прави грешки, но след това се опитва да ги поправи... Това неговото живот ли е? с всички пари, които намира от някъде ги обръща в дрога.
Понякога се страхувам от него.... дори ми провали деня с това, което направи днес. Какво да правя? Не че мога да направя нещо, нито пък мога да го променя.... и все пак вие ако бяхте на моето място как бихте се чуствали. Изобщо смятате ли такър ИЗРОД за човек? Жал ми е за него... но по-добре да го няма.

(СЪЖАЛЯВАМ АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ, написах всичко защото имам нужда да го споделя с някого... страх ме е, жал ми е за него и ми е тъпо за майка ми, . която сигурно се чуства ужасно сега. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 16 дни
hash: 2fe7cb874e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Друг път, ако нещо подобно се случи - не се намесвай, а просто викни полицията. В рамките на 5-10 мин. са на адрес.
Иначе, напиши това, което чувстваш и го пусни на брат си като писмо, пиши му всичко - страхът, който си изпитала и така нататък, но без убиди. Кажи му накрая, че го обичаш, но докато не се излекува не искаш да ти е брат. Пиши му накрая Сбогом и адресирай писмото до един наркоман.
В послеписа пиши, че си искаш обратно брата, който те е прегръщал и, когото си обичала....
Виж, той е болен човек, но е важно и ти да не се разболееш. Дай му подкрепа, но само, ако пожелае да се излекува в комуна например, а до тогава не го обиждай, просто му напиши, какво чувстваш и приключи с него за себе си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8d193f5e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако отново заплашва - непременно полиция! Не се поддавай на обичта си към брат си - ако не си напълно сигурна (а на този етап няма как да си), че той вече е чист не му давайте и стотинка - така му правите лоша услуга.

М21

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6a75731a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило дете дано никога не ти се налага да си свидетел на такива сцени повече. на майка ти и е най трудно повярвай ми... моля се никога такова нещо да не ми идва на главата и никой не е застрахован... но наистина най добре сигнал към полицията. дано майка ти е добре -бъди повече до нея.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c152a5f658
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Той е болен човек щом се друса с дрога и да опре нож в гърлото на баща си. Не казвай, че имаш брат. Той е за психиатрична болница. Ако си от Ямбол ще ти помогна с този идиот. Ще се опитам да поговоря с него. Той е тръгнал по лошия път и няма оправяне. Ако си от Ямбол ще поговоря с него. Не му обръщай внимание НИКОГА. ЗАБРАВИ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА ТОЙ ЗА ТЕБЕ и майка ти да си смени номера и така няма да го търси повече

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker