Побой от бабата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Побой от бабата
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1921 пъти
Здравейте аз съм момиче на 17 години. Винаги съм живяла с баба ми, защото майка ми не е имала възможност до ме гледа преди поради много причини. Тя би ме взела при нея, но тъй като се ожени повторно и мъжа и не иска да гледа деца, аз вече 17 години живея при баба ми. Винаги съм и била благодарна, че ме е гледала, че ми е давала от парите си, че се интересува от мен и така нататък, но нещата от 6 години насам са извън контрол. Тя навлезе във критическата и незнам какво и става на тая жена, но трови живота на цялото семеейство, на майка ми, на нейната майка (старата ми баба), и най - вече на мен. Обижда и ме псува постоянно с имена като - глупачко, мизерницо, курво, пачавро, дори ми е пожелавала смъртта. Пребиваше ме от бой като куче до преди една година, докато на мен просто ми писна станах излях си всичко, тя откачи и така се сбихме, че си нямате на идея. Никога нямаше да посегна на човек, който ме е отгледал, но ако ви хванат да ви бия главата в земята и вие бихте я сритали. Майка ми дори не може да се намеси, защото баба ми ще ме остави на улицата и няма къде да отида... Гонила ме е от вкъщи безброй пъти без реално без, кой знае каква причина.. Толкова много пъти съм се скъсвала от рев а на нея дори не и пука, идва и ме бие отново. Изключително много ми е писнало хора. Незнам какво да прая. Тоя тормоз продължава. Преди малко се скарахме за поредната глупост, понеже бях излязла на кафе, а то разбирате ли аз нямам право да излизам, защото тя не е на кеф и не е в наструение. От там се почнаха едни заплахи как ще ме счупи от бой, ще ме извърли. И като я попитам какво съм направила, защо ми крещи и ме прави на нищо, тя ми казва да млъкна да не отговарям, че нямам право да говоря. Кажете ми как да изтърпя такова нещо? Просто наистина ми писна, незнам как да постъпя и как да се справям! Само се разтройвам постоянно и не спирам да се самосъжалявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7d4aeb3bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това няма нищо общо в критическа, тя е в по-ранен етап и определено няма такива проявления. Това си е психично разстройство, потърси съвет от Закрила на детето. Те ще ти дадат най-адекватен съвет и закрила при нужда.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: db38214506
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това съм го сънувал като кошмар - сгафил съм ужасно, а баба ми се оказва тайна световна шампионка по карате! И ми спуква кокалите!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c17149b257
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Като е в спокойно състояние я питай ЗАЩО го прави.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 089f141d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не разбирам как и защо майка ти не се намесва? ! И как при положение, че има дете, ще избере един мъж пред детето си, по дяволите! Изобщо не е редно майка ти да стои безучастно отстрани и нищо да не прави! Поговори с нея!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 7d4aeb3bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До 3

Малко трудно ще му отговори защо го прави. Ако е с психично разстройство, а тя почти сигурно е, може и въобще да не си спомня, а ако си спомня, едва ли да го осъзнава. Прилича ми на шизофрения, знам, защото имам такива познати и съм запознат какво представлява.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: efa84bfeb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми не знам какво да ти кажа. И моята баба беше кисела и зла в тази възраст, ама чак до бой никога не сме стигали, виж до сълзи-много пъти, но сега като и мина, вече е над 70 сама си се чуди на акъла как може да е правила проблеми за такива глупости и си признава, че е била лоша. Та от опит знам, че е трядно да живееш са такава жена. Единственото хубаво е, че си на 17, т. е. догодина ставаш пълнолетна. Съветвам те да запишеш висше някъде в друг град и така ще се отървеш от тормоза. А до тогава... ох, успех! Стискам ти палци и ти да не откачиш покрай нея, че е ужас!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5eb1e92907
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има психически отклонения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker