Не мога да я търпя вече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Не мога да я търпя вече
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 4334 пъти
Аз съм жена на 30 г. и имам връзка с мъж на 37 - той е човекът, когото обичам най-много! Всичко е прекрасно с него, докато не се появи отвратителната му дъщеря! Той имаше брак, но се разведе, защото искаше да е с мен. Проблемът е дъщеря му, която е на 8 години. Тя е много лигава, невъзпитана, досадна и най-лошото е, че идва абсолютно всяка седмица през уикендите! Когато тя е тук, приятелят ми не ми обръща абсолютно никакво внимание. Тя е център на вселената, аз съм все едно невидима. Не знам как да се отърва от това чудовище! Когато тя е тук, аз не мога нищо да правя с любимия си, една дума не мога да му кажа. Приятелят ми знае, че не харесвам дъщеря му и ми каза да внимавам да не я засегна с нещо. Но какво съм виновна аз, че той така ме пренебрегва? Аз искам да имам деца от този мъж, но как като дъщеря му застава между нас? През седмицата не ни остава много време да сме заедно, защото работя на смени. Наистина съм много отчаяна. Никой не знае как се чувствам аз. Ако някой знае какво да направя, че онази пикла да идва по-рядко, ще съм ви много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9d6a98ebbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че вече си писала и тогава май решихме, че историята е измислена и писана или от дъщеря с мащеха, или от ревнива първа съпруга, но все пак може да е друга Авторка и затова пиша.
Съветвам те просто да оставиш на мира баща и дъщеря, ти тези дни да ги използваш за посещения на приятелки роднини, фитнес, пазар.... имай си свои живот.
Твоят проблем е за мен ревността, но и пълнито потъване във връзката без свои живот. Не се опитвай да възпитаваш чуждото дете, като мащеха ти го казвам това. Аз с шеги понякога си казвам мнението или просто оставям детето намира и то после само идва при мен с някаква молба - и тересът клати феса и децата не са прости! Ти едни 4 дни в месеца не можеш да издържиш? Не се излагай и спри да правиш драми, защото е съвсем възможно после и от своите си деца да ревнуваш.
Приеми, че е и възможно детето да страда от нервно заболяване, да се е фиксирало точно в момента в бащата и с лигавениците да се опитва да ви скара и да си спечели внимание. Има деца, които дори нарочно провокират родители-насилници, за да бъдат бити, което се явява внимание за тях! Ти играеш по свирката на детето, вместо да е обратното. от собствен опит те съветвам да игнорираш детето при лошо поведение, да не отвръщаш на обиди и да не се хващаш на неговото хоро, но ако се покаже любезно, да има бонуси за него и съответно добро отношение.
Мухи се ловят с мед, не с оцет. Опитай с добро, с лошо не става, а ако нямаш настроение или сили, просто си вземи два дни само за себе си и се наслади на кафе с приятелки, хубав роман, малка екскурзия или 2 дни СПА в близък санаториум - евтино и разтоварващо. Бъди сигурна, че после мъжът ти сам ще се сети и ще почне да контролира дъщеря си, за да е и с теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d850c2a07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Раздели се с мъжа ти и няма да я виждаш :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a5745a3747
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Чaкaй сегa, ти кaто се " зaмотa" с женен мъж с дете, си помисли, че кaто го рaзведеш с женa му, ще го откъснеш и от детето ли?
Голямa грешкa! И с товa поведение, едвa ли скоро дете ще ти нaпрaви, никой не е толковa глупaв. Естествено, че ще обръщa внимaние нa детето си, след кaто ти не можеш дa се включиш и дa прекaрвaте тримaтa зaедно добре. Щом е постaвен в ситуaция дa избирa в тези дни, много ясно, че с детето.
Опитвaй дa се включвaш, дa бъдете тримa. Двaмa никогa нямa дa бъдете, поне докaто не стaне пълнолетнa мaлкaтa. Ти си си го иубрaлa и сегa или прaвиш нaй- коректното, или тaкa, кaкто се държиш, скоро ще си следвaщaтa екс.
Зa сетен път се убеждaвaм, кaкви едри рогaти добитъци могaт дa бъдaт мъжете! Дa смени женa си със теб? ! Кaквaто и дa е билa, ти си много- много зле, вероятно повече от нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 599d004046
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Аз искам да имам деца от този мъж, но как като дъщеря му застава между нас? "

Как така застава между вас? Като започнете да го правите, се тика по завивките и застава между вас ли?

Смятам, че в случая ти си пиклата, а не тя. Аз така и не прочетох нещо, което тя да е направила и да заслужава такова отношение. Не ти обръщали внимание, а тя като дъщеря няма ли нужда от внимание? Ти си с него всеки ден, а тя само уикендите. Ти искаш да го откъснеш тотално от миналото му и по цял ден да те превъзнася ли? Е, няма да стане, светът не се върти само около теб.

Тя му е дъщеря все пак. Ти може и да не си жена цял живот, но тя ще си му остане дъщеря цял живот, нали се сещаш?

Ти си адски обсебваща и ако продължаваш така, не само няма да си постигнеш целта, а ще го отблъснеш. Той си има и други ангажименти, освен "да ти обръща внимание" 24/7. Има си дете, има си работа, има си приятели, хобита и т. н. Най мразя такива жени лепки и вечно хленчещи за внимание.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: b6496ae558
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами мила щом си се хванала с мъж, който е имал брак и дете, няма как да очакваш, че миналото му няма значение. Това, че се вижда с дъщеря си е най-нормалното нещо на света! И ти вместо да се цупиш, се опитай да бъдеш малко по-мила с нея. Не казвам, че трябва да и се правиш на майка, ама поне се опитай да имате нормални отношения, защото е ясно, че тя винаги ще бъде част от живота на приятеля ти и ако не искаш да си имаш проблеми с него, е хубаво поне привидно да се разбираш с най-важния човек в живота му. Да, да, колкото и да ревнуваш, за повечето хора децата винаги си остават най-важните. За това в интерес на всички, не прави сцени и не се муси, ами се дръж приятелски с това момиче и се опитай да не показвам колко не я харесваш, защото тя никога няма да изчезне от живота ви! Ако толкова не можеш да го приемеш, разделете се и си намери мъж, който няма деца. Съжалявам, обаче това е положението. Той може и да се е развел заради теб, но един баща, ако е истински такъв, а не просто човек случайно забременил жена, никога не би изоставил децата си. Така, че ти си тази, която трябва да си приспособи. А и в крайна сметка, когато си се хванала с този мъж си била наясно, че има дете.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5132093d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ти пък детето какво ти е виновно проблема е в теб Дъщерятана този човек няма вина
сестра ми също е на 8 по малката и не досажда
Проблема е в теб
Момче на 21

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5132093d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И как може да викаш пикла ?? ти нормална ли си детето е на 8 малко се съобразявай защото като ти гледам правописа не ставаш за майка все едно гледам правописа на 14 г тинейджърка

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 90e7ba187d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мале-мале... как можеш да наричаш така едно 8-годишно дете?! Ти наясно ли си, че тя и хал-хабер си няма от отношенията между възрастните, от любов, секс и т.н. та да се съобразява с всичко това?
Май ти си по-инфантилна от нея, щом така жестоко се впрягаш от присъствието й. Лошото й възпитание няма да го коментирам (то е типично за децата с разведени родители..), но това, че всяко дете е егоистче по рождение и иска цялото внимание за себе си - не го ли знаеш? Явно не, защото ти самата твърде отдавна си била дете, а и щом до 30 години си седяла без деца - няма откъде да го знаеш.

Хората по-горе са ти дали добри съвети - опитай се да направиш така, че да ви е добре на тримата заедно. Играйте на някакви игри, показвай й разни неща - как се шие, как се подреждат цветя, или каквото умееш и й е интерсно там... Дръжте се тримата като семейство - нещо, което на нея със сигурност й липсва. Само така тя може да те опознае, обикне и да започне да се държи добре с тебе.

Както беше писал някой тук преди дни: "Мухи се ловят с мед, а не с оцет!". Имай го в предвид и не бъди киселяк с малката!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5132093d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да аз съм на 10 години предния коментар беше от брат ми
Как може да наричаш 8 годишно дете пикла?? ти нямаш ли си на представа че ти е като твоя дъщеря??

Направо съм покрусена.
Валентина 10 години
Няма да обиждаш детето извини ме за грубият тон но ти прекали.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cfe2ca8d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора, най-добре спрете да пишете, историята е измислена, идеята е взета от друга история, мисля, че беше "Не понасям дъщерята на приятеля ми" или нещо подобно. Прочетете я и сами ще се уверите.

 
  ...

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 8e2970d312
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   ТОЧНО, ЯСНО И КРАТКО - тя му е кръв, ти си му поредната. Лек ден :)

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 5132093d9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хора вижте как може 30 годишна жена макар и без деца дори и да има да обижда 8 годишно момиче с израза пикла? Тя не си ли дава сметка че е постъпила гадно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 0ec36c41ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   На всичко отгоре че си и развалила семейството, а сега искаш да отделиш момичето от баща и. Имаш ли малко срам, не всичко се върти около теб.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 3272f05a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз живея с разведен мъж, но от една страна, никога не ме е пренебрегвал заради детето си, но и аз ги оставях да прекарват време само двамата, например идва за уикенда детето и аз или излизам с приятелки, или пък те излизат, но въпреки че мъжът ми ме кара да ходя с тях, аз не отивам. понякога излизаме тримата, но повечето пъти ги оставям само двамата, те имат нужда да говорят техните си неща, детето не може да се отпусне напълно пред мен/или теб, особено когато е малко и те приема като натрапник. Постепенно малкия порасна и идва все по-рядко, повечето пъти излизат на барче или играят футбол. В началото ролята ми беше да не се натрапвам, например правя закуска, закусваме, пием кафе заедно, вдигаме заедно тримата масата и аз ги оставям. разбери, че колкото повече се натискаш да привлечеш вниманието на мъжа си, толкова дъщеря му ще го иска само за себе си и ще те чувства като заплаха. Бъди мила, но не се натрапвай, но и не позволявай да ти се качва на главата, границата е много тънка и трябва доста усет. Прочети специализирана литература по въпроса и не злобей, с най-искрени чувства ти го казвам, злобата е твой враг и ще отблъсне приятеля ти.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 6f29c5b663
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Историята е измислена! Както това момиче си търси "внимание", така и ти като пишеш тъпа история! Ако искаш да се отървеш от детето го убий! Повече няма да идва! Мъжът ще та обръща внимание! Лелеееу мн прости хорааааа!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 22b6d31f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер 10 историята е истинска и аз съм видял но ако още веднъж тая жена не се извини на детето взимам го и с мъжа при мене аз ще ги издържам

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d9ab38ef4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Имам чувството, че това е писано от някоя дива пъбертетка, която не може дя приеме факта, че баща й си има друга жена. Направо съм потресена. Това една 30 годишна жена не може да го съчени. Освен това в коментарите се прокрадва на няколко места същия стил на писане, като в изповедта. Не знам кой кого не може да понася.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 171a1c2a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Тая жена трябва да се осъзнае малко не може да обижда 8 годишно дете

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8d70029a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм на осем години и всичко е чудесно с моите мама и татко, много ме обичат, много неща правим заедно, като се върне от работа, татко сяда при мен и си играем или говорим и после сядаме да ядем заедно, вечер мама ми чете, после татко ме завива... докато не се появи онази ужасна жена на 30 години и сега вечер си играя сама, защото мама готви за вечеря, а после столът на тати е празен и като отида при него събота или неделя всичко минава много бързо и онази леля само се бърка и не ни дава да си играем както преди и тя все иска да е с нас, а той си е мой татко, не неин!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3c7c8a3084
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Няма ли свободни мъже, че се спря точно на него. Това е много грозно, да разбиеш семейство. Дано все така да продължава да и обръща внимание, а теб да остави.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a542cbc224
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 19 ти си ли онова 8 годишното момиченце ако си ти не се чувствай сама винаги ще има някои около теб

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 7cc33014e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Коментар номер 19 е писан от обижданото от оная жена детенце

Мило дете недей да се поддаваш на обидите на тая жена тя просто разваля семейство мама и тати те обичат недей да обръщаш внимание на авторката. Ако ти каже нещо кажи на татко си.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 6489559180
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Темата е отпреди 2 години, но ако авторката все още я следи искам да и кажа : Не може да заставаш срещу природните закони, малката му е дъщеря и винаги ще е на първо място в сърцето на татко си независимо харесва ли ти или не! Ако тръгнеш да правиш интриги да ги разделиш всичко ще се обърне срещу теб ти днес си в живота му, утре те няма, но детето е за цял живот. Искрено се надявам човекът да е видял истинската ти същност и да те е изхвърлил от живота си, аз на негово място бих те изритала на секундата и щях да забравя, че си жена! Ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 528e8d8df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Връзката между баща и дъщеря е свещена и ти нямаш моралното право да я разрушаваш! Опиташ ли се най- много ти да се окажеш накрая изританата! Като не ти изнася си търси свободен мъж и това е. Пък и на всичкото отгоре си нагла не стига, че си разбила едно семейство ами искаш да отдалечиш и детето от баща му! Еми сори, но няма как да стане това детето го е имало преди теб ще го има евентуално и след теб! Ако съм на мястото на човека ти събирам куфарите и с един ритник през вратата откъдето си дошла 1

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 89c8753f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Разбирам искаш да разкараш детето, ако още следиш темата коментар номер 19 е самото дете от темата което си обидила, предлагам да се извиниш на това дете, заото след време ще те пита какво те дразни в него когато стане тийнейджър.

Не си ли даваш сметка, че така пренебрегваш детето и го отблъскваш.
Един съвет от мен като те дразни няма да обръщаш внимание а относно коментар номер 19 авторке скъпа моя прелагам да се извиниш на детето ако още не ти се е разсърдило. Не че я защитавам ама, твоето просто граници няма

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 91459d0b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   В този случай тя явно няма деца, така, че мъжа трябва да се съобразява с нея тъй като тя не знае как се чувства той. трябва да се съобразява този който има деца защото не тя е взела, а той е взел жена без деца! Той трябва да балансира защото знае какво е да имаш и да нямаш, а не тя която не знаеи и на този етап няма как да разбере. А и верно има изключително противно лигави хлапета, невъзпитани, аа аз примерно обичам децата и знам, че има и изключително умни и сладки дечица!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 8bd5675185
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 26, същото важи и за нея щом се е събрала с мъж с дете би трябвало да знае, че детето винаги ще е на първо място за баща си, ако този факт не и изнася да си търси мъж без деца и това е. Каквато и да е малката по характер тя е неговото дете колкото и този факт да не и харесва! И още нещо като коментираш поне пиши правилно изречение се започва с главна буква, а не с малка! Освен това темата е от преди 2 години, така, че нищо чудно този мъж вече да се е разделил с авторката като е видял що за човек е!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 6852402ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   26,вземи прочети коментар 19 написан от самото дете и тогава се изказвай !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker