Разочарована съм от дъщеря ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Разочарована съм от дъщеря ми
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3126 пъти
Здравейте читатели, пише ви жена на 42 години. Имам дъщеря на 19, едно дете. Още от 14 годишна ходи тук в града на едно местенце, в което се занимават с деца модели. Има като дете 2-3 професионални фотосесии и беше рекламно лице на една Габровска марка за детски дрехи. Много обича да се снима, но винаги сме си говорили, че това не е вечна професия и трябва нещо да завърши, с което да се издържа. Стана на 18, завърши гимназия, но категорично отказа да учи висше образование. Премести се да живее в столицата и така вече 2 години там работи като модел т. е рекламно лице е на козметика. Не знам колко пари взема и как изобщо живее. Преди няколко дни ми сервира по телефона, че са и предложили хубава сума пари, но за еротична фотосесия. Категорично аз и баща и сме много против. Но тя каза, че не ни иска мнението, а просто ти каза, че ще се снима. Нямам представа каква е тази фирма, какви са условията нищо повече не ни каза. Има си приятел, който според мен казвам според мен, защото не съм сигурна я подтиква да се снима. Моля ви за съвети как да я разубедя и въобще позволено ли е да се снима гола, въпреки че има 18 години??
Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: b6ea39ff3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами подкрепям това, че дъщеря ти прави това, което иска, вместо да слуша сляпо родителите си - често точно такива хора имат успех в живота, защото поемат отговорност за него, а висше без покритие заради родителите си прекалено много хора завършиха и затова имаме толкова голяма младежка безработица. Дъщеря ти поне прави нещо, за да си изкара хляба. Да, позволено е да се снима над 18 г. гола, дори порно филм е позволено да прави - хората по голите снимки и по порното също са деца на някого. Не мисли ти за дъщеря ти, тя обича това, което прави и колкото и да ти е странно - тя е ЛИЧНОСТ, която сама си избира пътя в живота. За сега ви уважава достатачно, за да ви споделя намеренията си,но може и да спре.
Лошото специално за нейната професия е, че често плавно преминава в ескорт сървиса, но пък не една е завършила като съпруга на богат мъж - може би и това е найната цел. Разни хора, разни идеали, но сме длъжни да подкрепяме децата си и да ги обичаме безусловно.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 1b0e3ece00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ооо, то така се почва. После ще има още повече пари, но не само за снимки, после още повече за още нещо и т. н. От там насетне се сещаш какво ще стане с дъщеря ти. Прибирай си я обратно колкото се може по-бързо, защото стане ли късно, никой няма да бъде в състояние да я измъкне от тинята.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c39fb03241
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Попринцип, ако имах деца и аз бих била твърдо против. Но в случая иде реч какво иска дъщеря ти, все пак това е нейния живот. Не е изключено това, което мислиш за приятеля й. Аз предлагам да им отидеш на гости, да се запознаеш с него, да поговоите спокойно, без нападки и заповеди. Просто я попитаи какви са плановетей за напред, кажи й че винаги ще си до нея и й обясни с какво се захваща. Всяко нещо има последици.

Феникс

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 509d8b2d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз също имам дъщеря и на твое място също нямаше да ми е приятно. И все пак най-голямата грешка ще е да и се месите, защото нито ще я разубедите, нито ще я задържите до себе си като приятел. Напротив така само ще я отдалечите и за в бъдеще изобщо дори няма да ви казва, дори няма и да ви се обажда да ви пита как сте, защото ще знае, че първата ви реакция ще е да и месите и разубеждавате.

Така че не я подкрепяй, но поне не повдигай темата. Най-малкото ще си в течение, ако не търси мнението ти, което пак е по-добре от това да се дистанцира от вас.

Може пък да излезе умно момиче и да превърне това в добра, доходоносна и достойна професия. Не всички снимащи се голи са леки, ако за това се притесняваш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ecdd4a165e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И дъщеря ти сигурно е разочарована от теб. Не всички могат да се реализират като лекари или в областта на ядрената физика. По-добре подкрепи дъщеря си, за да не я изгубиш. Може би тя прави и други неща, за които не подозираш. Сама казваш, че не знаеш как се издържа в София. С моделство сигурно й е трудно. Дано не е навлязла в света на проституцията. Именно за да не стигне до там, ти трябва да я подкрепяш, а не да я задушаваш.
И все пак, имай предвид, че в България се реализират красивите жени. След 20 г. на никой няма да му пука с кого е спала и къде се е снимала, ако е умна, вероятно ще има свой бизнес или ще е придобила някаква професия, в която ще се реализира заради връзките, които е натрупала в "курвенския" си период. Цинично, но това е реалността.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: e8a367d55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Като майка трябва да я подкрепяш е вярно за родител не е лесно но пък тя следва мечтите си и вие като семейство трябва да я подкрепяте а и неправи нищо лошо а снимки само та на плажа не ви ли виждат мъжете полу голи и голи тя не прави порно все пак такаче нищо лошо невиждам госпожо :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 275f99dca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За съжаление госпожо, дъщеря ви вече е пълнолетна и няма как да и забраните да позира и да се снима. Оставете я да прави каквото иска може пък някой ден да се осъзнае и да реши друго. Повечето млади хора са така след време винаги им идва друг акъл. Например мой бивш не му се учеше, а година по - късно ми се похвали, че се е записал студент. Имам приятелка от университата, която също се занимава с подобни неща (без голи фотосесии ), но е категорична, че и е просто хоби и държи повече на образованието. Манекенствето не е лошо, но славата на повечето модели е преходна и обикновено кариарата им приключва някъде на около 30, когато осъзнае това ще и е много мъчно, че е имала и други възможности, но ги е пропилявала! Моят съвет е колкото и да Ви е неприятно заниманието и не и натяквайте и не се карайте с нея по въпроса, защото може да си съсипете отношенията завинаги. Нека тя сама се осъзнае!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3fc4bdcf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Е да ама като стане на 40 какво ще работи? Да не се наложи да ходи в Гърция да се гаврят с нея. Мился че поне един английски трябва да научи.
м29

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9a39a30a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   вижте госпожо на 42 години сте много ясно трябва да ви е било какво представлява тази професия малко късна вие реакцията. знаеики какво е мисленето на ората от по малките градове съм по склонна да си мисля че сега сте се разочаровала от дъщеря си след цели 5 години заради въпросната фотосесия. много отдавна сте имали възможноста да попречите на това какво може и какво не да прави дъщеря ви сега е твърде късно. ще ви дам един съвет които надявам се ще приемете без да се съобразявате с общественото мнение за детето ви защото по важно от семеиството и по истинско от него няма. вместо да се разочаовате направете така че детето ви да не се разочарова от вас и един ден когато тя има нужда от вас бъдете там за детето си без да натяквате и да я наказвате за грешките и защото младоста има право да греши. вашата грешка е че сте и дала свобода когато сте можеи да я ограничите а сега няма как да се получи. желая ви всичко добро и не обръщаите гръб на детето си

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 49e03f8b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "въобще позволено ли е да се снима гола, въпреки че има 18 години" - всичко което не е забранено е позволено. Дъщеря ви може да прави каквото си иска с тялото, може да го снима, може и да го предлага, нейна воля е. Ако искахте дъщеря ви, да тръгне по друг път, трябваще да я възпитате по друг начин. Вие сте й дали свобода преди 14 годишна, а искате да я ограничавате сега, когато е пълнолетна. Няма логика. Поне да сте й предали красота, че да не се въргаля из разни бурдеи, а да използва красотата си рационално и да помисли за бъдещето си. Но обикновенно, такива стават кифли и пропиляват късмета си. Късно е да съжалявате, изтървали сте момента.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker