Изнасилена и бременна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изнасилена и бременна
преди: 16 години, 25 дни, прочетена 20264 пъти
Здравейте всички. Имам много голям проблем и не знам с кого да го споделя, а се надявам, че вие ще ми дадете идея.
Аз съм момиче на 15 години, приятна, забавна, общителна личност. Никога не съм поставяла нещо пред образованието ми, защото смятам, че за момента това е водещ приоритет за мен. Но една вечер една приятелка ме убеди да отида с нея на "най-якият купон, който някога си виждала!".
Сългасих се, най-вече защото не исках да изглеждам като глупачка или зубърка.

Купон с главно К, както се изрази момичето. Алкохол, цигари, наркотици и силна музика. Не искам да си и помислям какво е станало с хората там, не искам и да се опитвам да си спомня какво стана с мен. Не съм пила много алкохол - всъщност едва близнах бирата в чашата. Наблягах предимно на кола и минерална вода - не исках да лъхам на алкохол на майка ми, която и без това е много консервативна.

Какво е имало в питието ми, не знам! В един момент всичко ми се губи, като в мъгла е. Вероятно някой ме е надрусал и след това изнасилил. Не е имал смелост да го направи с някое момиче, което да му пусне трезва. Не искам и да помислям кой е и как съвестта му го е позволила. А може да са били повече, защото по думите на няколко познати по едно време са ме видели с едно, а после с друго момче.
И ... сега съм бременна. Не знам от кого, а и не искам да знам. Във втори месец съм, тъй че решението определено е аборт. Не искам това дете, защото знам, че не съм готова и само ще проваля живота му. Но ... как да кажа на майка? Ако й разкажа истината, тя ще реши, че замазвам нещата, за да се изкарам невинна ... Помогнете ми, моля ви ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 години, 25 дни
hash: de5ebf89de
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

1.   няма как по-добре и кажи. Тъй като не си пълнолетна не можеш да направиш аборт без нейно съгласие. Съжалявам, че се случило това с теб и пожелавам да намериш сили да се справиш.

 
  ...
преди: 16 години, 24 дни
hash: 03bcb94605
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Кажи на майка си истината, ако ТОВА е истината. Тя е единствения човек който би те разбрал и помогнал. Или ако наистина смяташ, че няма да ти повярва, кажи и че си имала гадже от извесно време и сега си бременна от него, а той да речем е заминал за чужбина и няма да се варне вече... незнам глупаво е но ти си решаваш

 
  ...
преди: 16 години, 24 дни
hash: 546fb26c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Моят съвет към теб е да кажеш всичко на майка си. Тя най-добре може да ти помогне. Запомни, че тя МОЖЕ и Е най-добрата ти приятелка. Все пак ти не си виновна, за това че в питието ти е имало нещо. Ти не си знаела какво вършиш. Обясни и всичко. Казвам ти от личен опит, че тя ще ти помогне най-добре. И най-вече бъди силна и имай вяра в себе си. Искренно ти пожелавам да се справиш с този проблем и следващият път внимавай с кого и къде ходиш. Подбирай си приятелите! Успех!

 
  ... горе^
преди: 16 години, 24 дни
hash: a112a317f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не се притесняваи и кажи на маика си. Колкото повече чакаш, толкова по-опасен ще стане аборта. А ти ако не можеш да се довериш на наи-близките си на кого тогава.А тази твоя така наречена ''приятелка'', щом е допуснала да ти се случи подобно нещо,явно не ти е никаква привтелка. Подбираи повече хората, с които се сприятеляваш.

 
  ...
преди: 16 години, 24 дни
hash: a112a317f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не съм съгласна с номер 2, не ти трябва да си измисляш истории за някакво гадже, което е заминала за чужнина. По-доре и кажи истината.

 
  ...


...
преди: 16 години, 24 дни
hash: 538042e826
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само да ти напомня, че кажеш ли на майка си или не то все ще си проличи ! По-добре й кажи всичко !
П.П. а това момиче дето те е поканило на купона и е допуснала да те изнасилят приятелка ли я наричаш :?

 
  ... горе^
преди: 16 години, 23 дни
hash: 1bc2622ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Много съжалявам за теб. На твоите години и на мен ми се случи нещо подобно с разликата че не забременях. Хората, с които бях на купон уж ми бяха приятели отдавна ама само уж. Няма значение не познавам майка ти и не знам колко е консервативна, но ако наистина е толкова зле по добре потърси помощ от някой друг твой близък възрастен обаче на който можеш да се довериш повече. Но все пак имай в предвид че нямаш време и то никакво по -бързо трябва да решиш в краен случай кажи на майка си пък какото ще да става по- добре отколкото да чакаш да стане прекалено късно

 
  ...
преди: 16 години, 16 дни
hash: 30a15eaac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   След като Това момиче, което те е накарала да отидеш с нея на купона е оставила да те изнасилят си личи колко ти е приятелка! А понеже си непълнолетна единстевия начин да направиш Аборт е да отидеш с майска си и ття да подпише, нищо подобно се случи на приятелка и тя трябваше до отиде с майка си, няма друга възможност.

 
  ...
преди: 16 години, 11 дни
hash: 714a0fe2c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съжалявам за случилото се! Много е болезнено... Бих искала да поговорим, но не тук... Ако искаш, пиши ми на е-мейл: lovepeace@mail.bg, а аз ще ти дам скайпа си там... Този проблем не е за публично обсъждане! Трябва един съкровен и истински разговоро с човек, който ще те разбере! Ако си спечелила довериоето на майка си, ще те разбвере, но, ако не си - хубаво е да поработиш над това... Независимо колко консервативни са родителите, предо това стои ОБИЧТА! Ще очаквам да ме потърсиш...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: f020ff86d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Искам да попитам мога ли да направя аборт без да знае майка ми защото тя "ще ме убие" ако разбере кажете ми какво да правя ????

 
  ...

...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: eaff68274d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Така, ти си на 15, непълнолетна, без родителите ти не може да правиш аборт - трябва подпис!
Ноооо
1. Ти сигурна ли си, че си бременна?
2. Ако помислиш малко и разбереш, в кой срок е бременността... може и да се получи нещо без вашите.
3. Това, което са направили с теб си е живо изнасилване. Упоили са те, и са правили секс, когато си била в безсъзнание!

Така, че не само, че трябва да кажеш на шавите, но и се изследвай за СПИН и завесете дело срещу тези!

Успех! И не крий от родителите си!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 25f76ae834
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Мило момиче, искрено съжалявам за случилото се.
Би трябвало майка ти да е най-добрата ти приятелка, но има и майки, които са с консервативно разбиране.
Е, чак пък "да те убие"? Това, че ще ти се поскара, може и яката, но съм сигурна, че ще те разбере.
А има и начин и без нея да се справиш, но разбира се трябва да се консултираш с лекар, има премахване на бременност без аборт, сложиха ми инжекция, мисля, че беше -оестрофан, или нещо подобно. А това, че си малолетна, усложнява нещата, крие рискове.
Но, повтарям само лекар, нищо не предприемаи сама!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 11 месеца
hash: d734e39ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Ами ти не си много голяма... А ако си имала и добри оценки СУПЕР! Според мене трябва да кажеш на майка си.
- Мамо спомняш ли си за купона на който те помолих да отида с приятелката ми? (ако каже не обясни й)
Еми там се случи инцидент... Имаше много алкохол цигари и наркотици, но аз не пих нито алкохол нико пушех цигари и не смърках наркотици! Карах на кола и вода. Е незнам какво имаше в водата или колата но явно е имало нешто! Упойли са ме с нещо и... след това всичко ми се губи! Знам само че... съм бременна в 2-рия месец съм! Мамо моляте кажи ми какво да направя!?

Според мене майкати може само да ти помогне не да ти навреди се пок ти си и дъщеря и съм сигорна че те обича!
Кажи й го прево и ясно така че тя да не си помисли нещо че си смъркала или пила или пушела и че искаш да я излъжеш! Просто и кажи! Тя ще ти даде съвет се пак и тя е майка!

 
  ...
преди: 15 години, 11 месеца
hash: 3035a0f675
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Леле мн гадно незнам но аз мисля като номер 14. Ако на мен ми се сучи нещо подобни бих казала това колкото и сранно да ми звучи.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d563673b87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Няма по-добро и успокояващо нещо за момента при теб, е да кажеш на родителите си. Първо на твоята майка, ще ти падне камък от сърцето, защото човек по принцип като сподели, той се чувства по-спокоен.

След това няма как, ти си нейно дете и ще те разбере и ще намерите начин, за да се справите с проблема. Но важен съвет ти давам - да не чакаш прекалено дълго време, защото ако чакаш и още два месеца, вече ще е късно за аборт. Събери кураж и възможно-най скоро кажи на майка си. А иначе искрено съчувствам за това което ти се е случило и ако до сега си била предпазливо момиче, за напред бъди още по предпазлива. Късмет ти желая и.. от теб зависи всичко.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 89b9d61f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Еее ебаси наркотика трябва да са ти сложили в тва пиене ахаха аз имам досто знания за наркотиците по една или друга причина и не се сещам кво е възможно да са ти сложили хах ... че и да не си знаела ама въобще какво вършиш и после никакъв спомен ... ти изобщо как си се прибрала или и тва не помниш ;D ;D не знам ... пък и за такъв наркотик мноого пари трябват ... пък и по твои думи ти едва си блезнала чашата o.O никъв шанс според мене. Сигурна ли си, че тва е истината ;d

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 0159555d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Наркотик има точно такъв. Сложили са ти го в колата, то се разтваря и няма нито вкус нито мириз.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e60acf2e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Hе знам как да ти помогна

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a40e1c1816
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Да те питам честно, к'ва работа си имала с такава компания. Има хиляди компании дето не използват наркотици а се веселят по друг начин, а ти там..... до някъде си си виновна, защото наркотиците не карат на хубаво.. като харесвате такива компаний нищо хубаво не ви очаква.

Имам една братовчедка на 15 от друг град и трябваше аз като малко по голям от нея да я разходя из града- и останах потресен.... искаше да се ди при наркоманчета. Наполовина си си виновна ти.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9c624671b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Момиче..здраво си загазила. Но стъпи здраво на крака, изправисе срещу майка си и и кажи истината. Но аз мисля че трябва да го запазиш. Успех

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ad4d040fae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Какво стана? Каза ли на майка си? Айде разкажи какво се е случило :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 50529b7ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Виж, колкото и да е зле не чакай да стане по-лошо!
И моята майка е като твоята! Знам какво ти е но трябва да и кажеш. Това е единственото което можеш да направиш!
Аз съм по-малка от теб и въпреки това преди три седмици и на мен ми се случи нещо подобно! Слава на бога че при мен беше само опит и не успяха!

И аз не сам казала на майка си!
все пак ти трябва да го направиш!
Послушай ме и не отлагай!
Колкото и да е зле тя ще ти помогне по най-добрия начин!
УСПЕХ И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СИ СМЕЛА!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7ecf209f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   ще се справиш бади силна.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd24f462f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Първо това което ти се е случило е престъпление. Тези които са направили това заслужават да влязат в затвора. Може да споделиш с психолога в училище или с който възрастен прецениш! Ти нямаш вина за това което ти се е случило. Просто сигурно си притеснителна и за да се покажеш готина пред другите си отишла там. Запомни, че не е важно да бъдеш като другите. Бъди различна и промени коренно средата. Лошото е, че ако направиш аборт възможно е да не можеш да забременееш после когато ще искаш да имаш свое дете. Трябва да си наясно с този риск. Имах приятелка която забременя така и после отиде в друг град и го роди там и после вече си роди 4 свои деца. Трябва бързо да вземеш важни решения за твоето бъдеще. Помоли се на Бог!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5db2184bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Кажи на майка ти. Обсъдете го и вземете най-доброто решение. Вярвам, че тя ще те разбере. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c1d833f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Моята майка също е адски консервативна и много се паникьосва, а паниката кара човек да си мисли какво ли не.. Аз много неща не й казвам, защото знам съответната реакция, а искам да избегна това, но това криене се случва при по-маловажни неща.. Тук говорим за сериозно нещо, кажи й! Ще постъпиш правилно, а и както казаха по-горе, не можеш да направиш аборт без знанието на родителите ти, поради причината, че си непълнолетна.. Давай смело, направи го! Отначало може би ще съжаляваш, че си й казала, защото може би ще вдигне голяма врява и ще се паникьоса наистина много, но е нормално, тя е майка все пак. Направи го, не му мисли, все още не е късно да поправиш случилото се! Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69edc1f316
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Първо и най-важно кажи на родителите си.
След това направи аборт. (Без подпис на родител не може да стане)
И ако с родителите ти решите отидете в полицията за да ги издирват.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 69edc1f316
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Първо и най-важно кажи на родителите си.
След това направи аборт. (Без подпис на родител не може да стане)
И ако с родителите ти решите отидете в полицията за да ги издирват.
Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b305227ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Не прави аборт. Абортът е убийство. Детето,което е в утробата ти не е виновно за твоята нехайност. Ако майка ти беше консервативна,тя нямаше да те пусне да ходиш по такива бардаци . Не трябваше да ходиш по купони. По-добре роди това дете и го дай в дом за сираци,отколкото да го убиеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker