Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 1733 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 16. Тази седмица и малко от другата имахме зимна ваканция. За тази ваканция от 9 дни аз излязох само 3. Имам най-добра птивтрлка, но тя излиза много рядко и едвам я изкарвам от тях. Просто е такъв човек. Имам и други приятели, но аз не съм приоритет за тях. Когато им се обаждам да излезем те вимаги ми казват, че не могат или отлагат за друг ден. Всички те си имат компаний, гаджета и просто нямат време за мен. Опитвала съм се по всякакъв начин да се сближа с някои от тях, да си създам моя компания дори, но така и не се получава. Това ми тежи и наистина искам да прекарвам повече време навън, а не да стоя вкъщи постоянно. Дайте ми съвет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0ee6a985ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Запиши се на някакъв курс или обучение там ще се запознаеш с нови хора !

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ded2e36460
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако искаш може да излезеш с мен!
От къде си?

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: a9ebefae6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти вместо да излизаш вземи си седни на задника и научи поне елементарни прави за първи клас пише се компаниИ, гимназиИ, бактериИ /ЛиниЙ е Г-Р-Е-Ш-Н-О!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3be8a7289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, пише ти момче на 24, което имаше такива проблеми в тийнеджърството си. И моят най-добър приятел беше доста затворен човек и не можех да го изкарам от тях а с другите хора някакси излизах насила просто се чувствах различен от тях(може да се каже че бях от "зубърите"). Това се промени много когато започвах да следвам. Открих супер яки хора с които имам добри приятелства. Това което искам да кажа е че ако не се чувстваш добре с някои хора или те не ти обръщат внимание най-вероятно е за добро :). Няма смисъл да насилваш приятелства само за да се чувстваш готина и обкръжена от хора. Съветвам те просто да се кефиш на живота доколкото можеш без да ти пука дали някой те кани или те забелязва. Рано или късно твоите хора ще дойдат при теб. Ако се чувстваш кофти че си стоиш вкъщи намери си нещо за правене - спорт, уроци по китара, участие в някакви организации като червен кръст например. Така ще продължиш да срещаш нови хора и все някои ще се сприятели с теб. Аз имам много случайни приятелства точно от такива хора :)
Успех и горе главата:)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 3be8a7289f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, пише ти момче на 24, което имаше такива проблеми в тийнеджърството си. И моят най-добър приятел беше доста затворен човек и не можех да го изкарам от тях а с другите хора някакси излизах насила просто се чувствах различен от тях(може да се каже че бях от "зубърите"). Това се промени много когато започвах да следвам. Открих супер яки хора с които имам добри приятелства. Това което искам да кажа е че ако не се чувстваш добре с някои хора или те не ти обръщат внимание най-вероятно е за добро :). Няма смисъл да насилваш приятелства само за да се чувстваш готина и обкръжена от хора. Съветвам те просто да се кефиш на живота доколкото можеш без да ти пука дали някой те кани или те забелязва. Рано или късно твоите хора ще дойдат при теб. Ако се чувстваш кофти че си стоиш вкъщи намери си нещо за правене - спорт, уроци по китара, участие в някакви организации като червен кръст например. Така ще продължиш да срещаш нови хора и все някои ще се сприятели с теб. Аз имам много случайни приятелства точно от такива хора :)
Успех и горе главата:)

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 783194df7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Запиши се на спорт или някакви извънкласни дейности. Ще срещнеш нови хора и най-вероятно може и да се сприятелиш с тях. Друг вариант е да си намериш приятели от интернет, чиито интереси са същите като твоите -музика, филми и тн. И тези приятели да са от града ти, виж в фейсбук. Там има доста създадени групи на хора с подобни хобита. Като цяло си зависи от теб, ако си общителна ще си намериш приятели. Опитай се да заговаряш повече хора и за по-дълго време. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 26fff08745
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хвани си гадже, разнообразие!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 054a549215
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   незнам защо си написала почти всичко неправилно! но си достатъчно голяма за да пишеш правилно.

(който търси намира)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: dc73198a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И моите приятели вече са така, хем аз съм от друго поколение. Ама аз съм се отказал да се хабя.

Когато поканя 10човека за рождения си ден идват 2ма. Преди две години даже никой не дойде, а поканих 20. Такива са хората вече в БГ.
Живея за момента в Китай и тук когато поканя 10, идват 15. И с малките си деца и жените си идват. Даже се изчервяват когато питат дали могат да поканят и друг. Никой никога не ми е отказвал покана.
Навремето и ние в БГ бяхме като тях. Помня за Нова Година се събирахме цялата рода и баниците от вкъщи си ги носихме. Променихме се обаче. Отчуждихме се. Превърхнаме се в бездушни американци.

Така че, мила, проблема не е в теб. За миг и не си помисляй, че ти има нещо. Проблема е глобален. Но ти продължавай да се бориш!

Като излезете какво правите? Намери си някой със сходни интереси. Няма значение, че е от друг квартал или друго училище. Потърси из форуми. Вече има доста форуми за всякакви интереси. Волейбол, Музика, Паркове, Молове и тн. Все ще се сдушиш с някой с общ интерес. Не си губи времето с някой който не иска да излиза. Постоянно си търси нови приятели, аз така правя и винаги имам на кого да се обадя да свършим нещо заедно.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2010cf611f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хей споко и аз бях така преди като теб, но миналото лято се запознах с нови хора и всико се провени изведнъж.

Ако искаш да се запознаеш с нови хора пиши и ние да се запознаем...

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e2c7ba8cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Опитай се първо да се сприятелиш с някой от твоя клас. Някой, който ти е симпатичен и приятен и смяташ, че ще си допаднете. А, ако се чудиш как.. някое междучасие отиди при него и го питай нещо, било то за училище или за каквото измислиш и от там да започне разговора. Така ще видиш дали на този човек му е приятно да общува с теб и ще си знаеш дали ще може да се по сближите :D И така някой ден ще го викнеш навън и може да му кажеш да си извика някое приятелче и ти да се запознаеш с него. С много негови приятели може да се запознаеш. Само трябва да направиш основното: да се сближиш с някое приятелче от класа. :)
Друг вариант е да се запишеш да спортуваш някакъв спорт, танци или фитнес. Там все някой симпатяга ще срещнеш, с който бихме могли да се сприятелите.
А относно твоите заети "приятели" не стават. :)

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 6290b4bdce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Здравей. Аз съм в същото положение като теб, но не ми пука. Имам си приятел, с който само си пишем, поради това, че той се премести в друг град. Имам и няколко онлайн приятелки. Не мисля, че приятелството в тая възраст е важно. По-добре е да наблегнем на ученето, за да завършим добре. Нямам приятели в училище, но не ми пречи. Там съм, за да уча, а не за да създавам приятелства.

Ако се нуждаеш от приятелка, пиши ми. Насреща съм. :)

/Момиче, 17 години/

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker