Депресивно състояние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресивно състояние
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1083 пъти
Здравейте! Пиша тук с цел някой да ми даде съвет или да разкаже дали и той е преминал през нещо такова.
На 15 години съм. От 2 години насам от време на време изпадам в депресивни състояния. Започва да ми става лошо, имам чувството, че умирам, плача, имам сърцебиене и други. Не знам дали точната дума е депресия. Но от доста време насам това се засили. Почти всеки ден не ми е добре и изпадам в страх, че това ще се завърне. Постоянно мисля за това. Не мога да се справя с това.
Какво ли не съм пробвала:йога, психолог, спорт. Нищо не става. Вече съм се отчаяла. Дори изгубих мотивация за всичко. Моля Ви давайте вашите съвети!! Благодаря Ви предварително!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: a5aa7ab843
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, разбирам те както ти е, защото съм преминала към това. Преди две години и при мен беше същото- постоянно ми беше зле, падаше ми кръвното, имах сърцебиене и ме беше страх от всичко и беше доста кофти картинка. И това продължи около година и половина и то когато ми беше най-натоварено в училище и това допълнително ме притесняваше. Не съм опитвала с нищо, за да го избегна, въпреки че ми казаха да спортувам, за да не мисля за това, да се храня повече, защото бях загубила килограми и бях на път към анорексия и да не мисля за глупости. На психолог ходих, но не ми помогна, защото аз си знаех своето и си казвах, че това ще си остане завинаги. Не исках да излизам даже, защото сред хора ми ставаше още по-зле, сякаш нещо ме задушаваше. Почнах да пия едни валериани уж за успокоение, то пък стана по-зле. Сега пък нищо ми няма, но се чувствам зле- не ми пука за нищо, изгубила съм всякакъв смисъл за каквото и да било и просто постепенно започнаха да не ме интересуват някои неща и така се оправих. Казах си, че няма смисъл да се занимавам и ядосвам с глупости, спортувах, четях, слушах музика и така си отвличах вниманието от проблема си и сега той изчезна. Просто трябва да си казваш, че ще се оправиш, защото всичко е до нагласата. Аз като не мислех за това и то изчезна, само като се сетех за него и ми ставаше по-зле. Просто като правиш нещо, то ти отвлича вниманието от проблемите и забравяш за тях. Иди ако искаш на психолог, може да ти помогне, но трябва сама да се успокояваш. Аз гледах тогава това да правя, но постепенно спря да ми пука, тъй като моето беше от стрес и сега ми е някакво безразлично, но все пак се чувствам като депресарка, въпреки че ги няма другите проблеми.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 65e919fb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Всеки ден ми се случва

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 016b53b59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пиши в google Тайната Бг аудио трябва да ти излезне филма в Youtube и го изглидай може би ще си обясниш защо изпадаш в "депресия". На мен а и не само на мен този филм е помогнал живота да стане прекрасен. Изгледаи го към час и полвина-два е но си заслужава всяка една секунда. Нядявам се да съм бил полезен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 7d2c43f9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   опиши по подробно какво изпитваш, предполагам това е паническо разстройство, прочети в интернет за симптомите и разбери дали става въпрос за това, ако е това няма точно и крайно решение което можем да ти кажем. При един едно помага при друг не при трети до някаква степен, индивидуално е и има значение вътрешната ти нагласа.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6243709c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Изпитвам огромен страх и получавам сърцебиене. Цялата треперя и в този момент не мога да се справя с нищо. Паниката ми продължава различно. Скоро ме държа почти два дена. Стоях и плачех само. Не знам вече какво да правя.... отчаяла съм се. Страх ме е да отида на училище вече...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker