Подяволите, обичам го! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подяволите, обичам го!
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 3001 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14. Да, това е поредната тъпа тинейджърска история за несподелена любов. Ако ще ме обиждате и ще ми казвате " Прекалено малка си, за да се влюбиш истински" по- добре не я четете. Няма да си броя правописните грешки и да гледам дали знаците са правилно поставени, защото това не е от значение. Благодаря предварително на тези, които ще си отделят от времето и ще прочетат историята ми, а ще съм и много щастлива, ако някой ми даде съвет!

Той е на 17. Познаваме се откакто съм се родила, понеже майките ни са отраснали заедно, а моите родители са кръстници на неговите. По - късно баща ми почина, но това е болезнено за мен и не искам да се връщам назад... И така - отраснали сме заедно, ходим от време на време на море с тяхното семейство, ходим си на гости, заедно сме на празници... Мога да кажа, че с него сме много много добри приятели. Мама много го обича, както и неговите родители мен. Никога не сме се карали, освен 1- 2 пъти като много мънички за разни дреболий. Сега като се видим се прегръщаме, споделяме си много неща. Той никога не би ме наранил. Винаги ме е пазил. И знам, че се обичаме като брат и сестра. Той също много държи на мен, винаги се защитаваме. Но в момента си има гадже. С 1 година е по- малка от него. И съм я виждала. Не е лоша като характер ама малко му се лигави смисъл, че му прави прекалено големи фасони. Като вънщност не е красива, а забравих да спомена, че той е много хубав и може да е с много момичета... Та не е от самочувствие, но съм много по- хубава от нея, въпреки че за мен вънщността не е от голямо значение. И не съм сигурна, че е с нея заради това че я обича чааак толкова много. Нейното семейство е много богато и помня, че преди беше казал на шега, че ще се ожени за някое много богато момиче, ще и вземе част от парите и ще бъде с тази, която обича. Преди време ме е харесвал и го разбрах скоро със сигурност. Сега разбрах защо майка му казваше, че ще съм и снаха а той се засрамваше. Но това беше преди време. Не много време, но незнам... Винаги съм мислила,че неизживяната любов оставя завинаги някакви трепети. И жестовете му към мен... Прекалено мил и нежен... Ох , внушавам ли си подяволите... А и като срещнах гаджето му, тя знаеше толкова неща за мен. Беше и разказвал...

Та толкова за него и гаджето. Сега за моите чувства. От преди около година започнах да изпитвам нещо много повече от приятелство- онези пеперудки в коремчето, които пърхат постоянно като си мисля за него, като съм с него. И тази любов постоянно се засилва. Казвала съм си " Майната му, ще го забравя! " . Опитвала съм да мисля за друг, да бъда с друг - просто не става и не става. Аз си мисля за моето момче и никой не ме интересува. Слушам песни, представям си, че съм с него. Постоянно съм във фейсбук и му гледам профила. Ей така, просто си седя пред компютъра и му разглеждам снимките. Когато е на линия се чудя да му напиша ли нещо? Ами ако се усети? Ами ако подозира нещо? Подяволите той си има гадже! Дори не смея да кажа на никой! Немога да си правя илюзии! А дали наистина го обичам? Нали по филмите когато една жена обича някой и ако той си има друга, жената се опитва със всички средства да ги раздели? А аз никога не съм опитвала, защото знам, че той може би е щастлив с нея и не искам да го нараня! А той постоянно ми е в мислите. Буквално го сънувам всяка нощ. Заспивам към 4 без нещо и причината пак е той. Страх ме е да му кажа, не само заради гаджето му, но и заради това, че може всичките ни отношения ей така да се развалят. А и да ви кажа честно явно нямам тази смелост. Да, наречете ме страхливка, може би е така. Незнам... Вече съм толкова объркана. Сега разбрах как едно момче може да ти обърне живота.

Написах историята си, защото исках да споделя с някой и мисля че това е най правилният сайт. Отново ви благодаря, че я прочетохте и ще съм много щастл, ако някой ми даде съвет! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: 989f9d08f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Мила.. Честно казано, моя приятел е много красиво и заглеждано момче.. и аз съм хубава, но въпреки това, не мисля, че момчетата (тези, на които не им е само за броиката) търсят някоя кифла.. Намират си момиче, с което да им е добре.. та изобщо не гледай красотата на това момиче и не я сравнявай с твоята. Честно казано, не мисля, че той те приема като нещо повече от сестра.. :) И аз имам приятели момчета, с които мога да си кажа всичко и не мисля, че някой гледа на мен с други очи.. :) Осъзнай се..

Жо*

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 00ec1a0990
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Колкото и да мислиш , че си зарамена ,недей! Кажи му , няма от какво да се страхуваш!преди дни и аз бях така , и понеже момчето което харесвах, всички момичета го харесват .. Аз не знаех как да му ажа и му пратих бележка на която написах: харесвам те, а ти мен? Направи го и ти но НЕ на бележка..

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 9049b65ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Страшно си влюбена, явно много често се получава момче и момиче добри приятели да гледат един към друг с по-друго око... Аз лично не знам бих постъпила на твое място... Кажи на майка си, когато сте само двете :) 14 год. Маги ^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7345a71fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Eми аз мисля да му напи6е6 бележка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker