"Крехко" момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Крехко" момче
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 3072 пъти
Здравейте, пиша ви тук за нещо, което не мога да определя дали точно е проблем за мен или не. Някак си се чувствам объркана.

На 17 съм и от 10 месеца имам връзка с 20-годишно момче, което наистина обичам и ще ви кажа защо. Пътува 250км за да ме види за 10минути, когато кажа нещо, думата ми е закон за него (не си помисляйте, че го командвам, просто искам да уточна, че винаги се съобразява с мен и се старае да постига всичко, което искам, дори да не съм го молила). Много е мил, нито веднъж не ме е нагрубил досега, държи се просто прекрасно. Когато имам нужда от нещо без да се замисли веднага решава проблема. Не е материалист, оценява и малкото, което направя за него.

Но това, което не ми харесва в него е, че е как да кажа- когато някой каже нещо против мен или него той предпочита да си замълчи. Това много ме дразни у него, защото аз винаги пред другите отстоявам своето и се старая без да ги обиждам, да им отговоря нещо с което да се засрамят и да не говорят повече по тази тема. В повечето случаи няма собствено мнение, каквото аз кажа- това. Да- всяка жена обича да е издигната на пиадестал едва ли не, но понякога ме дразни, че му показвам нещо, което е наистина ужасно, а той казва, че е красиво само и само да не ме обиди. Аз много пъти съм говорила с него на тази тема, че предпочитам истината в очите, отколкото да ме заблуждават хората.

Веднъж стана една кавга с едно момче от моето училище, започна да се заяжда и да ме псува, а приятеля ми тъкмо идваше да ме изчака за да си вървим заедно. Когато видя този спор между нас не се намеси. Аз сама се справих с въпросното момче, което ме нагрубяваше и му дадох да се разбере. После попитах гаджето ми защо не ме защитил, а той отвърна, че го било страх.

Да си призная честно страх ме е, когато вечерта излизаме двамата сами след 10-11:00ч., защото ако някой наркоман дойде не дай си Боже или се случи нещо, той въобще няма да може да ме опази, а живеем в един от най- големите градове в страната. Когато без да искам го ударя или го побутна той започва да си целува раната или да се прави че го боли, какво остава, ако някой мускулест дойде и започне да се заяжда.

Говорили сме на тази тема, тактично му намеквам, че трябва да се държи малко по- мъжки, да отстоява на своето, да ме пази. Във всички случай става обратното.

Хем чувствам, че имам най- прекрасното мило момче, което е до мен, никой няма да ме гледа право в очите като него, но от друга страна имам нужда от мъжка ръка до мен. Дори в леглото не обича той да е "доминанта". Извинявам се за израза, но е така.

Вие как бихте се почувствали в моята ситуация? Хем чувствам, че е момчето за мен, чувствам, че е за мен, но имам нуждата от мъжка ръка, искам да знам, че има кой да ме защитава в лошите ситуации и... друго е да се усеща мааалко мъжката власт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: b5d54799ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зависи от много неща. Така е възпитан, такъв е характерът му. Най-вероятно не е конфликтен и никога не се е бил. Иначе да, трябва да те пази, но в крайна сметка, ако е 40 кила, като повечето днешни момченца, нищо чудно и да го е страх. Приеми го такъв какъвто е и не очаквай кой знае каква промяна. Как беше оная приказка, мъжът трябва да е забавен и да предпазва жената, т. е нинджа клоун. :D

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9aff09393e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Затова хората казват, че жените не знаят какво искат.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4926709bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моя е същият, направо ме ядосва понякога! Когато някой го обижда съм способна да му извадя очите и да ги натикам на едно специфично място известно като края на отделителната система. Дори съм налитала на бой на друг мъж, заради моя сладур и смея да твърдя, че обувките с дебела предна платформа и дебел ток са чудесно оръжие и с подходящ ритник са способни да нанесат големи щети по мъжкия крак и най-вече по мъжкото его. Като намекна на моя, че трябва да се грижи за мен поне малко от малко той ми обява, че и сама мога... А, не е да е слаб физически, ама един такъв нежен, деликатен... направо да го набия ми иде понякога. С моята агресия и голяма уста, явно аз трябва да съм мъжа в семейството. Поне като си изпрося боя, ще си го доведа до края.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 728f33620b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   " Хем чувствам, че е момчето за мен, чувствам, че е за мен, но имам нуждата от мъжка ръка, " Щом искаш силна мъжка ръка, намери си мутра, остави момчето, не го мъчи с неща, които не са му присъщи. Ти бодигард ли си търсиш, или момче за любов? Има много перковци, които неоценявайки силите си, скачат да се бият със по силни от тях и какво се получива, не само няма да те защитят, а ще ти втежнят положението, после трябва тях да спасяваш. Малко ли такива случаи има. Вие жените не знаете какво искате. Ако попаднете на мутри които се държат грубо с вас, недоволствате, че не получавате нежност и внимание, а когато попаднете на романтично момче, хленчите, че не е мъжкар!? На какви толкова опасни места ходите, че да имаш нужда от закрила. Ходете там където е за цивилизовани хора и никой няма да те напада. Ако обичаш места, където важи закона на джунглата, просто се въоръжи, без оръжие и най големият мачо няма да те опази, такива винаги си намират майстора. Обикновено големите бабаити ходят често потрошени. Щом не ти допада, не се мъчи да променяш човека, той не е куче питбул, та да го подготвяш за бой. По дискотеките има дресирани такива, от там си намери момче, но тогава в други теми ще се оплакваш!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d70601df33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се обиждай, но съм донякъде съгласен с приятеля ти. Помисли, добре постъпва като не отговаря на кавги, защото точно от такива работи млади хора умират всеки ден. Само преди няколко седмици убиха с нож момче точно заради кавга с момиче. Ти също гледай да страниш от такива кавги.
А иначе, възможно е да е имал лоша случка, която да му е оставила неприятен спомен в съзнанието. Поговори с него спокойно и го попитай нежно, без да го притесняваш
За секса, предложи му някаква любовна игра, може би ще му хареса и ще се възбуди повече.
Da. Iron Block

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d70601df33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   П. С. Не излизайте след 22:00, опасно е навсякъде.
Da. Iron Block

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fe068a38ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разкарай го и си намери истински мъж. Имах приятел, който тогава беше на 19 и скочи на бой на 2 сигурно 30 годишни мутри, защото ми подсвирнаха. Това е истински мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6a03d7ed16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако не ти харесва такъв, просто го остави. Просто си хванала единия край на въжето. Не е диобре да си с такъв, но и пулната му противоположност може да е страшна. Такаче подбирай внимателно. Внимавай, че някон от по-мъжествените можеха да направят такива работина това момче, което те е нагрубило, че може да се отвратиш. Преди време, познавах един, който бе сложил колан, окол врата на друго момче, бе го влачил по асфалта и го бил ритал поне 20 пъти в главата. И това всичко в населен жилищен комлекс, малко преид да се стъмни. Причината? Казал на приятелката му, че била тъпа. Когато му видях лицето, след 3 седмици се оплаших. А същия отишал, след като бил пуснат от болницата, да се извини на момичето, под заплаха за живота си. Когато онази го видяла, повърнала и след това скъсала с "милуту", въпреки мъжеството му.
Така че, внимавай в избора.
"Дори в леглото не обича той да е "доминанта". Извинявам се за израза, но е така. " - За какво се извиняваш?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 170d712747
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не искай да го променяш, това е той, но можеш да го направиш, това което ти искаш. Понякога е по-добре да замълчиш, отколкото да се направиш на мъж и после да четем в новините, кой кого наръгал. А това момче, защото те псуваше в училище, с какво го предизвика, може би и ти трябва да преосмислиш нещата и че понякога е по-добре да леко в страни и да няма провокации и после проблеми.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f98a52e53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако беше мъжкара който искаш сама разбираш, че щеше да те лишава от други свои качества - внимание и нежност. Така е устроен живота, няма пълно щастие, или го приеми такъв, какъвто е, т. е. малко женчо, или си намери мачо. Абе има и хора по средата, ама като че ли е по-лесно да намериш някой в крайностите, отколкото някой по средата, балансът е трудно постижим.
М, 38

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 95dc6ffb42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Напротив, това не е момчето за теб. Не че трябва да се ежи и заяжда във всяка ситуация. В много случи наистина е по-добре да замълчиш, ама да стои като мухльо и да гледа как някой те ругае... направо нямам думи.

Много кофти, но за съжаление този е женчо и страхливец. Щом още от сега това не ти харесва и те дразни, представи си ако останеш с него цял живот, когато вече страстта ви ще е позамряла, как ще го търпиш и дали ще можеш вечно ти да си мъжът в тази връзка.

Казвам ти, не е за теб. Този не е за никоя или поне не за умно момиче като теб. Остави го да си намери някоя смотла като себе си, ако изобщо някоя го изтърпи такъв.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 818ebe0c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Запази момчето! Всяка жена си мечтае за такъв добър мъж! И какво като не може да те защити? Не е това най-важното! Най-важното е той да те обича такава, каквато си, да се подкрепяте и да си имате доверие, да има разбирателство между вас. Всичко това го има във вашата връзка. Недей да постъпваш необмислено, ако се чувстваш добре в компанията му, не се разделяйте. Такива мъже като твоя са малко, за съжаление! Повечето са такива, каквито ти искаш - мускулести и с високо самочувствие. Не ти трябва такъв, те са насилници. Не се разделяй с момчето, защото чак когато го загубиш, ще го оцениш и ще съжаляваш. Радвай се на това, което имаш! Успех във връзката ви!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8ff476ff21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами ето откровен е - признава си, че го е страх. Разумен е и знае, че конфронтацията ще предизвика повече проблеми. Рисково е да се ходи в тъмното, забавлявайте се в светлата част на деня, каква работа имате в тъмното със съмнителните субекти? За "крехкостта", ако има желание, може да се захва не с физически упражнения, да си подобри самочувствието в тази посока.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 316ff11f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз бих се почувствала несигурна когато съм с него. Трябва да се чувстваш защитена, когато си с това момче. Ако някой ви скочи на бой, той ще те остави сама, ще избяга. Момчето трябва да е смело, да те защитава. Когато онова момче те е псувало е трябвало гаджето ти да му даде да разбере не ти.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b71596d2c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Не си търсиш гадже а играчка.
Вземи си някой нацепен батка дето да раздава шамари наред само ако някой те погледне. Ама после да не ревеш че е много ревнив, не те пуска никъде и те бие...
Голема кифла си! Честно!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 774ac1d738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   с много мислене си стигнала до извода, че с този младеж не си пасвате.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 50f363cd53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Не е крехко момченце, а ЖЕНСКО МОМЧЕНЦЕ. Аз кат някой каже за моята нещо и просто бяга като агънце.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2d54326c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Правния е, поне до колкото прочетох.... Момче диамант , пази го мила!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 692a0e7fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Може и да е транссексуален. Може би по- скоро той си мечтае да бъде на твое място, да го защитават. Казваш, че вие правите секс, но той може да е транс- транссексуален- тоест да е мъж със женско съзнание, но да харесва жени. Не че искам да обиждам, просто аз самата имах такъв приятел. Извинявай, ако съм те обидила с нещо, просто давам предположение. Ако искаш да разбереш дали е такъв, наблюдавай го малко как се държи, какво прави и така. А колкото до това с"мъжката ръка", не всички мъже са алфа- мъжкари, не със всички ще се чувстваш сигурна и не всички ще те защитават, но знай едно- ако го обичаш и той теб, трябва да останете заедно независимо от всичко.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 80f65d9260
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами намери си някой по твойте критерии бе малката! Какво ревеш по горумите?

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5019cfe0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   В първите няколко реда познах себе си.
Да бъдеш с някого - защото е лудо влюбен в теб.

Да описваш моята. Ами слабохарактерен е, ти си силната.
Но ако не беше така, нямаше да притежава тези черти, който харесваш в него. Силните и независими личности, който ще те защитят, няма да се оставят да им казваш, какво трябва да правят.

Той започва да си целува раната или да се прави че го боли - сигурна ли си, че описваш момче. Щото е много гейско.

М да - идеалният - ама не баш.
Реших въпроса си с любовница.

Щото имам идеално момиче, което ме гледа като писано яйце.
Но е слабохарактерна.
А искам и малко по - независима жена.
Някоя дето знае как да живее.
Някоя дето ще се забавлява яко.
А не да се превърнем в някакви пенсии.

Ама не може.
Тя или ще обича живота, или ще бъде послушна.
Няма как да е и двете.
Но може ако са две.
Искам да живея - чакай се обадя на любовницата.
Искам спокойствие - ще поседя при жена си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 245c21225d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ох, момиченце, толкова неща ми идва да напиша.... напускай го и тръгни с "мъжкар", той поне ще те "пази" и ще се бие за теб, все по-противни ми ставате, как го правите - не знам, успявате винаги да ме накарата да искам да повърна върху вас - "мили" момичета : ))))

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8e47025199
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Идеални хора няма, а изборът и усещането с какво можем да направим комромис и с какво не можем е личен.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e701f0ec8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Не можем да променим другите хора. Може да се нагодим според тях. Тоест, знаейки с какъв мъж си, ти имаш избор дали да останеш с него или не. Ти решаваш, но ще бъде грешка да тръгнеш да променяш момчето. Всеки е уникален за себе си, и не подлежи на промяна, освен ако той самият не я иска и не действа по въпроса. Но, момчето просто го е страх от конфронтация. Ами, има и такива мъже. Не съм съгласна, обаче, с горните коментари. Мъжът може и да е внимателен към приятелката си, може да я обича, уважава и разбира, но в същото време може да я кара да се чувства в безопасност, да я пази, и т. н. Не изпадайте от едната крайност в другата. Не всички мъже са или мутри или женчовци. Някои се намират по средата, и това за мен е златната среда. Нито искам някой да налита на бой с всеки срещнат, който ме загледа или ми каже нещо. Но, и не искам да бъда аз мъжът във връзката. Обаче, и такива мъжа ще имат други недостатъци. Важното в една връзка е да разбереш дали може да се примириш с нещата, които не ти харесват или не можеш. Ако не можеш, няма смисъл да се опитваш да променяш някого или да му натякваш всяко нещо, което те дразни. Просто се оттегли, докато не е късно. Ако, пък можеш да преодолееш това, че ти си водещата страна във връзката ви, ами обичайте се, и бъдете щастливи. Вероятно, и ти имаш някакви недостатъци, но любовта му е по-силна от тях. Ти реши сама за себе си какво искаш от един мъж, и можеш ли да бъдеш точно с този. Ако търсиш опора и защита, може би трябва да се преориентираш, но това само ти си решаваш. А, най-добре е да поговориш с него, да се изясните, и да намерите някакъв баланс.

Успех ви пожелавам. Понякога любовта не е достатъчна, роля играят и други фактори, но от нас зависи дали ще се справим с препятствията или не. Говорене му е цаката. С разговори помежду ви се постига много повече, отколкото с мълчание. Той ти е най-близкият човек, и трябва да ги знае тези неща. А, що се отнася до секса, той е изключително важна част от една връзка. Вече, там може да се опитате да изгладите различията ви. Пробвайте нови неща, нека той бъде малко по-активен, кажи му какво ти харесва, как ти харесва. Ти си знаеш. Той, ако държи на теб и връзката ви, ще се постарае да стигнете до някакъв компромисен вариант. Но, пак казвам, ти избираш дали да бъдеш с него или не. Той си е такъв, какъвто е, и няма как да промениш това, което не харесваш. Изборът и отговорността са твои. Успех!

Depravity

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 496b22ef34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Че къде толкова ходите, че трябва да те защитава? Не сме Средновековието да се бие за честта ти.
@3 Освен яко нямаш черен колан по бойни изкуства, или си 120 кила, не си мисли, че ще набиеш някой, ако влезете в сериозен бой. Мъж рядко ще удари жена, освен ако не е от ония "батки" Причината да ти кажа това е, че скоро една 40 кг торба с кокали тръгна на бой на един приятел, 110 кг, почти 2 метра. Търпя, търпя, накрая и забърса шамар и надъханата не стана.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4bca5ded36
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Ако се убиждаш на думи и мнения си жалка честно

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8ff476ff21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   И защо той да те защитава? Днес, във време на равноправието и женската еманципация, жените трябва да могат да заместят мъжа във всяка ситуация. Като гледам, ти се справяш чудесно с тази задача, логично е ти да се заемеш с военните аспекти във вашата връзка, а неговото призвание е да бъде мил и разбиращ. Нека всеки бъде себе си, без налагане на несвойствено поведение, за да върви връзката ви безпроблемно! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: b5d54799ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Абе жените лесно викате, че се защитавате, крещите и си казвате мнението, но се чувствате спокойни да го правите, защото все още, надявам се, изродите, които биха ударили момиче са малко. Него питаш ли го какво му е, след като е по-слаб физически и трябва да се бие с някоя батка. Ясно е, че ще яде боя. Също така в историята ти изглежда така, че всеки ден в живота ви има някаква опасност и някой за биене. :D

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8c7027348d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Винаги, за да защитите едната крайност сравнявате с другата ("Ти мутра ли искаш"), а всяка крайност е неприемлива. Не е задължително да е мутра. Аз не съм мутра, но бих защитавал момичето си със зъби и нокти. Сам конфликти не създавам, но ако някой в крайна сметка се държи агресивно спрямо мен или момичето ми, бих отвърнал. За това не е необходимо да съм мутра. Всичко трябва да е умерено - и агресивността, и смиреността. Иначе хората или ще те избягват, или ще ти се качват на главата.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f8acc7e78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Не знам защо всички коментиращи решиха, че под "защита" момичето има предвид "бой". Не мисля, че има това предвид, а да застане на нейна страна, да каже нещо на място и по цивилизован начин да прекрати спора. Доколкото аз разбрах, той е МЪЛЧАЛ, докато някакъв я е ругаел. Е, това е всичко друго, но не и нормално. Но са прави, авторке, че няма да се промени. Такъв си е по характер... или по-точно му липсва характер. Аз също познавам такива хора. Или се примиряваш, или търсиш друг човек. Средно положение няма.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8b5d458995
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Не разбирам как може да оправдавате момчето? Мъжка ли е постъпката според вас да гледа как някакъв хули гаджето му и да мълчи отстрани като дебил... защото за мен това не е нормално, това доказва, че е един путьо! Не е нужно да посочвате крайностите, че трябва да е мутра или някакъв побойник, който не може да се контролира. Трябва просто да е МЪЖ! Защото един мъж, който истински обича и цени жена си, дори той да е 1. 60 и 40 кила, ще я защити по какъвто начин може. Аз, която съм жена, не бих позволила някой отворко да държи тон на съпруга ми, докато аз стоя безмълвно и зяпам.

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: c54398a33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   "друго е да се усеща мааалко мъжката власт. "-Чичката антифеминист пак не си е пил хапчетата и е изтърсил и тази тема и то при децата! Извратен си авторе!
М25

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bba0f39ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Ами, чисто и просто повечето момичета си мечтаят за момче, което да е срамежливо, на вид да е красиво и нежно, да е много добродушен с вички и да обича до смърт, но когато се наложи да се държи мъжки. Ще те разочаровам, но такива се броят на пръсти. Или ще си с някой по-мъжествен със самочувствие, който няма да показва толкова много любовта си към теб или ще си с някой като твоя. Имам един такъв приятел от училище. Много добро, момче, разбрано, умно, но като стане дума за опасности бяга... не знам какво да ти кажа ако наистина го обичаш стой с него.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f062ed0b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Това доказва, че нещата не отиват към добро. Слушай сега- От древни времена мъжкият е защитавал женската си, а тя се е грижела за дома, децата и здравето му. Ако ролите са обратни става едно смешно и странно. Знам, че повечето момчета нямат бойна структура НО това НЕ Е никакво оправдание. Тъй като аз имам ген, но и тренирам- помага ми да се чувствам прекрасно и да мисля позитивно ама по-важното е че момичето до мен ще се чувства в безопасност. Обмисли си дали наистина си заслужава момчето и дано не съжаляваш.
Charming

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker