Много съм сама .. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм сама ..
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 3288 пъти
Постоянно съм сама никой не ми обръща внимание опитвам се в училище да си говоря всеки казва по нещо аз като искам да кажа нещо и никой не ме слуша. Има и един проблем с едно момче вече страдам заради него 1 година и няколко месеца опитвала съм се 1000 пъти да го забравя но не става .. миналия ден му пиша смс липсваш мии а той ми отговори : коя си ти аз му написах коя съм и той спря да ми пише. Стана ми много гадно след като са прибрах от даскало му писах в скайп и пак не ми отговори след 10 мин си написа сърце на профила като го видях направо се насълзих веднага! Той си няма и на представа кво ми причинява, не му пука за мойте чувства знам, че не ме заслужава както и моите сълзи но не мога да го забравя.. Не искам да бъде така и аз искам да имам някой до мен, някой да ми каже, че ме обича от много време търся такъв човек запознавам се и с момчета държа се добре но нищо не става.. и с момичета си пиша с надеждата, че може да се сприятеля с някой но не явно за мен няма такъв човек.
Някой имат много а други НИЩО !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 месеца
hash: 60e513f65d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно.. и аз съм като теб. И аз нямам много приятели. Имам само 4 приятелки и понякога и те не са много добри. Аз също харесвам едно момче, но то дори не ме забелязва, а сме от 1 училище, 1 махала, но в различни класове (аз "б", а той "а"). Опитвам се да го забравя, но все не става. В махалата като сме повече ми обръща внимание, но в училище изобщо - все едно, че не съществувам, и аз съм по-затворена...сигурно е затова, абе не знам. Спокойно, все някога ще си намериш приятели и човек, който да те обича.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: de445b3bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей :) Първо искам да отбележа,че аз се занимавам с едно момче от 2 години и половина.Най-интерсното е,че той не си признава,но търси моята,а не чужда компания.Взаимоотношенията ни са никакви-градят се на физическото привличане.И аз искам да го изтрия от живота си,но не става :) Просто си харесай някой друг,започнете да общувате и току виж си намерила заместник на този въпросният ;) освен това спри да му пишеш и говориш,защото по този начин му показваш,че ти пука за него :) това е от мен.

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a8487e0ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Така е .. живота нали знаеш че "Това което не те убива, ти е*ава майката".......няма справедливост!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7be3d8f03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И в крайна сметка :) Приятели ли искаш или гадже?
Трябва да знаеш, че в съвременното общество рядко се срещат приятели, ИСТИНСКИ приятели.А, явно още по-рядко се срещат и свестни момчета и мъже, ако съдим по броя на историите за разбити сърца :)

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5ee8e8fd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен рано или късно някой ще те отцени, за това което си. Сам ще дойде при теб, така че недей се отчайвай. Попринцип и аз си падам самотник и нямам късмет в любовта но това не ме демотивира, гледам гордо напред и вярвам че всичко ще си дойде на мястото.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f3d8247649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   от авторката до номер 4: искам и гадже и приятели искам и аз да разбера какво е щастие поне 1 път .. но сигурно е невъзможно от миналата година търся приятели и си пиша с момчета но нищо не става ..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 1dbb26945b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз сам така, никой в училище не ми обръща внимание. Даже понякога се опитвам да направя нещо по въпроса но не става, но когато за нещо им потрябвам веднага ме викат. Истинските приятели се срещат много рядко. Доколкото мисля поне семейство имаш така, че и на това се радвай. Споделяй всичко с майка си или с госпожите в училище, те ще ти помогнат.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c85dabef77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Това ти е проблема - търсиш си приятели. Защо си ги търсиш? Да не мислиш, че те са като стотинки, вървиш си по улицата и "А, кинти". Не става така! С приятел можеш да се шегуваш и да се забавляваш, а ти ги търсиш. Да не би някой да се е сприятелил с друг като е разлепил обяви по стените. Съвсем не! Това става от само себе си.
Доколкото момчето - явно си го уплашила или той не изпитва никакви чувства към теб. И това го има. Това "липсваш ми" е било много глупав ход. Да не сте женени, и той да е в друг град, че да си липсвате. Ето какво си мисля аз като мъж ако ми се случи такава ситуация: значи навън съм и получавам смс. "Липсваш ми". Непознат номер. Абе това грешка ли е или какво? Почвам да се озъртам, няма никой братче! Пиша "коя си ти". Тя отново ми пише. Абе, к'ва е тая аве да ми се маха от главата, к'ви са тия глупости.
Знам "много е окуражаващо", но ти изреждам фактите.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ff3e73fc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз искам да ти кажа, че 6-7ми клас бях същата като теб, че и по зле. Ноо... После дойте осми клас, смених училището и срещах правилните хора. Не се отчайвай и за теб има някой.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f4173cb421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз бях така спокойно, не ме оценяваха достатъчно като човек и харесвах едно момче от даскалото, което беше една година по - голямо от мен той беше 92 аз 93. Харесвах го , пишех му винаги като го заварех онлайн, но той така и не ме отговори на чувствата, а и се познаваше с баща ми. След това нямах друг избор освен да приема, че ще бъдем просто приятели, но и не съм се надявала на повече. Сега след като съм студентка и учим в различни ВУЗ - ове избощо не се сещам за него, даже се чудя какво толкова съм му намирала преди. Така, че да не ти пука за хора на които не им дреме изобщо за тебе

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker