Объркан съм ,нужда от съвет! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркан съм ,нужда от съвет!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1142 пъти
Здравейте аз съм момче на 16 години от София. Искам да споделя моят проблем с вас и да се опитам да намеря полезни съвети. Проблемът ми е, че съм много притеснителен когато около мен има момиче, просто се опитвам да не направя някоя глупост, а и не съм свикнал да излизам с момичета. Обикновено когато около мен има момиче направо "полудявам" притеснявам се да не ми има нещо което да я отблъсне. Не би трябвало да има причина, но се все пак е притеснявам, не се определям като грозно момче тренирам доста усилено, имам развита фигура, не съм глупак говорещ само за простотии, определям се като много артистичен и забавен. Когато около мен има хора никога не им е скучно, всички ми се възхищават на хумора и как успявам да ги измисля тези шеги. Имам интерес към психологията и напоследък чета книги за психология. Имам много приятели, но главно излизам с компанията в квартала. Имам нужда от съвет къде греша, дали пък съм прекалено притеснителен и това ми придава вид на слаб човек и не успява да привлече погледите на момичетата към мен или пък друго не знам. Надявам се да съм достатъчно ясен за да ми помогнете, благодаря предварително на редакторите и на всички четящи за отделеното внимание.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: bd2d15de10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дa, прекaлено се притеснявaш, зaщото прекaлено мислиш дaли "aджебa" ще те хaресaт или пък не.
Някои ще те хaресaт, други- не. Също кaкто в общувaнето ти с момчетaтa, същото е. Рaзбирaм, че те искaш дa те хaресвaт по ОНЗИ нaчин, но не се води по чичковците рaзни из сaйтa, ние освен нa външен вид, държим и нa ЧОВЕКA. След крaтко опознaвaне знaем дaли искaме нещо повече. Зa целтa трябвa контaктувaне, рaзговори. Не хaпем момчетaтa, не сме извънземни, не сме толковa по- рaзлични от вaс. Не може и нямa дa се хaресaш нa всички момичетa зa ромaнтинa връзкa, някои ще те пожелaят зa приятел, с други пък просто нямa дa имaте общи интереси и нямa дa си допaднете взaимно.
И когaто момче/ мъж се държи тaкa кaкто ти кaзвaш, постоянно дa се притеснявa дaли нямa дa бъде отблъснaт, миговените ни изводи сa 2- свикнaл е дa бъде отблъсквaн, знaчи имa сериозен проблем и никоя не го ще, отчaян е и ще се хвърли нa която и дa е, не зaщото искa, a зaщото нямa избор. Обaче AЗ не желaя дa съм слaмкa зa удaвникa. Или другият вaриaнт- хaйдеее, тоя явно нaлитa нa всичко що мърдa и от нулевa секундa се изнерви/ притесни дaли и тук ще върже, aми не, нямa дa му влязa в колекциятa.
Просто се дръж нормaлно, кaкто когaто си с момчетaтa от компaниятa. Сaмо тaкa ще привлечеш и момичетa подобни нa теб и ще ви приятно зaедно. Ще спечелиш някои зa приятелство, a сред тях и някоя зa истински щaстливa връзкa, зaщото ще е по желaние, ще имaте общи интереси, ще ви е зaбaвно и хубaво зaедно.
И ще повторя дa не се водиш по aкълa нa чичовците, според някои тукa трябвa нa мигa дa нaтиснеш зa секс... точно те и стоят без секс и въобще жени около себе си.
Ти сaмо бъди естествен!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a9841e8411
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче и мога да ти дам наколко съвета от момичешка гледна точка...
Според мен трябва да измисляш шеги и пред момичетата и да се държиш с тях както с компанията си (е, ако не правите много големи простотии.. :D). А и защо мислиш, че това, че си притеснителен отблъсква момичетата, даже напротив - това привлича много момичета. Ами ако там някъде има момиче, което те харесва и също се притеснява да говори с теб! Веднъж един човек ми каза: "Огледай се, светът е много по-различен отколкото си мислиш - хората, поведението им и дори приятелите им - ефектът на пеперудата. Понякога един човек се държи ужасно с другите хора, облича се кифленско и със скъпи дрехи, защото са загубили някой техен близък или роднина, понякога пък хората са скрити зад срамежливостта, защото достойнството им е било накърнено, просто погледни зад обвивката. " Както и да е малко се увлякох, но исках да ти кажа, че там някъде има човек, който те харесва, но го е срам да ти каже, така че огледай се!! Все ще намериш своята сродна душа ;D

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8d1b8133ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря за полезният съвет. Може би е най-добре наистина да бъда себе си.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8d1b8133ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Един от големите ми проблеми е, че когато видя някое момиче не мога да разбера дали ме харесва за да предприема някакви действия.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0b83add951
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не се тревожи и се отпусни. не го мисли.
Хубав си и умен със сигерност ще имаш доцри кандидатки.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 94595e939c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Просто трябва да си уверен, това ще кара другите да те харесват повече. Ако те харесат - хубаво, ако ли не - да са живи и здрави, ще си намериш някой ден кой да те оцени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8d1b8133ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина оценявам вашите съвети.
От автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker