Живея в страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Живея в страх
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1311 пъти
Здравейте! Започвам направо. Брат ми е изрод. Когато бях малка ме изнасили. Преди няколко месеца също се опита, но за щастие успях да се измъкна. Два дена след това казах на нашите. Реакция - почти никаква. Не са го докоснали и с пръст. Говорили са нещо с него и дотам. Първия месец се беше спрял с намеците, които преди това подхвърляше. След това пак почна. Гледам да не оставам сама с него или поне телефона ми да е под ръка. И ето снощи най-добрата ми приятелка ми прати чат на едно момиче, което и е казало, че брат ми вмомента мастурбира и и праща снимки и клипове. Както и говори и някакви пълни извращения. За съжаление беше вярно. Клипове, снимки и всички тея глупости... по време на учебната година беше направил опит да изнасили едно момиче в училището си. Добре, че и тя се измъкна. Не мога да го гледам вече. Знам, че някои от вас ще кажат, че това е нормално, но не мисля, че е нормално да е такъв извратеняк. Ако мислите, че да изнасилиш сестра си е нормално или да пращаш на непознати момичета подобни клипове, не знам. Въпроса ми е какво да правя? Не мога да кажа на родителите ми, защото той ще ги излъже, а те винаги му вярват, ще ме вкара в нещо което изобщо не съм правила, както миналия път. Но не мога да продължа да живея в страх. Моля ви за съвет. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 154c59a5df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди веднага в Закрила на детето незабавно трябва да те изведат от вас !Лошото е ,че трудно ще докажеш деянието му вече .Такива изчадия са за затвора !

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 925838580c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Незабавно се свържи със социалните, за да те настанят в приемен дом (ако си под 18 години)!!! По-голям ужас от това няма накъде! Вече се чудя що за изроди съществуват на този свят! Свържи се с полицията и подай показанията срещу брат си, не слушай родителите си, защото и те са същите изроди, за да не го накажат. Ако имах брат и беше направил така с мен, баща ми щеше да го разстреля публично сигурно! В какъв цвят живеем само... Ако си над 18, веднага да се изнасяш!

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cc5e2f6a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Първо на колко си и той на колко е? По дай жалба или отиди в социалните. Не можеш да седиш и да страдаш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 6934b8bdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не е нормално, разбира се. Надявам се, пе си направила преглед със съдебен лекар след изнасилването. Ако имаш трудност да говориш с родителите си, обади се на телефина на службата за жени, жертви на надилие на "Анимус", ще те ориентират как да постъпиш, за да се защитиш.
Ако си непълнолетна - имаш вариант да говориш с училищния си психолог или да се обърнеш към отдела за закрила на детето.

Ако пък си пълнолетна, важно е да се изнесеш от дома на родителите си час по -скоро.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 8d68ff668c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма ли как да намериш снимките и клиповете? Като ги видят черно на бяло няма как да отричат. Освен това можеш да намериш и другите момичета и да ги убедиш и те да потвърдят думите ти. Изнасилването си е сериозно престъпление! Не е детска лудория, че да я подминеш ей така. Вашите трябва да знаят какви ги върши брат и да вземат мерки! Защото с времето съвсем ще се изврати и не се знае какви ужасии може да причини. Щом още като ученик прави такива неща, сама си знаеш, че на 30-40 ще е завършен изрод! Можеш да говориш и с училищния психолог, ако имате такъв. Защото и ти си жертва и не се знае тези неща как са ти се отрази на психиката. Това, което ти е причинил брат ти не е нормално! Освен това можеш да го запишеш на телефона си, ако пак почне да говори глупости и после да дадеш записа на вашите. Знам, че не искат да повярват, че синът им е такъв, никой родител не би го приел, но трябва!

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: de90da4279
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това, за което говориш не е нормално по абсолютно никакъв начин! Щеше да е по-разбирамо ако ти беше доведен брат например... Но дори тогава няма право на това. Голяма вина имат и родителите ти. Те са хората, които би трябвало да ти помогнат в подобна ситуация, да вземат нещата под контрол. Брат ти има нужда от психолог. Много момчета пращат описаните от теб клипчета и снимки на непознати момичета, просто защото са загоряли, както има една дума. Но изнасилване и то на роднина-това е повече от крайно и определено нормален човек не би го направил. Не ти трябва да живееш в страх, а той. Има всякакви групи за пострадали от изнасилване, жени преживяли същото като теб. Потърси помощ и не се притеснявай да разкажеш за преживяното. Не бъди жертва! Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 49b72b1788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей, съжалявам за това което си преживяла то е ужасно. Брат ти е извращенец и урод, говори за това с училищния психолог и той да извика родителите ти и да говори с тях и те да го стягат.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cf5629989b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не сaмо, че не е нормaлно, aми нaпрaво си е откaчено. С клиповете прaво в полициятa и рaзкaжи всичко, включително опитa дa изнaсили ТЕБ! Брaт ти трябвa дa влезе в психиaтрия или зaтвор, но по- дaлеч от обществото, зaщото е опaсен.
Нaпрaви копия нa снимките и клипове и покaжи нa родителите си КОПИЯТA, без дa кaзвaш, че имaш и други.
В случaй, че си в опaсност, звъни веднaгa в полициятa и изискaй дa те изведaт от домът ти.
Явно родителите ти сa от онези нещaстници, които просто нямa дa признaят проблем... докaто не се случи нещaстие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker