Той ми изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ми изневери
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1271 пъти
Аз съм на 16 имах връзка с едно момче за 2 години, бяхме неразделни всеки ден си говорехме с часове той ме подкрепяше и даваше всичко за мен наистина свикнах с него страшно много, най е най добрия ми приятел, но изведнъж е един "щастлив" момент се скарахме и почнахме да се караме в продължение на 2 дни, попринцип сме се карали много по лошо. Когато вече затихнаха нещата и се поуправихме той ми се обади и ми каза че повече не можем да се заедно (като се има на предвид че предния ден ми каза че ме обича ) каза ми ще си останем най добри приятели че винаги ще остана в сърцето му и винаги ще бъде до мен. Когато го попитаха защо се разделяме той ми отговори че ми е изневерил без да иска и че когато сме се скарали той е потърсил помощ от негова приятелка и тя го е целунала и така той бил спал с нея. На следващия ден той дойде и почна да ми се извинява и да плаче и да ми казва че още ме обича и че не е искал да го направи и отново да сме заедно, но аз му казах че ще ми е много трудно да асимилирам какво се случва защото съм много наранена и той ми отговори че на момичето родителите се разделят и на нея и е трудно на го приеме и иска да остане с нея да я успокоява защото не можел да гледа как едно момиче е наранено а тя е на 17 и е достатъчно голяма за да го приеме. Не не смятам за хубава и не знам кога ще дойде следващия но ми е много трудно да свикна без него той сега ми звъни от време на време и ме пита как съм защото имам проблеми със стомаха и накрая с него се разбрахме да се чуваме от време на време и да си помагаме както преди но вечер когато му пиша да го попитам как е той не ми отговаря или като го попитам защо той казва че я е бил успокоявал или си измисля някакво извинение само за да не ми пише но когато има нужда от мен ми звъни виждаме се за малко да го изслушам и да му дам съвет да му помогна, но когато аз имам нужда от ми отговаря с едно изречение и това. Аз наистина го ценя като човек защото е много добър. Сега като се съм свикнала без него се чудя какво да правя просто е ужасно, започнах да спортувам да излизам с приятели да се разсейвам но нищо не помага ако помогне ще е за 2 часа но много ми е трудно за съм без него а не искам да се връщам при него защото пак при него може да стане същото а не искам да преживявам същото отново (изживях раздялата много тежко ). Това бяха 2 години изпълнени неразделност постоянно заедно и сега е ужасно сякаш нещо се е откъснало от мен. Много ми е трудно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1deba85e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма такова извинение като:"Ами извинявай, но без да искам спах с нея "! Лъже те, първо спи с някаква, после иска пак при теб...

П. С Абсолютно неграмотна си, на тези години правиш елементарни грешки

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b0ba4f8f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като се абстрахирам от граматиката и правописа.. изобщо всичко.. значи, момиче, СПРИ да се виждаш с него. Няма такова нещо като без да иска. Чуваш ли го изобщо? Никой не го е вързал там да му зависи живота от това. Най-вероятно той го е предприел. И какво като се разделят родителите й? Ти какво с виновна, че да трябва да си отстъпваш гаджето. Голям мухльо. Колкото повече продължаваш да се виждаш и да си пишеш с него ще си по-наранена. Имах подобен случай, само дето ме зарязаха без причина и бяхме заедно 1 година. Със сестра му бяхме най-добри приятелки. Беше ужасно, че постоянно слушах тя да ми говори за него, а не исках. Бяхме се разбрали да си пишем след време с него, но 2 месеца не ме потърси. В крайна сметка бях забравила някак за него, не ми пукаше. Ии ето че той се върна точно като минаха около 2-3 месеца от раздялата. Беше напълно приятелско. В повечето случаи му изписвам толкова големи романи, че чак не ги четеше. Изпадах в паника молех му се дори. Но този път се държах нормално ии така в продължение на седмица си пишехме, но пак се почна. Пак мислех за това. И когато исках да се съберем той ме отпрати пак с думите "обичал ме, не искал да страдам". Всякакви тъпотии и спря да ми пише отново. Просто го остави. Кажи му, че не можеш така, че не се чувстваш добре и просто го забрави. ЗАБРАВИ ГО! Така само ще се нараняваш. Знам, че не искаш и знам, че ако четеш това си казваш "глупости, не мога" и т. н. но след време ще си благодарна. Аз също не исках да се отделям от своя принц. На всичкото отгоре ми беше първата любов и до сега друг не намерих, но се чувствам добре.

Момиче на 15 години

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b479142b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   извинявам се за неграмотността но бързах страшно много и бях ядосана (плаках) наистина като го прочета направо ме е срам .



благодаря за мнението

автор

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2951ffdead
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 е прав/ва,неграмотна си ужасно много,чак не ми се искаше да чета историята.
Заедно с неграмотността ти идва и глупостта ти.
Ако те обичаше наистина нямаше да ти изневери и после да те оправдава.
Спри всякакъв контакт с него,избягвай го.
Нека научи,че всяко нещо си има последствия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker